АКНЕ И РОАКУТАН

• 163 276
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
В Румъния е най-евтин (според мен). Аз оттам си вземам 30 таблетки за 25лв.

# 121
  • София и там където не се пуши
В Румъния е най-евтин (според мен). Аз оттам си вземам 30 таблетки за 25лв.
Да и ние от там по толкова, но са 10 мг , а гръцкия 20 мг за 65 лв - значи 15 лв разлика.

Все забравям да проверя дали го има вече по нашите аптеки

# 122
  • София
То в нашите аптеки винаги го е имало за скромната цена от около 130лв Mr. Green

# 123
Аз, успях да го купя февруари месец в София за около 80 лв, но го спряха за няколко месеца и не зная дали пак са започнали да го продават.

# 124
  • София
Продават го, но тук има само от по 20 мг таблетки, защо няма по 10 мг, не знам.

# 125
Здравейте момичета!
   Бях обещала да пиша след консултацията с дерматолга ми в чужбина,по въпроса за забременяването.
 Изрично я питах колко време,защото на брошурката с инфо на медикамента пише 1 месец,а тя ме посъветва 3 месеца да почакам,а тук чета за 1-2 години.Жената каза,ретиноидът съдържащ се в Роакутана не се акумулира в организма,както някакъв друг в миналото,тъй че 1 месец е напълно достатъчен да се елиминира напълно.
Освен това точно месец след като ги спрях кожата и косата ми започнаха да се омазняват отново,тъй че за мен е вярно.
   Но пъпки няма ,което е добреата новина,изпих последната таблетка на 25 Май,от тогава до сега без проблем,надявам се да е така и за напред.
         Успех на всички в борбата!  bouquet

# 126
мм аз ходих в гърция казаха ми че няма и си взех от тук 4 коти за по 79 кинта ;д има го вече и в бг амм само 20 и е по 80 твърдо.Аз вече го пия цял месец и малко малко ми са люпи кожата на лицето ;д

# 127
Здравейте момичета!
   Бях обещала да пиша след консултацията с дерматолга ми в чужбина,по въпроса за забременяването.
 Изрично я питах колко време,защото на брошурката с инфо на медикамента пише 1 месец,а тя ме посъветва 3 месеца да почакам,а тук чета за 1-2 години.Жената каза,ретиноидът съдържащ се в Роакутана не се акумулира в организма,както някакъв друг в миналото,тъй че 1 месец е напълно достатъчен да се елиминира напълно.
Освен това точно месец след като ги спрях кожата и косата ми започнаха да се омазняват отново,тъй че за мен е вярно.
   Но пъпки няма ,което е добреата новина,изпих последната таблетка на 25 Май,от тогава до сега без проблем,надявам се да е така и за напред.
         Успех на всички в борбата!  bouquet

И аз все си мисля, че щом пишат 1 месец е така , инак недай си боже да стане нещо с някое дете, те ще ги разорят, не тук в БГ де разбира се.

# 128
  • София
Естествено, 1-2 години са прекалено много.

# 129
  • София
Здравейте..нека и аз споделя моя опит с Роакутан...преди години изкарах няколко курса с него и ефекта беше поразителен....наистина, това е нещото което ми помогна! Но за съжаление действието му е за неизяснен период от време...в смисъл след време проблема се появява отново....На този етап Роакутан не ми се пие отново....
пп. Йолка при теб проблема колкото разбрах е същия като при мен...още ли си на схема или вече приключи..

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:21 от mery popins

# 130
      Привет от мен! Ами да, все още ги пия, вече пия по една таблетка (10мг) на ден. Това ще рече, че ми остават още около 2 месеца и  приключвам. Излиза ми тук-таме някоя нахална пъпчица, обаче не се трогвам хич. Иначе определено не е това, което беше. Притеснява ме фактът, че не е изключено пак да се появят проблеми с кожата, но хубавото е, че никога не е като първия път. Съвсем в по-лека форма се проявява акнето. Поне така съм чела. Другото, което ме притеснява е, че устните ми постоянно са напукани, аз ги чопля естествено и са ужасни. Дали като спра с Roaccutane ще се оправят... ДАНО! Та... вече тече 10ти месец от лечението ми и нямам търпение да ги спра  Praynig Дано да имат дълготраен ефект, защото нито са безобидни, нито са евтини...

# 131
Йолкеее, как ми се пие бира ако знаеш... ама заради пустите хапчета не мога !!!!!!! При мен остана само малко да ми изсъхват устните.. а и кръвта от носа Simple Smile)) .. Една дерматоложка преди време, на въпроса "Дали ще се оправя" , тя ми отговори така.. "Да си видял голям човек с пъпки... ?" Като се замисля... всичко с времето Simple Smile или иначе казано ( Остави на времето да уреди нещата, които искаш! ) Simple Smile

# 132
Да си видял голям човек с пъпки... ?" 

Да и е гадно - надявам се синето да се оправи.

# 133
  • София
голям човек с пъпки, отговорът ми е да, за съжаление....тук възрастта не играя роля..въпреки, че масовката е след раждане хормоните се намесват и проблемите изчезват...за съжаление не е гаранция!
Иначе след роакутана дълго време забравяш за проблема, до като в някакъв момент отново се появява...в по лека форма е, ако преди е било цялото лице, сега е само половината....
на мен ми писна честно казано..адски много...

# 134
Здравейте, включвам се и аз в темата.
От днес започвам лечението с Роакутан, докторът ми направи схема за шест (!) месеца, надявам се да не е прекалено много.
Хапчетата си ги купих от САНИТА, струват 30 таблетки от 20 мг 86 лв.
Схемата ми е следната:
първите 2 месеца - по три на ден (2 сутрин и 1 на обяд)
вторите 2 месеца - по две на ден
за следващите 2 месеца още не се знае..
Изписа ми и някакъв крем Terpoline face за хидратиране на кожата и устните, и той струва 80 лв..   #Cussing out
Докторът каза, че не е проблем да се изпие една бира или чаяа вино, но дотам. Да не се яде мазно, да се спрат всякакъв прием на витамини, най-вече на витамин А, лицето да се маже с хубав крем против слънце, аз ползвам на Eucerin.
Като теглим чертата ще се окаже, че лечението с Роакутан е скъпо, сериозно, опасно (ако е без лекарски контрол), дълготрайно... Ще се подложа на всичко това с едната единствена цел - да изчезнат гадните пъпки !!! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт