Парочистачка

• 277 838
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Аз така и не успях да се справя с почистване на прозорците с нея ,купих си отделно и приставка.
Трябва да опитам пак.

# 451
  • София
Направо ми звучи невъзможно да не се справиш... как действаш?

# 452
на керхер парочистачката по удачна ли е от тези правите.Бях се навил за керхер ,ама нещо взех да се чудя.

# 453
Почиствам с мокра кърпа на ДМ за прозорци ,след това с приставката с парочистачката за прозорци но остава на черти .

# 454
  • София
Почиствам с мокра кърпа на ДМ за прозорци ,след това с приставката с парочистачката за прозорци но остава на черти .

А подсушаваш ли накрая?

# 455
Най-отдолу където се е стекла водата подсушавам.

# 456
  • на20 километра от Бургас
Здравейте,имам въпрос към ползвателите на керхер cs 2,за нея съм се навила.Обаче  видях ,че има с  два вида захващане едното.с прищипване на  плата,другото със залепване с велкро.Според вас, кое захващане е по-стабилно и удобно.

# 457
  • София
Моята е със защипване и оригиналните кърпи не мърдат.

# 458
Моята е със залепва е също не мърда. Аз не мисля че има голямо значение.

# 459
  • на20 километра от Бургас
Благодаря Госпожа Лаленце  и на теб  Lubimec-13.Обаче аз пак с въпрос,и за двете закрепвания ли  могат да се пригодят и неоригинални кърпи,защото тази , с велкрото, би работила  само с такива,които пак са с някакво велкро.Извинявам се,обаче ще ми е първа парочистачка,и не съм особено запозната .Пак благодаря!

# 460
  • София
На керхер освен официалния сервиз да ми препоръчате някой, който е по-евтин, моля на ЛС да не се рекламира?

# 461
  • София
Аз ползвам и стари хавлиени кърпи, които са по-големи като размер от оригиналните и пак стават. Ако си зашиеш велкро на твоя си кърпа също не виждам причина да не може да се ползва.

# 462
Тази с велкро работи и с резервните кърпи тип за стийм моп от 2 лв в супермаркетите/магазините за домашно потреби. Една идея по-дълги са, но се преживява. Не са с велкро, а с джобчета от двата края да пъхнеш приставката за под. Бодличките пак се закачат за парцала и трябва да дръпнеш за да го махнеш де.

# 463
Обикновените и без джобчета пак залепват за велкро лепенката.
Аз съм си купила и от двата вида .
Скрит текст:

# 464
  • София
Велкро работи наистина, но според мен резултата не е толкова добър колкото с оригиналните

Общи условия

Активация на акаунт