Парочистачка

• 276 606
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

какво ще кажет за това

https://www.lidl.bg/bg/p/vkshchestvuvay-s-plna-para-u-doma/rchna … chistachka/p38390

Благодаря предварително.

# 511
  • София
Здравейте,

какво ще кажет за това

https://www.lidl.bg/bg/p/vkshchestvuvay-s-plna-para-u-doma/rchna … chistachka/p38390

Благодаря предварително.

Зависи за какво бихте я ползвали - на пръв поглед резервоарът е малък и ще трябва често да се допълва, както и не виждам удължител за да се чисти под.

# 512
Здравейте,
сложих препарат в паточистачката, Керхер. Задръстих я, естествено. Сега как мога да я почистя, идеи?

# 513
Сервиз.
Аз така си прецаках един стар Стийммоп, още ме е яд.

# 514
Изрично пише да не се слага препарат! Може да не признаят гаранцията...

# 515
Ами ще си плати и ще я оправят, ако могат. Другият вариант е да купува нова.

# 516
Дано не се стигне до там да дава пари за нова!

# 517
  • Варна
Защо слагате препарат в парочистачката? Напръскайте си повърхността с препарат, оставете да действа и минете с парочистачката. Аз съм от тези, дето обичат да им мирише на свежо и често си ползвам и препарати +парата. Би трябвало да може да се оправи.

# 518
Аз понякога напоявам кърпата, с която бърша, с препарат и после така мокра я слагам на дюзата.
Дано не се стигне до там да дава пари за нова!
Дано! Зависи и какъв препарат е слагала, но да се надяваме, че в сервиз ще могат да я оправят.

# 519
Парочистачката в момента загрява. Отваря се и позволява да се налива вода. При настиксане на бутона за излизане на пара излиза еднократно и спира. Малко пп - късно отново ще пусне малко пара.
Надявам се да и се размине леко.
А защо сложих препрат- за да е пп - свежо. Купувана е втора ръка и не съм чела начин на употреба.
Препарата, който сложих е Медикс за под.

# 520
Парочистачката в момента загрява. Отваря се и позволява да се налива вода. При настиксане на бутона за излизане на пара излиза еднократно и спира. Малко пп - късно отново ще пусне малко пара.
Надявам се да и се размине леко.
А защо сложих препрат- за да е пп - свежо. Купувана е втора ръка и не съм чела начин на употреба.
Препарата, който сложих е Медикс за под.
Е Медикса смятам няма да е такъв проблем, хубаво е, че не е нещо на хлорна основа!

# 521
Натъкнах се на реклама на тази :
https://www.technomarket.bg/STEAM-CLEANERS/rowenta-ry8561wh-09179429
Никъде обаче не пише колко бара е максималното налягане? Някой има ли впечатления, какво мислите?
И аз се интересувам от комбинираната парочистачка на ровента. Някой има ли мнение

# 522
  • Варна
има ли препарат, който може да се ползва с cs3 premium.?

Имам я от едва няколко дни. Изпробвах я и съм много доволна, но тъй като за първи път имаме парочистачка, реших да ви попитам

# 523
има ли препарат, който може да се ползва с cs3 premium.?

Имам я от едва няколко дни. Изпробвах я и съм много доволна, но тъй като за първи път имаме парочистачка, реших да ви попитам
В никоя парочистачка не се слага препарат, изрично го пише в упътването!

# 524
  • Варна
Ако искате да ползвате препарат пръснете по кърпата или по повърхността, която ще чистите.

Общи условия

Активация на акаунт