ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 600
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Paris
Мими, Бенефит имат страхотен течен хайлайтър. Може да пробваш с него. Peace

# 376
Ако става въпрос за High Beam ,наистина е страхотен  Heart Eyes Днес го получих и веднага го пробвах - дискретен, нежен блясък ,без никакви едри или брукатени частици. До колкото знам го има в два варианта- светъл и тъмен.  Simple Smile

# 377

Този ли имаш в предвид;

До сега не съм пробвала нищо на Бенефит,тук са скъпички и малко ме дразнят с тези детски опаковчици...но честно  казано само добри неща чувам за тях.В четвъртък ще ходя до Сефора и ще разгледам.Благодаря  bouquet

# 378
  • Paris
Точно този е. Чудесен е. Надявам се да ти хареса.

# 379
Ако става въпрос за High Beam ,наистина е страхотен  Heart Eyes Днес го получих и веднага го пробвах - дискретен, нежен блясък ,без никакви едри или брукатени частици. До колкото знам го има в два варианта- светъл и тъмен.  Simple Smile

Ти ли го пусна в темата за козметичните похождения Grinning тъкмо щях да питам там.Как го ползва-преди фдт-ена или го смеси с него?! има ли цвят?! овлажнява ли поне малко и изглажда ли лицето?! От къде го взе и за колко...сори за безбройните въпроси  bouquet

# 380
Ако става въпрос за High Beam ,наистина е страхотен  Heart Eyes Днес го получих и веднага го пробвах - дискретен, нежен блясък ,без никакви едри или брукатени частици. До колкото знам го има в два варианта- светъл и тъмен.  Simple Smile

Ти ли го пусна в темата за козметичните похождения Grinning тъкмо щях да питам там.Как го ползва-преди фдт-ена или го смеси с него?! има ли цвят?! овлажнява ли поне малко и изглажда ли лицето?! От къде го взе и за колко...сори за безбройните въпроси  bouquet

Да ,рано ,рано се похвалих  Embarassed Нанесох го след фдт на скулите,нослето и под веждите и се получи добре(леко розовее, но мн леко,не мисля,че хидратира обаче) Утре ще пробвам да го смеся, да видя дали ще се получи озаряващият ефект на цялото лице(понеже и аз ползвам само матиращи и оил фри фдт) newsm78 А иначе го взех от ebay : http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3984.m38.l1313&am … ee-All-Categories
Виж и това :    http://www.youtube.com/watch?v=OCB0wicIimY    bouquet

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 23:17 от to4ica123

# 381

Да ,рано ,рано се похвалих  Embarassed Нанесох го след фдт на скулите,нослето и под веждите и се получи добре(леко розовее, но мн леко,не мисля,че хидратира обаче) Утре ще пробвам да го смеся, да видя дали ще се получи озаряващият ефект на цялото лице(понеже и аз ползвам само матиращи и оил фри фдт) newsm78 А иначе го взех от ebay : http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3984.m38.l1313&am … ee-All-Categories
Виж и това :    http://www.youtube.com/watch?v=OCB0wicIimY    bouquet

Благодаря  bouquet
Утре го пробвай смесен с фдт-ена моля те и кажи как е.Аз за скулите,слепоочията и под веждите си имам руж+хайлайтър на ЕЛ
...и съм доволна Peace
А тази на клипчето все едно половината шишенце е използвала,така лъщи Shocked

# 382
  • София
Тази в клипа и на мен ми идва малко прекалена. Когато се сложи твърде много от подобен продукт ефектът става по-скоро като на мазна кожа отколкото озарена  Sick

# 383
# 384
До колкото знам го има в два варианта- светъл и тъмен.  Simple Smile
Розов и жълтеникав. Не овлажняват изобщо, всъщност са сухи, веднъж изсъхнали, а изсъхват за секунди след нанасяне и това ги прави трудни за разнасяне и преливане. Имат и отвратителна миризма Mr. Green
Не изглаждат, като всички перлени продукти подчертават неравностите.
Аз High Beam го слагам преди фдт, понеже не обичам много блясък. Не го използвам, обаче, откакто Nars изкараха перфектната алтернатива: http://www.narscosmetics.com/Holiday-2009-C558_collection.aspx (Luxor, първия продукт на третия ред).
tincheto, препоръчвам последния продукт, макар и да не съм съвсем сигурна какъв точно ефект търсиш. Базата на Диор само съм я пробвала, но не видях кой знае какъв ефект. Hollywood Glo e спрян от производство и е вероятно да получи[ стар продукт. Него го ползвах за тяло, има прекалено едър брокат за слагане на лице, както и кофти миризма и консистенция (подобни на тези на High beam).
Течния бронзант на Шанел не съм ползвала.
Mirama, зависи от тона на кожата ти, но 020 би трябвало да е добре, понеже е сравнително неутрален; аз ползвам него и 022, когато потъмнея.

# 385
  • София
Здравейте момичета,
искам да питам някоя от вас ползвала ли е ФДТ на Виши за суха кожа? 
Искам хем да хидратира, тъй като на места(носа) кожата ми направо се бели, хем да не седи мазнеещ newsm78. На мен така мазнеещ ми седи точно харесвания от много от Вас Колор Стей на Ревлон за нормална до суха кожа.
Много се чудя какъв ФДТ да си взема, в момента ползвам на Живанши, но свършва, а и не съм възхитена...
В МОЛ-а много ме дразнят  пресечените тестери - от топлината на лампите ли или от дългото седене не знам но повечето изглеждат ужасно. От по-търсените, като Герлен Парюр, повечето номера изобщо нямат "в момента"тестерче и аз така и не можах да се спра на нищо.
Този Диор Нюд има ли някаква покривност изобщо?

# 386
# 387
Мадам Мираж, благодаря.Като ефект искам лице като от списание, като порцеланово и с блясък, но не мога да го постигна.Имам леки дефекти като петънца,пъпчици за прикриване, но не ми се иска да наслоявам много продукти, че много почва да си личи.А и не искам да си цапам дрехите.Май още не е създаден такъв продукт, който да отговаря на големите ми претенции Mr. Green

# 388
Дами, ако все пак откриете тайната на сатенения ефект само с ФДТ да пишете Crazy Hug Hug

# 389
Момичета, не ви ли цапа ФДТ-а?Не само дрехите, ами и като си пипнете нещо лицето, или по телефона да оставя отпечатъце.Аз понеже често си пипам лицето/навик явно/ и после като си пипна нещо друго я дрехата, или каквото и да е, особено пък, ако е нещо светло,все се цапам ooooh!.Затова избягвам ФДТ-а

Общи условия

Активация на акаунт