ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 398
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
вместо запис  Wink. Може ли девойки, които са ползвали тази база да ми кажат дали е подходяща за суха, раздразнителна кожа с леки бръчици /на 34 г. съм/.

# 76
вместо запис  Wink. Може ли девойки, които са ползвали тази база да ми кажат дали е подходяща за суха, раздразнителна кожа с леки бръчици /на 34 г. съм/.
Здравей, аз полвам вече втора опаковка от тази база, за моята кожа е много добра.Аз съм на  доста повече години от теб, с нормална към мазна кожа, със склонност към раздразнения. Базата я чувствам много лека и нежна ,но ми се струва ,че не е много икономична.

# 77
Здравейте Simple Smile
Исках да попитам  от къде мога да намеря база за фондьотен  Gosh.  И дали тази на Radiant е хубава и вуобще могат ли да се сравнят, защото до сега не съм ползвала основа. Мерси предварително
Зависи за коя база на Radiant питаш. Аз имам бялата, която е с леко перлен ли, озаряващ ли ефект...твърдо НЕ! Така си стои.

# 78
  • Бургас
запис

# 79

може Peace много е приятна

# 80

Много е добра базата Peace.Плъзга се като силикон по лицето.Създава приятно усещане  за "кадифена мекота" на кожата Peace.Мога да я сравня с тази на Смашбокс,само че разликата в цената е  #Crazy.

# 81
Здравейте Simple Smile
Исках да попитам  от къде мога да намеря база за фондьотен  Gosh.  И дали тази на Radiant е хубава и вуобще могат ли да се сравнят, защото до сега не съм ползвала основа. Мерси предварително

Аз имам и двете бази. Тази на Радиант е с озаряващ ефект, въпреки че не знам дали след нанасянето на фдт си личи. Тази на Гош е прозрачна и прави лицето с усещане за кадифена кожа. И от двете бази съм доволна.

# 82
  • Пловдив
Много го похвалихте този продукт на Gosh, да взема да пробвам с него Rolling Eyes, да не се хвърлям на нещо по-скъпо newsm78. Да попитам пак, как нанасяте ФДТ и базата?
Някой от Пловдив да знае къде мога да намеря Gosh? Ще съм благодарна, понеже с детето нямам възможност да обикалям.

# 83
Много го похвалихте този продукт на Gosh, да взема да пробвам с него Rolling Eyes, да не се хвърлям на нещо по-скъпо newsm78. Да попитам пак, как нанасяте ФДТ и базата?
Някой от Пловдив да знае къде мога да намеря Gosh? Ще съм благодарна, понеже с детето нямам възможност да обикалям.

На Кап.Райчо - от спирката с/у Тримонциум тръгваш посока Гранд  и от лявата страна на улицата има магазинче за козметика (мисля,че се казва ЕВА) - доста е заредено  Peace От там съм си взимала на Gosh, Lumene и др.

# 84
  • Пловдив
ZornitZa   bouquet

# 85
Момичета ,преди малко получих:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Prestige-Cosmetics/Prestige-Cos … tion/invt/0019766
цвят-Maple.Пробвах я-изключително добра покривност,много естествен ефект върху кожата,без аромат и ми се струва,че ще бъде доста икономична,НО НЕ Е МОЯ ЦВЯТ. Трябва ми крем- пудрата ,но 1-2 нюанса по-светла.
Ако някой я иска нека пише!

# 86
Аз да си кажа мението за Диор Нюд,изобщо не ми пасна на моята кожа(с мазна съм),не го чувствах добре и покривността му е много слаба,на всичкото отгоре не си нацелих номера,по светъл ми е.Ако някой го иска,да каже, ползвала съм го два пъти само.От Бюти зоната го купувах,о да забравих да кажа,че го подарявам Sunglasses

# 87
  • София
Аз съм кандидат.

Живеем в един и същи квартал. Със суха кожа съм. Ако ми пасне не го искам като подарък, можеш да си избереш нещо от моите запаси бяла козметика.

# 88
Eмел,нямаш грижи,наистина го подарявам(не искам нищо в замяна),исках да го подаря на приятелки,но всичките сме с по-тъмна кожа,ходят на солариум,отскоро и аз:)Цвета му е 023
Пиши на лични ще се разберем за ден кога е удобно,аз съм на ул.Йордан Стубел:)

# 89
  • София
Eмел,нямаш грижи,наистина го подарявам(не искам нищо в замяна),исках да го подаря на приятелки,но всичките сме с по-тъмна кожа,ходят на солариум,отскоро и аз:)Цвета му е 023
Пиши на лични ще се разберем за ден кога е удобно,аз съм на ул.Йордан Стубел:)
Grinning  bouquet Много се радвам, че във форума има такива отношения. Много е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт