ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 490
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз съм го ползвала, ама нямам спомен да е антибактериален.  Thinking Подходящ е за по-мазна кожа, защото е с голямо съдържание на вода. Хубав е , лек и много естествен. Не е много покривен и не е много матиращ. Peace

# 346
  • русе
извинявам се предварително и обещавам да прочета цялата тема тъй като е интересна Peace
но моля за съвет препоръчай те ми ФДТ за суха кожа постоянно белеща се в областта на носа  Praynig

# 347
искам да попитам ползващите безцветната основа за фдт на Гош дали имат същия проблем като като мен - когато сложа основата, фдт-то почти не се задържа върху нея  Shocked; моят е плътно покривен без нея /такъв си е по принцип, а не защото аз го слагам 'дебело'/, а върху нея поема много, наистина много малко количество и става полупрозрачен, а вечерта, когато махам грима с тампон, той остава почти чист  Rolling Eyes , т. е. за това, за което ми трябва фдт-то /за изравняване на тена и прикриване на недостатъци/, не мога да го ползвам с базата - наклепвам три слоя мазила и си оставам все едно само с крем и то не тонален  Close

# 348
как се прикриват тъмни кръгове:

http://www.vbox7.com/play:895a4170

# 349
искам да попитам ползващите безцветната основа за фдт на Гош дали имат същия проблем като като мен - когато сложа основата, фдт-то почти не се задържа върху нея  Shocked; моят е плътно покривен без нея /такъв си е по принцип, а не защото аз го слагам 'дебело'/, а върху нея поема много, наистина много малко количество и става полупрозрачен, а вечерта, когато махам грима с тампон, той остава почти чист  Rolling Eyes , т. е. за това, за което ми трябва фдт-то /за изравняване на тена и прикриване на недостатъци/, не мога да го ползвам с базата - наклепвам три слоя мазила и си оставам все едно само с крем и то не тонален  Close

Странно Thinking
А какъв ти е фдт-ена?!
Аз напоследък не ползвам база,а ако реша да ползвам я смесвам с фдт-ена като основа....по точно да обясня-слагам на ръката си фдт,добавям малко от базата,размесвам ги,нанасям хубаво и след това добавям само фдт където има нужда.
Пробвай така да видиш какво ще се получи Peace

Аз исках да ви питам за продукт,който се смесва с фдт-ена за да придаде сияен ефект.Нещо като хайлайтър но течен,нещо овлажняващо с отразяващи частички ?! Ползвам много оил-фри продукти и фдт-ена не ми се нанася хубаво ами като пудра,и стои сухо,матово....това е добре защото до 12 часа не лъсвам ама лицето не е лъчезарно,прекалено матово.Ако знаете такива продукти -давайте идеи Peace

# 350
ползвам два на Ейвън - компактния и успокояващия им
моля, не казвайте, че не е от базата, а е от фдт-ена, защото е на Ейвън - без база нямам проблем с нито един от двата и ги предпочетох пред пред куп други, по-скъпи  Peace
единствено КалърСтей харесвам повече, но го нямам в момента и не мога да го пробвам с базата
базата дали е подходяща за минерален фдт? всъщност ще пробвам направо  Laughing 

пробвах и да смесвам фдт и база - ефектът е по-добър, но не достатъчно

за смесване - смесвам от няколко години - смесвала съм крем за лице и прахообразна пудра /ако е прекалено тъмна и блестяща за мен - получава се добър ефект/
в момента смесвам фдт понякога с Бронзиращ крем за перлен блясък Лумене Сън радианс и също съм доволна /точно с по-течния от двата ейвънски фдн-а, за които писах по-горе/

# 351

Страхотна си newsm51

# 352
Момичета, моля да ми предложите някакъв фон дьо тен за суха кожа. )
Днес получих ето този, но за съжаление не съм уцелила цвета и ще трябва да се разделя с него. Ако някой проявява желание, може да ми драсне на ЛС. )
http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATE … ODUCT_ID=PROD1204
страхотен е, но ми е леко тъмен, само съм го пробвала. Моят е цвят 04 Nude Glow.

# 353

Някой ползвал ли тези палитри за лице на Ланкастър..

# 354

а изчакваш ли базата да изсъхне хубаво преди да сложиш ФДТ?

# 355

а изчакваш ли базата да изсъхне хубаво преди да сложиш ФДТ?

да

# 356
хм, ами тогава или виж пробвай я с друг ФДТ, може просто с този да не се харесват, или ти се е паднала някакава дефекта, не е нормално така..

а може и просто да слагаш прекалено много, пробвай с по-малко и го разнеси много хубаво Peace

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 18:34 от MissNellie

# 357
мими23 ,дано някой ти отговори,защото и аз силно се интересувам от ф.д.т с такъв ефект.Вече няколко пъти попита,а аз щях към теб да се обръщам с този въпрос,защото те имам за доста веща в тази област. Wink

# 358
ммм, за течен хайлайтър се сещам само за такъв на МАС и на Boots 7, и двете марки ги няма в българия но ако все пак ви интересуват да се разтърся точно кои бяха? иначе само ФДТ, новият на Ревлон  PhotoReady има такива частички малко и дава много лек естествен блясък. Аз лично предпочитам просто малко MSF  на МАС върху ФДТ за блясък Peace

# 359
И аз като Мими търся този ефект отдавна, но май става с ФДТ  и хайлатер отгоре Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт