ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 323
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
http://farm4.static.flickr.com/3427/3297743996_e20b588c9b_m.jpg

Ето го,мисля че в директа го имаше.В България е към 22лв.

Благодаря много  bouquet

# 46
Мими,другият на когото съм се спраля е CHANEL MAT LUMIERE.

това го написах в другата тема:
"Аз него ползвам и наистина става разкашкан след няколко часа.
Като се нанесе е доста хубав, но после... а  най-страното е, че е за мазна кожа, а а се разкашква.
А про люмиера дали става за мазна?"

на мен ми харесва, но не е за цял ден на работа. наистина се разкашква много грозно.
но предполагам, че про-люмиера ще е по-зле.
Има и един флуид: Lift Lumiere Firming & Smoothing Fluid, който може би е хубав. Някой ако има впечатления може ли да сподели?
Contains liftoptic complex to reflect light where needed
Eliminates pores, imperfections & lightens dark spots
Като цяло мисля че фдт на шанел са най-хубави

# 47
Дами, много моля за отзиви за DIORSKIN FOREVER Praynig
покривност, матов или сатенен е ? Hug
Aya_Cuervo , в БГ не съм срещала от този руж Rolling Eyes

Ползвала съм го и го харесвам много, въпреки че от него лъсвах.
Ако си с по-мазна кожа не ти го препоръчвам.
Като покривност средна, не стой матово, а доста естествено.

# 48
  • Paris
Момичета,тези от вас,които за използвали вилатюмиер на Шанел могат ли да кажат каква му е покривността?   bouquet
От лека до средна покривност.

# 49
Момичета,тези от вас,които за използвали вилатюмиер на Шанел могат ли да кажат каква му е покривността?   bouquet

а за каква кожа е подходящ?

# 50
Вместо запис да отблежа, че си взех фдт на Клиник Супербаланс, но още не съм го пробвала, така че после ще дам отзиви Simple Smile

# 51
Мими23, според теб кой фон дьо тен е по- подходящ на комбинирана кожа, Супербаланс или Супер фит,кожата ми е склонна към лъщене на брадичката и челото и нормална по другите места!
Правих си теста на Клиник в сайта им,и според него съм 2ри тип кожа,и тъй като останах супер доволна от сити блока съм решена да взема и фон дьо тен,но нямам доверие на продавачките в магазина и за това искам да съм подготвена.
От това което прочетох до тук май супер фит е по харесван и по покривен.

Супер фит Peace

# 52
# 53
  • София
Това разкашкване , за което говорите го  имо и при фон дьо тена на ланком за комбинирана кожа  Sick
А имате ли впечатления от Dior  nude?

# 54
  • Paris
Момичета,тези от вас,които за използвали вилатюмиер на Шанел могат ли да кажат каква му е покривността?   bouquet

а за каква кожа е подходящ?
Така. Виталюмиер го има във варианти-флуид, крем и компактна пудра. Кремът е доста богат, за много суха кожа, според мен. Флуидът за комбинирана.
Това разкашкване , за което говорите го  имо и при фон дьо тена на ланком за комбинирана кожа  Sick
А имате ли впечатления от Dior  nude?
Имах Нюд, не ми допадна. Моята кожа е суха-много трудно го нанасях. Покритието е съвсем естествено. Хубавото е, че страхотно хидратира. Харесва се на жени с комбинирана кожа, като че ли повече.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:05 от jaklins

# 55
Имах Нюд, не ми допадна. Моята кожа е суха-много трудно го нанасях. Покритието е съвсем естествено. Хубавото е, че страхотно хидратира. Харесва се на жени със комбинирана кожа, като че ли повече.

Подкрепям за комбинираната, за мазна също става Peace
Моя приятелка си го купи, тя е с мазна кожа и беше възхитена, аз съм със суха, пробвах го, но никак не ми допадна, по същите причини, които е изложила jaklins.

# 56
Аз съм с мазна,ще го пробвам определено.

# 57
  • Пловдив
Нахлувам в темата направо с няколко въпроса Sunglasses, кожата ми е комбинирана, лятото в жегите си лъсва доста, на 32г. така, че имам и меки бръчици, препоръчайте ми ФДТ който ще е подходящт. Леко покривен, без ефект маска Rolling Eyes. От много години ползвам само компактна пудр за изравняване на тена, по простата причина, че нещо не ми се получаваше с ФДТ, някак стои много неестествено, а и след известно време се събира по бръчиците Sad. Не знам защо се получаваше така, или неподходящ продукт за моята кожа, или неправилно нанасяне. Да попитам и за нанасянето, как го слагате? Като са ме гримирали професионално, винаги ползват нещо като триъгълна гъбичка, а пробвах с пръсти......не ми се получаваше, на места направо се виждат отпечатъци от пръсти Rolling Eyes. Хайде помагайте!

# 58
mamaden ,ако уточниш какъв клас горе-долу,че избора е голям Hug

# 59
  • Пловдив
Искам да е хубав и да ми върши работа, т.е....някак ще изнудя мъжа да даде някой лев повече Sunglasses. По принцип пазарувам от strawberry, така че ако е марка която е има, ще ми е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт