ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 587
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
това ми е голяма болка на мене,ама според мене това ми е з-то не ползвам все още основа.дали от основата ще спре да се маже тоя фон дю тен?

# 391
Дами, ако все пак откриете тайната на сатенения ефект само с ФДТ да пишете Crazy Hug Hug

Последният път в Драка пробвах Bourjois 10 Hour Sleep Effect. Цвят 72 на половината лице и цвят 73 на другата половина. Първият цвят не е лош, естествено стои, но с нищо не ме впечатли. С вторият кожата ми изглеждаше съвсем различно, сякаш с друг фдт. Озарена и леко както ти си се изразила сатенена. Пак ще ходя да го пробвам, че ми стана интересен. Някой има ли подобни впечатления от него?

Между другото пробвах отново Хелти Микс, но този път от мостра в списание. Нищо общо с тестера в магазина. Много странно.

# 392
letsgo , имах го-не си спомням кой цвят.  HugНикак не ми беше покривен и нищо особено, но то си е и до кожа Confused

# 393
letsgo , имах го-не си спомням кой цвят.  HugНикак не ми беше покривен и нищо особено, но то си е и до кожа Confused

Права си, че не е покривен  Peace. Странна ми е голямата разлика в ефектите от два последователни цвята  Thinking.

Започвам да издирвам новия фдт на Ревлон Фотореди. Дано пък с него светна!  Crazy

# 394
Утре го пробвай смесен с фдт-ена моля те и кажи как е.Аз за скулите,слепоочията и под веждите си имам руж+хайлайтър на ЕЛ
...и съм доволна Peace
А тази на клипчето все едно половината шишенце е използвала,така лъщи Shocked
[/quote]

Мими, пробвах го смесен -твърдо не  Naughty На мен ми се получи като кир и едвам успях да си разнеса фдт ,може би защото наистина изсъхва бързо  newsm78 Но определено с него няма как да се постигне онзи озаряващ или порцеланов ефект на цялото лице. После пробвах 1-во хайл. и върху него фдт и се получи сравнително добре,НО минаха 4 часа откакто съм се намазала и вече лъщя яко(със смесена кожа съм, фдт ми издържа към 8 часа)...,така 4е и този вариант за мен отпада  Tired Остава си за скули  Mr. Green     bouquet

п.с Мацката от клипа наистина доста е прекалила,но исках да придобиете по-ясна представа за цвета  Peace

# 395
Някой ползвал новия лифтинг фдт на Виши, да сподели мнение  bouquet

# 396
Мадам Мираж, благодаря.Като ефект искам лице като от списание, като порцеланово и с блясък, но не мога да го постигна.Имам леки дефекти като петънца,пъпчици за прикриване, но не ми се иска да наслоявам много продукти, че много почва да си личи.А и не искам да си цапам дрехите.Май още не е създаден такъв продукт, който да отговаря на големите ми претенции Mr. Green
Има, нарича се добър дерматолог Mr. Green
Дами, ако все пак откриете тайната на сатенения ефект само с ФДТ да пишете Crazy Hug Hug
Тайната е единствено и само хубава кожа. Иначе, ефектът от фдт-ените на Армани (LSF, особено) и на Laura Mercier е такъв.

# 397
letsgo, този фон дьо тен на Буржоа го ползвам лятото, точно защото не е толкова покривен, а много лек. ) Аз съм много доволна от него, взимам най-светлият цвят.

Мадам Мираж, те и манекените по списанията в 90% не са с кожата, която е на корицата. Много грим, много фотошоп....и ефекта се получава. )))

# 398
Това е ясно, и те са хора, и те имат проблеми, лоши дни и прочие. Но голяма част от тях имат наистина страхотна кожа, защото "индустрията" се грижи за това. Хубавата кожа е доза късмет и всекидневна борба в много аспекти (хранене, активност, ограничения и т.н.), затова и малко хора я постигат.

# 399
Утре го пробвай смесен с фдт-ена моля те и кажи как е.Аз за скулите,слепоочията и под веждите си имам руж+хайлайтър на ЕЛ
...и съм доволна Peace
А тази на клипчето все едно половината шишенце е използвала,така лъщи Shocked

Мими, пробвах го смесен -твърдо не  Naughty На мен ми се получи като кир и едвам успях да си разнеса фдт ,може би защото наистина изсъхва бързо  newsm78 Но определено с него няма как да се постигне онзи озаряващ или порцеланов ефект на цялото лице. После пробвах 1-во хайл. и върху него фдт и се получи сравнително добре,НО минаха 4 часа откакто съм се намазала и вече лъщя яко(със смесена кожа съм, фдт ми издържа към 8 часа)...,така 4е и този вариант за мен отпада  Tired Остава си за скули  Mr. Green     bouquet

п.с Мацката от клипа наистина доста е прекалила,но исках да придобиете по-ясна представа за цвета  Peace

Благодаря  bouquet
Значи отпада,щом е толкова сухо...
Такъв ефект имаше базата с розовите перлички на Гарлен,невероятно просто-равна няма точно за ефекта който търся,но не ми понася на кожата Cry  както съм казвала вече нищо на Гарлен не ми понася Sad
Сефора имат една бронзираща база,за лятото бива ама сега ми е тъмна...
Търсенето продължава Peace

# 400
Това е ясно, и те са хора, и те имат проблеми, лоши дни и прочие. Но голяма част от тях имат наистина страхотна кожа, защото "индустрията" се грижи за това. Хубавата кожа е доза късмет и всекидневна борба в много аспекти (хранене, активност, ограничения и т.н.), затова и малко хора я постигат.

абсолютно...затова и сме във вечното търсене на перфектния продукт и храним индустрията да ни лъже че го е измислила  Mr. Green

# 401
Мадам Мираж, уж полагам грижи,но пакне става  Hug
Метеоритите на Герлен ги имам,но не ми се получава тоз иефект. Сякаш са ми по-сухички Rolling Eyes

# 402

...най вече гени Peace

# 403
Кофти начинът на живот може да пребори и най-добрите гени Wink

# 404
Кофти начинът на живот може да пребори и най-добрите гени Wink

Кофти начинът на живот може да ги влоши,но здравословния начин на живот не може да ги промени...може да ги подобри,но не и да ги промени напълно...не става въпрос само за кожа,но и за коса,нокти,зъби,фигура...
Генетичния код който носи всяка една клетка в тялото ни не може да се излъже,може да повлияем само в/у дадени състояния,но генетичния код не можем да го изтрием и препишем наново.Козметиката,спорта и храната повлияват не променят.
Гените определят както големината на порите така и цвета на очите-с кремче и свеж въздух може да смалиш порите,с лещи-да промениш цвета на очите...няма храна и спорт,които да ти стегнат кожата...както и такива които да ти променят цвета на очите.
Това просто за пример,де да беше вярно Peace

Общи условия

Активация на акаунт