ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 478
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Lina77 , благодаря за отговора ! А да те попитам ти с каква кожа си ?

# 541
Lina77 , благодаря за отговора ! А да те попитам ти с каква кожа си ?
Същата като твоята.

# 542
мими23, кой цвят ползваш на пудрата Aeromatte Ultralucent?
Много се чудя дали да не си взема Transparent 1W, за да не се натрупва цвят. Така ползвам тази на клиник, но ми е много неудобно, защото цялата ставам в пудра.

Моята е 2W Light medium warm от Аеро Мат. На Клиник имам матираща транспарантна,но с цвят по ми харесва,поне има някаква покривност дори и минимална,докато транспарантните матират и заглаждат но нямат почти никаква покривност.
Аеро Мат е невероятна,толкова финна,прави кожата кадифена и гладка без онзи напудрен (набрашнян) ефект,ползвам я с голяма четка за пудра и нямам проблем Peace

Съжалявам, че се намесвам, но видях, че се говори точно за пудрите на ЕЛ. Може ли да попитам с каква покривност е АероМат? newsm78

Слаба покривност,по скоро еърбръш-ефект...повече заглаждане,изравняване и матиране,отколкото покривност,не бих я ползвала самостоятелно,само с фдт отдолу Peace

# 543
Moмичета,някой знае ли дали шишенцето на вайталюмиер на Шанел се отваря?Ако да и някоя от вас го има,да ми пише.  Embarassed
п.п Търся си празно шишенце.  Grinning

# 544
искам да попитам тези които използват пудра,дали слагат и руж или само пудра  newsm78

# 545
  • София
Зависи от пудрата - ако е бронзираща - може и без руж да мине - слагаш пудра на скулите вместо ружа. Иначе ако питаш за това, когато цялото лице е напудрено дали се слага руж - слага се - ружът си е руж.

# 546
  • някъде под слънцето...
Да похваля
http://fr.boutique.thierrymugler.com/wcsstore/mugler2/images/cat … _M010701011_3.gif
Най доброто за мен, от вси4ко, което досега  съм ползвала

# 547
Здравейте момичета Heart Eyes
Някоя от вас може ли да ми каже каква е разликата между тези две бази и коя е по-подходяща за заглаждане и за суха кожа Thinking
SMASHBOX
Photo Finish Foundation Primer и
SMASHBOX
Starlight Whitening Photo Finish Foundation Primer
 Hug  bouquet
Sl Hug,
какво си показала, това коректор ли е или фон дьо тен ?

# 548
  • някъде под слънцето...
ФДТ. с заЩитен фактор 15, единственият недостатък според мен е 4е е с  гъби4ка, макар  4е това го прави по лесен за нанасянег

# 549
Много се чудя дали да не си взема Transparent 1W, за да не се натрупва цвят. Така ползвам тази на клиник, но ми е много неудобно, защото цялата ставам в пудра.

Моята е 2W Light medium warm от Аеро Мат. На Клиник имам матираща транспарантна,но с цвят по ми харесва,поне има някаква покривност дори и минимална,докато транспарантните матират и заглаждат но нямат почти никаква покривност.
Аеро Мат е невероятна,толкова финна,прави кожата кадифена и гладка без онзи напудрен (набрашнян) ефект,ползвам я с голяма четка за пудра и нямам проблем Peace

Съжалявам, че се намесвам, но видях, че се говори точно за пудрите на ЕЛ. Може ли да попитам с каква покривност е АероМат? newsm78

Слаба покривност,по скоро еърбръш-ефект...повече заглаждане,изравняване и матиране,отколкото покривност,не бих я ползвала самостоятелно,само с фдт отдолу Peace

Мерси, отказа ме тогава. Нещо като трансперантната на Клиник ли е? Защото аз я ползвам/х нея, наистина няма почти никакво покритие, но за лятото ми беше добре. Както и да е, за сега ми трябва нещо по-покривно. Понеже знам, че ти си ползвала Дабъл Уеар на ЕЛ, да те попитам като пудри според теб коя се доближава поооооооооне малко  Laughing (знам, че е много трудно с пудрите) до покривността на фдт? Трябва ми нещо сравилнително прокривно (пудра), но в същото време да матира newsm78

# 550

Мерси, отказа ме тогава. Нещо като трансперантната на Клиник ли е? Защото аз я ползвам/х нея, наистина няма почти никакво покритие, но за лятото ми беше добре. Както и да е, за сега ми трябва нещо по-покривно. Понеже знам, че ти си ползвала Дабъл Уеар на ЕЛ, да те попитам като пудри според теб коя се доближава поооооооооне малко  Laughing (знам, че е много трудно с пудрите) до покривността на фдт? Трябва ми нещо сравилнително прокривно (пудра), но в същото време да матира newsm78

Трудно?! Аз мисля че е невъзможно Peace
Пробвай пудрата Дабъл Уеър на ЕЛ,Клиник също имаха една много покривна...за други не знам.
По принцип всички пудри които се продават с пухче не са покривни,а тези които се предлагат с гъбичка (като за фдт) са покривни.

# 551
Мерси много, мими23, ще го имам в предвид това с гъбата и пухчето като гледам  Wink Ще потърся пудри, пък ако не в краен случай ще си взема пак изпитаното, от което съм най-доволна до сега и това е.   bouquet

# 552
Момичета.какво точно имате предвид под "сатенен ефект"?  Flutter

# 553
Момичета.какво точно имате предвид под "сатенен ефект"?  Flutter
newsm78

# 554
  • София
Наближава слънчевият сезон (макар на този етап да е мираж) и започнах да търся хубав фон дьо тен с висок слънцезащитен фактор (минимум 20). Бихте ли споделили впечатления от такива фон дьо тени и пудри?

Общи условия

Активация на акаунт