АКНЕ И РОАКУТАН

• 165 018
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
хайде добре дошла и на мен в отбора...моята схема за сега е само курс за 2 месеца....надявам се да не продължи повече!
успех на всички ни!

# 136
Какъв е тоя крем за 80лв  #2gunfire Той по-скъп от хапчетата бе  #Crazy Обикновен хидратиращ крем ти е напълно достатъчен. Аз ползвам на Билка (с краставица и пъпеш) и съм много доволна. Иначе вече 11-ти месец ги пия... Не виждам нещо да ми е станало, освен че лицето ми се оправи, иначе не усещам никакви странични ефекти, освен изсъхналите устни. За алкохола какво да ви кажа... Аз съм студентка и се опитвам да го избегна доколкото е възможно  newsm62 А относно специален хранителен режим и т.н. въобще не мисля, че е необходимо да се яде едно и да се избягва друго. Просто ядеш както си ядеш по принцип... Аз лично качих 4-5кг защото се бях вманиачила, че не е хубаво да се пият на гладно и пих по 3 пъти на ден, като преди това се тъпчех като прасе и станах сума кила  Rolling Eyes Вече пия по едно хапче на ден, 10мг, и така докато свършат. Дано да нямам нужда от втори курс, защото е много досадно да пиеш хапчета всеки ден, да ги носиш навсякъде със себе си и ако ги забравиш да не спираш да си мислиш "ами сега ако ми стане нещо, как можах да ги забравя... бла бла" Успех на всички!

# 137
Момичета, понеже забравих да питам лекаря си , знаете ли как седи въпроса с противозачатъчните и Роакутана ? Успех на всички в борбата   bouquet

# 138
Йолкеее, как ми се пие бира ако знаеш... ама заради пустите хапчета не мога !!!!!!!

Моя близка пи Роакутан преди време и си спомням, че може бира да се пие. В смисъл, умерено количество - една биричка няма да ти навреди.

# 139
Момичета, понеже забравих да питам лекаря си , знаете ли как седи въпроса с противозачатъчните и Роакутана ? Успех на всички в борбата   bouquet
Ми, че те направо са си задължителни, ако водиш полов живот! Ако ли не, по-добре не натоварвай черния дроб и с тях. Но иначе, заради таратогенния ефект на Роакутана, трябва да се избегне забременяване на всяка цена и затова лекарите изписват и противозачатъчни едновременно с него.

# 140
police wife, благодаря ти !   bouquet  И аз точно за това се зачудих, дали няма да се натовари черният дроб много, но няма как- трябва да се пият  Mr. Green

# 141
искам да попитам дали има някои които да ми помогне, които го пие и да ами земе и на мен и да ми го прати по куриер Wink мерси предварително

# 142
Някой от Варна който го е ползвал или знае кой лекар може да ми го предпише?

# 143
Привет и от мен.Казвам се Жорко Simple Smile и съм на 32.От близо 2 години се боря с грубостта на Акне Конглобата (кистично) и след като изконсумирах възможно всички предписани ми и не само медикамети,предлагани на пазара,се стигна до тежката артилерия,а именно Роакутанчеее Simple SmileДерматоложката ме просветли относно неговото съществуване и ето и мен в отбора.От прочетенето по-горе,реших че Румъния си е една от добрите оферти за закупуване на лекарството и ето че вечи си намерих и доставчик Simple Smile Старая се,няма как.Обаче при мен,много интересно се случи изписването на това лекарство...Първоначално,лекарката ме накара да си попрочета из интернет какво пише за него,странични действия и т.н. ...ОК,все пак е добре да си запознат с това в което си тръгнал да се забъркваш.След 2 седмици се върнах при нея и заявих,че съм се запознал и съм готов да проведа курсът на лечение...и до тук добре,но взех да се притеснявам,след като самата дерматоложка се оказа напълно неподготвена със същността и начинът на действие и прилагане на медикамента...луда работа.Аз естествено взех да и говоря по спомени за това,какви схеми съм видял да се предписват,какви дози и тн и настоях за някакво адекватно лекарско отношение към предстоящото ми лечение с този медикамент.Тя явно се почувства леко неловко и ме помоли да и се обадя на следващият ден,за да и дам възможност да се запознае с вътрешната информация към лекарството и да се консултира с колеги.Обадих се аз и схемата ми беше назначена.
2х1 от 20мг,без намаляне на дозата с времето,тъй като лекарството действало на принципа на натрупването и се гонели стойности на определена маса за постигане на максимален ефект.Няма рецепта,изследванията и кръвните картини по времето на лечение са си моя грижа,няма преди или след ядене,няма"Не пий" и "не пуши" или някакви напътствия от сорта,за физическото натоварване и дума пък не стана...общо взето шантава работа.
Така някак си звучи моята история и тъй като научих много за Роакутан от този форум,моля,някой със стаж в лечението с него да сподели какво е обсъждал с дерматолога си,понеже моят се оказа напълно неподготвен Simple Smile а е човек с име и стаж в областта...няма да коментирам повече,но е не би било редно да е така.
Благодаря предварително на притеклите се на помощ.
Успех и въпреки всичко,на което ви подлага дискомфортът Акне, не си губете духа и вярата в успеха на мисия Роакутан Simple Smile
П.С.
От Румъния може ли без рецепта или да хода да си прося и такава?
Жорко

# 144
  • София и там където не се пуши
Без рецепта и от Румъния и от Гърция.

Ако искаш на лични да ти пусна лекаря на синът ми  newsm78 .

# 145
човек то това трябва да си правиш изследвания само заради черния дроб и много течности ти трябват да се чисти черния дроб не е играчка аз бях с много надвишена норма по едно време заради голямото количество което поемах но сега е горе долу в границите....
ПП: някой може ли да ми каже да ли е нормално са почва 4 месец да ми излизат тук таме още пъпки за 2 3 дена ;Д и страшното, че по лицето  нямам а по тялото още има но в малко количество...

# 146
houserchety синът ми до скоро пи и все още докъм 6-тия месец все си излизаха. Сега не виждам.

# 147
Здравейте и от мен!Аз съм на 35 г и още от пубертета се боря с акне.Какво ли не съм пробвала/антибиотици,противозачатъчни ,мазила,ваксина /но...нищо!
Лошото е че при мен има пъпки не само по лицето , но и по раменете и деколтето.
Е кутийката роакутан е в мен...Но малко ме е страх като чета и слушам.Казват ,че евентуално ще оправя акнето ,но може да се сдобия с диабет и какво ли още не...
Е какво сега...Какво да избера.
Дерматоложка ми каза ,че никой свестен дерматорог не би изписал подобно токсично лекарсво.
И се чудя-наистина ли е толкова опасно или не!

# 148
 sysy отиди в Токуда и се консултирай. Работят със здравана каса. Прави се преди това изследване, не се пие така без следене.

Синът ми и племеникът ми го пиха, доволни са. За сега не са се сдобили с нищо.

# 149
И слава Богу,Дороти.
И как са сега децата-вече решен ли е окончателно проблема?Питам защото ми се иска това лекарство да е наистина да е вълшебно.Излизат ли им още пъпки?
А като гледам темата е от доста отдавна-та да питам как сте след края на лечението.Риска оправдан ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт