ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 503
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
или на ръка, с крема за лице, но тогава няма да имаш фдт, а нещо близко до тониран крем

# 286
Дами, събирам отзив иза този

# 287

Имам въпрос за ФДТ на ВИШИ Aera Teint, този за суха кожа.Взех си номер 12, но ми се струва доста тъмен.
Кой е най-светлият цвят от тази серия?

http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B5 … -pid30000892.html

# 288
Днес си взех тестер на AERA TEINT на VICHY ,номер 35 имаха само,но май ми е добре като цвят,а аз съм с доста бяла кожа.Пробвах го само на ръката си,та затова утре сутрин когато се гримирам ще разбера със сигурност и ще го преценя като ка4ества.Незнам Woman_,но не вярвам 35 да е по светъл от12 newsm78

# 289
Елинор, тозно този търся от много време..От аптека ли го взе? Rolling Eyes

# 290
Да,от ''Марешки''.

# 291

В страшна чуденка съм.Не е възможно да имат само тъмни, а и има доста по-големи числа от 12.
Сега го загледах по-внимателно.Цвета се казва ОПАЛ.
Светла съм и се получава ОГРОМНА разлика с лицето и врата  Tired

В кои аптеки имат най-голямо разнообразие от продуктите на ВИШИ(с тестерчета, ако може) ?

# 292
Healthy Mix на Bourjois е много странен. Докато го нанасяш и сякаш се превръща в пудра. Покривността му също не ми се видя добра. Никакво озаряване не забелязах като го пробвах. Според мен е продукт, който евентуално би паснал на мазна кожа. Коректорът сякаш ставаше горе-долу.

L’Oreal True Match има цвят, който перфектно пасна на тена ми. Като консистенция и покривност също ме устройва. Някой да има по-дългосрочни впечатления от него? Как е откъм трайност? Дали запушва порите?

Приятен е , лек, и дава хубав завършек, аз съм с много проблемни пори, този не ми ги запушваше, но не е супер траен за съжаление. но с база у леко пудричка отгоре няма да имаш грижи никакви! но като цяло е много хубав!
Здравейте момичета!
Имам нужда от помощ / ако въобще е възможна/.
Купих си MaxFactor second skin, но като пълен аматьор не улучих цвета -оказа се  по- тъмен отколкото си мислех.
Като текстура и покривност ми харесва, но не мога да го ползвам.

Има ли някакъв начин да му променя цвета /Да го изсветля/ или трябва да чакам лятото.

най-лесно купи още един  но по-светъл и ги смеси...малко скъпо  ще ти дойде но ще имаш пък за доста време напред, и можеш да контролираш колко тъмен да гоправиш така че ще можеш да направиш много плавен преход към летните цветове  Peace

# 293

В страшна чуденка съм.Не е възможно да имат само тъмни, а и има доста по-големи числа от 12.
Сега го загледах по-внимателно.Цвета се казва ОПАЛ.
Светла съм и се получава ОГРОМНА разлика с лицето и врата  Tired

В кои аптеки имат най-голямо разнообразие от продуктите на ВИШИ(с тестерчета, ако може) ?
Незнам ти от кой град си,но в аптеката на Марешки във Варна на Владислав имаше тестер в опаковка само на този,а ина4е мисля 6-7 цвята с които може да се мацнеш на място.

# 294
  • sofia
Момичета, благодаря за съветите. Hug

Ще пробвам да го смеся с един "Афинитон", но са различни като консистенция.

Оставам да следя за нови попълнения. Grinning

# 295
MissNellie, много ти благодаря!  Hug Hug Hug За мен е най-важно да не запушва порите. Кожата ми наистина изглеждаше много добре с него. А така или иначе където имам нужда от трайно покритие нанасям и коректор.

Колкото до Виши, още не съм видяла аптека, в която да има тестери от всички цветове  Rolling Eyes.

# 296
Малко късно се записвам в тази тема, но по-добре късно, отколкото никога!  Simple Smile

# 297
Пробвах новия на Буржоа Peace. Не изсъхва, докато го нанасяш, няма пудрен завършек. Покритието му е леко към средно, не матира. След около час,  Sad лъсваш Naughty Crossing Arms Не ми харесва. Мисля, че е подходящ за нормална към суха кожа Rolling Eyes

# 298
  • София
И аз го пробвах. Наистина леко покритие, но стои много естествено. Харесва ми.  Peace Да, лъснах по някое време , но не повече от обикновено  Laughing . Аз винаги си корегирам грима към края на работния ден , така че е ОК. Харесва ми. Лекичък, за кожа, по която няма много какво да се прикрива. И цветът на мострата ми е точен (53), май ще си закупя, докато е намален. Само дето ми излезнаха 2 пъпчици, та се чудя дали е от него или е чисто съвпадение?!  Thinking Някой друг с подобни оплаквания?

# 299
Относно AERA TEINT на Vichy,в4ера бях цял ден с него и в на4алото се впе4атлих,разнесох го много лесно,консистенцията му за мен е страхотна,за разлика от муса на Буржоа,който се нанася кошмарно,направо го мразя,4е ме и състарява  smile3515.Вишито ми се стори супер,35 оба4е е тъмен,но цвят ще намеря,друг се оказа проблема,лъснах по обяд,а не ми е мазна кожата.Сега се 4удя да го взема ли като става така,а също не знам и тестер4ето за каква кожа беше,ще питам и вземам решение.

Общи условия

Активация на акаунт