Парочистачка

• 277 849
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Изправен, да.

# 571
Моля ви, като сте доволни от уредите си давайте линкове. Вече тотално се обърках какво се препоръчва. Като се спомене марка не зная кой модел е хвален. Благодаря ви, търса си както отделна парочистачка, така и комбинерана с прахосмучене.

# 572
Моля ви, като сте доволни от уредите си давайте линкове. Вече тотално се обърках какво се препоръчва. Като се спомене марка не зная кой модел е хвален. Благодаря ви, търса си както отделна парочистачка, така и комбинерана с прахосмучене.
https://vimax-karcher.com/parochistachka-karcher-sc-4-easyfix.ht … iEeRoCvkQQAvD_BwE

# 573
  • София
Моето лично мнение е, че парочистачките не си струват. Няма как да изчистите перфектно само с парочистачка, защото праха се разнася навсякъде в стаята. Първо трябва да минете с прахосмукачката, после да почистите с парочистачката. Много се колебах дали да купя на майка ми такава парочистачка, но тя не дърпа боклуците и праха. Тя ги размазва по цялата повърхност. Пак казвам това е лично мое мнение.

Ама то това е ясно на всеки. Не знам кой би пробвал дори да мине директно с парочистачката.
Аз и преди парочистачката чистех първо с прахосмукачка и после с кофата с парцала. Може би сте имали грешни очаквания.

Пролетно цвете, аз хвалих ето тази.

Оригиналните кърпи, както и старите хавлиени, които съм си приспособила си пера в пералнята без проблем.

# 574
Моето лично мнение е, че парочистачките не си струват. Няма как да изчистите перфектно само с парочистачка, защото праха се разнася навсякъде в стаята. Първо трябва да минете с прахосмукачката, после да почистите с парочистачката. Много се колебах дали да купя на майка ми такава парочистачка, но тя не дърпа боклуците и праха. Тя ги размазва по цялата повърхност. Пак казвам това е лично мое мнение.

Пролетно цвете, аз хвалих ето тази.

Моят е същия. Но вместо да пера парцали вече минавам пода с мопа, переш го в кофата и не се чудя повече.Измивам кофата, слагам стирката провесена да се суши и пей сърце. Кухненски шкафове, баня, прах, плот на кухня, параван в баня си мия с парочистачката.

# 575
  • Варна
Честно, в тази жега хич и не помислям да вадя парочистачката...

# 576
  • София
Аз и преди перях моловете в пералнята, ей така от кофата не мога да го “търпя” (това ми от времето, когато още имахме чистачка   - ММ го влудяваше миризмата на мръсен моп).

# 577
Толкова хубаво и лесно си изчистих хладилника днес с парочистачката!
Определено си е улеснение. Не я ползвам ежедневно.
Подове не мия с нея, имам си други роботи - прахосмукачка и подомиячка.
Втория етаж мия с парцал и после в пералнята. Не мога и аз да търпя неизмити парцали.

# 578
Ама моя моп не е парцален, от попиващата гъба е Blush, често като изсипя мръсната вода, измивам кофата сипвам малко водичка и препарат и "пера" гъбата....светла и чиста е както съм я купила. После я провесвам на балкона, като изсъхне до кокал никакви бактерии не могат да останат....Но всеки както му е удобно, мен пък ме притеснява, че парцала от земята трябва да пусна в пералнята, а след това там да пера дрехи, които слагам по себе си. Но всеки си знае особеностите на изискванията...добра идея за чистене на хладилник, не се бях сетила.

# 579
  • София
И аз някога имах скрупули към пералнята, ама откак ми се случи да се пера в Щатите в coin-operated перални в хотелите, вече не съм толкова придирчива. А пък и маратонки пера в пералнята, не знам колко е по-различно. Моповете пера на антиалергична програма.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 14:31 от Sharky*

# 580
Шарки, няма лошо, който както го разбира...аз калъфчетата от малките четки също си ги пускам на пералнята. В САЩ ща не ща и аз изпрах така дрехи в хотелите, срещу монетки за перялня,  Weary дето е прал цял хотел преди това, ама само връхните, без бельо! Joy

# 581
  • София
Всичко прах миналата година, цял месец обикаляхме...сега вече знам колко багаж да нося на отиване (⅓ от досегашното...).

# 582
Всичко прах миналата година, цял месец обикаляхме...сега вече знам колко багаж да нося на отиване (⅓ от досегашното...).
И аз, и сега вече знам колко дрехи да нося, толкова, че да стигнат за месец! Joy

# 583
А, аз после дезинфекцирам пералнята 90° + препарат или белина Grinning
Не мога да оставя така нещата.

# 584
А, аз после дезинфекцирам пералнята 90° + препарат или белина Grinning
Не мога да оставя така нещата.
Да и това съм го правила, но въртиш дългата програма напразно/защото при мен тази на 90° е такава/ и слагането честичко на белина ме притеснява за самата пералня.

Общи условия

Активация на акаунт