АКНЕ И РОАКУТАН

• 165 021
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • София и там където не се пуши
Казват, че е оправдан, като те самите са младежи, които доста четат и обясняват, че лекарството можело да навреди и страничните ефекти, но не навреждало (казвам го по-накратко) .

# 151
мерси Dorothy аз отидох и до дерматолога каза че са 5 месец трябва да са изчезнали почти но ми каза че сигурно ще ги пия 7 месеца
и ми каза че имам 5 6 белега но можели и да се махнат ;ДД

# 152
Здравейте,
от 1 седмица пия Роакутан. Изписаха ми дозировка 3 по 20 мг за първият месец, следващите 3 по 2 х 20 мг.  Стори ми се малко висока по това което изчетох в нета, тъй като съм само 65-6 кг, но лекарят изглеждаше сякаш си знае работата Grinning. Посъветва ме след първия месец като си направя кръвни изследвания да си взема останалото количество от Румъния. Искам да попитам някой които си ги е набавял от там дали ги има налични в аптеките, а не както тук да си ги поръчвам с капаро и да чакам доставка или ако има възможност да си ги поръчам някак? Малко ме притеснява че не съм ходил в Румъния до сега и незнам дали ще се оправя, за това всякакво инфо ще ми бъде полезно Simple Smile Благодаря предварително и успешно лечение на всички.

# 153
delerium два пъти тази година сме поръчвали от Румъния и двата пъти не са се оплакали, че са имали проблем хората с поръчката. Дано и други се включат.

Мен също ми се струва, че доцата ти е висока.

# 154
Dorothy ще ми кажеш ли от къде точно поръчваш да проуча малко Simple Smile Мерси

# 155
delerium колеги на съпругът ми, бяха в Букурещ командировка - дори не познавам хората.

# 156
на мен преди 2 дни ми донесоха 5 опаковки по 10мг от Румъния и е нямало проблем с намирането там.излизат около 13.50 евро едната.днес започнах да го пия и искрено се надявам да свърши работа.относно доставката,в моя случай,приятел на родителите ми пътува и ми свърши услуга.Искам да помоля за съвет относно някакво добро и не много скъпо мазило,имайки предвид необходимостта от такова при приемането на Роакутан.Благодаря!

# 157
на мен преди 2 дни ми донесоха 5 опаковки по 10мг от Румъния и е нямало проблем с намирането там.излизат около 13.50 евро едната.днес започнах да го пия и искрено се надявам да свърши работа.относно доставката,в моя случай,приятел на родителите ми пътува и ми свърши услуга.Искам да помоля за съвет относно някакво добро и не много скъпо мазило,имайки предвид необходимостта от такова при приемането на Роакутан.Благодаря!
Това е най-подходящо май http://apteka.framar.bg/30061913/avene-clean-ac-hydrating-cream-40-ml
Аз се двоумя за Роакутана дали да го почвам още, принципно са ми останали само петна от акнето, но дерматолога ми каза, че това е единственото избавяне за трайно почистване...
Но има и доста станични ефекти... Confused

# 158
Благодаря за отговора,но като чета отзивите под описанието,нещо не ми вдъхва много доверие Simple Smile Някой беше писал за кремчета на "Билка",мисля да пробвам като за начало с тях,не че вече съм усетил страничните ефекти,като напукани устни и люспеста се кожа,но ги очаквам Simple Smile

# 159
Ох, много добре ми звучи това лекарство, но ще трябва да изчакам доста преди да го пробвам. Аз от години се боря с това акне и съм пробвала всички възможни лосиони, мазила, лекарства и т.н. и на мен ми писа от поредния дерматолог, който на посоки си измисля някакво мехлемче там и то никога не помага.
Ние планираме да имаме бебе скоро обаче и няма как да започна да пия това лекарство сега, колкото и да ми се иска да приключа с този проблем веднъж завинаги.
Ще изчакам първо да забременея, да родя и да спра да кърмя и тогава ще го почна.

# 160
Аз май ще се откажа от Роакутана,въпреки че само преди две седмици бях с 2 ръце ЗА.Нещо колкото повече инфо получавам за него,толкова повече не ми се поема риска.Още повече,че при доста голям % от хората ,6 месеца след лечението - акнето рецидивира.

# 161
  .Още повече,че при доста голям % от хората ,6 месеца след лечението - акнето рецидивира.

Това къде го пише  newsm78 .
То нали знаете, че и човек трябва да е убеден какво прави.

# 162
  • София
Ох, много добре ми звучи това лекарство, но ще трябва да изчакам доста преди да го пробвам. Аз от години се боря с това акне и съм пробвала всички възможни лосиони, мазила, лекарства и т.н. и на мен ми писа от поредния дерматолог, който на посоки си измисля някакво мехлемче там и то никога не помага.
Ние планираме да имаме бебе скоро обаче и няма как да започна да пия това лекарство сега, колкото и да ми се иска да приключа с този проблем веднъж завинаги.
Ще изчакам първо да забременея, да родя и да спра да кърмя и тогава ще го почна.
Освен прегледи при дерматолог правила ли си хормонални изследвания. След като се оказах спонсор на доста светила в дерматологията и лансираните от тях козметични продукти дъщеря ми отиде на гинеколог и там и пуснаха хормонални изследвания. Дано да помогне, че вече незнам какво да правим.

# 163
Аз се реших да почна роакутана, да попитам по-запознатите 79 лв за 30 броя от 20 мг добре ли е като цена? И така и не разбрах след като го почна трябва ли да спра с всички мазила, гелове за мазна кожа, кремове... или не?

# 164
Аз се реших да почна роакутана, да попитам по-запознатите 79 лв за 30 броя от 20 мг добре ли е като цена? И така и не разбрах след като го почна трябва ли да спра с всички мазила, гелове за мазна кожа, кремове... или не?

Цената май в България е толкова, а за останалото трябва да се пита лекаря, който е предписал.

Общи условия

Активация на акаунт