ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 475
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
И аз си купих Healthy Mix  на Bourjois.Доволна съм Peace.Леко се разнася,стои естествено,не е тежък.Аз, задължително след като си сложа фон дьо тен,минавам лицето с влажна гъбичка за такъв.После слагам и малко пудра.Цял ден,нямам проблеми с "лъсването".Според мен тази гъбичка,обира излишъка и кожата си поема само това,което и трябва newsm78.

# 301
И аз си купих Healthy Mix  на Bourjois.Доволна съм Peace.Леко се разнася,стои естествено,не е тежък.Аз, задължително след като си сложа фон дьо тен,минавам лицето с влажна гъбичка за такъв.После слагам и малко пудра.Цял ден,нямам проблеми с "лъсването".Според мен тази гъбичка,обира излишъка и кожата си поема само това,което и трябва newsm78.
Къде може да се намери? Hug

# 302
  • София
Лъсването става поради комплекс от причини - не винаги е от мазна кожа. Често причините са в следното: кремът, който е под фон дьо тена, ако не е прецизно подбран, смесвайки се с фон дьо тена и отделяните от кожата неща (пот, мазнини, мъртви клетки) към обяд става като тесто върху лицето... Забелязала съм, че лепкавите кремове, правящите филм върху кожата, намаляват драстично трайността на грима... НЕ знам какво става ако такъв крем се смеси и с база, освен с фон дьо тена...

# 303
Вчера получих като подарък към един крем този фдт

Много е хубав. Лек,лесно се нанася и цял ден не съм лъснала. Обаче не е много покривен/

# 304
# 305
Моля,помогнете ми.Искам ФДТ,ама да е хубав.Искам да покрива хубаво,а не да седя на петна(и така ми се е случвало)Омръзна ми от проби.Аз съм със светла кожа,ако може да ми препоръчате някакъв и да ме ориентирате горе-долу в цените. Hug

# 306
Имам и аз един въпрос Embarassed-като се използва само пудра ,слага ли се и коректор на очите(могат ли да се използват заедно пудра и коректор,или само с фон дьо тена си върви)? Rolling Eyes

# 307
  • София
Моля,помогнете ми.Искам ФДТ,ама да е хубав.Искам да покрива хубаво,а не да седя на петна(и така ми се е случвало)Омръзна ми от проби.Аз съм със светла кожа,ако може да ми препоръчате някакъв и да ме ориентирате горе-долу в цените. Hug

А какво си пробвала до момента, да не ти предлагаме неща, които си ползвала вече  Peace

# 308
до сега съм ползвала само пудра,но понеже смениха опаковката и развалиха пудрата.започнах ФДТ този на Мейбълин,където го рекламираха,но не ми харесва.И сега незнам какъв да си взема? Sad По горе в редовете прочетох за ФДТ на Буржоа,знам,че козметиката им е хубава,но незнам за ФДТ.дайте съвети

# 309
  • София
Аз лично не съм доволна от ФДТ на Буржоа. Пробвала съм едни с помпичка, не помня точно кой, че беше отдавна, но ми седеше много пудрено и с леко покритие. Този новия с плодовите екстракти не съм го пробвала. С ФДТ на МаксФактор ставах и аз на петна. Горе долу съм доволна от Superbalanced на Clinique, но е със средно покритие и доста ми цапеше дрехите. На края по препоръки тук си взех на Ревлон ColorStay за мазна кожа. Много съм доволна, не ми цапа дрехите, добре покрива, не лъсвам с него. Единствения недостатък са цветовете, най-светлия е много блед (аз съм също с много светла кожа), взех си следвашия - 320 май беше, свикнах да се гледам с него, не е много тъмен, а и тепърва ще събираме слънчеви лъчи  Peace

# 310
ColorStay е хубав ако търсиш сериозно покритие, на мен за дневен ми е малко тежък. иначе новия на Revlon, PhotoReady ми стана много любим, лек, н о покривен,  с много хубав естесвен завършек, по ми харесва от много други доста по-скъпи. в този ценови клас L'Oreal True Match също ми харесва , по-нагоре беше обсъден, и имат много цветове. Въобще ако са ти проблем малките цветови гами, в тази ценова група L'oreal имат най=голяма палитра от всички няма как да не си намериш цвета  Peace

# 311
Преди няколко години бях ползвала Колорстей, беше с помпа, сега как е има ли я още, или е само шишенце?

# 312
тежичко шишенце БЕЗ помпа, доста е неудобно  Peace

# 313
искам да ви попитам за този коректор миракъл тъч събира ли се в гънките(бръчките) под очите и покривен ли е ( за тъмни кръгове под очите)

# 314
Имам нужда и аз от съвет, кой ФДТ че ми препоръчате?
Искам да е покривен, но да не седи като маска със смесена/мазна кожа съм. Ползвам вече над 4-5 опаковки от Lancome Teint Idole харесва ми, но ми се иска все пак да опитам нещо друго. Crazy
Мисля между
- Estee Lauder Double Wear
- Diorskin Nude Foundation
- Guerlain Parure Fluid Extreme Foundation

Приемам и други предложения Simple Smile
Мерси предварително.

Общи условия

Активация на акаунт