Парочистачка

• 277 925
  • 756
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Аз не дезинфекцирам пералнята след кърпите на парочистачката. У нас е достатъчно чисто, а и детето ми лази по същия този под, който чистя с кърпите. В допълнение лази и по площадките навън и не виждам как ще дезинфекцирам пералнята и след неговите дрешки всеки път.

# 586
Никога не съм дезинфекцирала пералнята си. Ползвам само 40 градусова програма.

# 587
  • София
Аз съм фен на 95-те градуса. От това по-силна дезинфекция, здраве му кажи.

# 588
Аз дезинфекцирам само след парцали от под, маратонки никога не съм прала на пералня! Wink

# 589
Ама не прекалявайте с тия дезинфекции, нека останат някой и друг микроб живи, че то и имунитет трябва да поддържа човек! Simple Smile Това на шега, но има и доза истина в него.
Аз засега избирам парочистачка, ама не мисля да прекалявам и с нея, че току виж изтрепала всичките микробчета из къщи!

# 590
Да се похваля: получих си парочистачката. Минах навсякъде, включително и прозорци. Ами много съм доволна. Един въпрос: остатъкът вода стои ли си в резервоара или трябва да го изхвърля?

# 591
Хвърляш.

# 592
  • София
И оставяш отворен резервоара за да не се вмирише. Каква си взе?

# 593
Kärcher SC 2.

# 594
  • София
Аз слагам дестилирана вода в моята. Не я изхвърлям ако остане в резервоара, дестилираната вода изобщо не се вмирисва при съхранение (няма от какво, в нея няма живи микроорганизми).

# 595
Здравейте! И аз обмислям покупка на парочистачка,изчетох много теми,не разбрах само,става ли за почистване(или изпиране) на диван?!

# 596
  • София
Здравейте! И аз обмислям покупка на парочистачка,изчетох много теми,не разбрах само,става ли за почистване(или изпиране) на диван?!
Не, защото само ще набие влага и мръсотия навътре в дивана и има опсност като изсъхне да се вмирише, отделно от влагата може мухляса отвътре. Диван може да почистиш с перяща прахосмукача - собствена или да извикаш фирма.

# 597
  • София
Аз чистя дивана по следния начин - първо минавам с малката тупалка на Рейнбоу за да издърпам прахоляка и после минавам с парочистачката на най-слаба пара за да се освежи плата. Петна имаме изключително рядко и третирам локално с препарат.

# 598
Здравейте, изчетох темата и все пак се чудя SC2 или SC4 на Керхер, разликата е малка. Моля някой да даде мнение. Също не разбрах, трябва ли да се изчака, ако е необходимо да се долее вода. Първата я дават за 75кв.,за втората не пише. Втората е по тежка, но пък по-мощна, ох не знам? 😊 Имам и една дограма на терасата с плъзгащи прозорци, много са трудни за почистване, може ли мнение за телескопа за прозорци?Благодаря!

# 599
Определено 4.

Общи условия

Активация на акаунт