ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 484
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
letsgo, 10 Hours Sleep Effect e със съвсем различна структура.
Иначе коректор се слага в повечето случаи над ФДТ-на, а неутрализатор под.

Да, съвсем различен 10 hours. Много мой тип фдт е.
А по моите наблюдения масово се маже първо коректор после фдт.
Освен патлитрата на Ben  Ney има ли други неутрализатори, които си използвала, и които ти допадат?

# 526
Зеленият Неутрализатор на Артдеко.
Пробвала съм и една палитра на Мейк ъп фор евър, която ми е фаворит.
Скоро Сефора идват в БГ и ще си я купяяя хехе

# 527
Някакъв отзив за пудрите на ЕЛ?  newsm78 Дали пудрата Дабъл Уеар е толкова покривна (като за пудра), колкото е фдт (като за фдт)? Вчера ходих да си искам тестерче за фдт да видя кой цвят бях и след като установих, че съм Екру (това беше каквото ползвах преди), днес го пробвах, но нещо вече не ми изглежда толкова добре Cry Та сега пак обмислям варианта да се върна само на коректор+пудра отгоре, отколкото фдт. Някакви предложения за хубава, покривна пудра?   bouquet

# 528
Зеленият Неутрализатор на Артдеко.
Пробвала съм и една палитра на Мейк ъп фор евър, която ми е фаворит.
Скоро Сефора идват в БГ и ще си я купяяя хехе

На мен ми трябва в жълто за тъмните кръгове.

# 529
мими23, малко глупав въпрос, но Хайлайтър ли е точното му наименование или се води руж?

Най точно е палитра,водят го за комби м/у руж,хайлайтър и сенки Peace

http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY … DUCT_ID=PROD96920

# 530
мими23, кой цвят ползваш на пудрата Aeromatte Ultralucent?
Много се чудя дали да не си взема Transparent 1W, за да не се натрупва цвят. Така ползвам тази на клиник, но ми е много неудобно, защото цялата ставам в пудра.

# 531
Много се чудя дали да не си взема Transparent 1W, за да не се натрупва цвят. Така ползвам тази на клиник, но ми е много неудобно, защото цялата ставам в пудра.

Моята е 2W Light medium warm от Аеро Мат. На Клиник имам матираща транспарантна,но с цвят по ми харесва,поне има някаква покривност дори и минимална,докато транспарантните матират и заглаждат но нямат почти никаква покривност.
Аеро Мат е невероятна,толкова финна,прави кожата кадифена и гладка без онзи напудрен (набрашнян) ефект,ползвам я с голяма четка за пудра и нямам проблем Peace

# 532
Благодаря!   bouquet Ще послушам съвета ти. И без това фдт ми се скапва посредата на деня и няма с какво да го коригирам Laughing

# 533

Моята е 2W Light medium warm от Аеро Мат. На Клиник имам матираща транспарантна,но с цвят по ми харесва,поне има някаква покривност дори и минимална,докато транспарантните матират и заглаждат но нямат почти никаква покривност.
Аеро Мат е невероятна,толкова финна,прави кожата кадифена и гладка без онзи напудрен (набрашнян) ефект,ползвам я с голяма четка за пудра и нямам проблем Peace

Съжалявам, че се намесвам, но видях, че се говори точно за пудрите на ЕЛ. Може ли да попитам с каква покривност е АероМат? newsm78

# 534
# 535
Какъв коректор ще препоръчате за прикриване на пигментни петна? Те са на цвят светло кафяви, не бих казала, че са много интензивни. Важно ми е коректора да не запушва порите и да е подходящ за по-мазна кожа. Мога да отделя до 30лв.

Аз си маскирам моите петънца, които са също светло кафява и мънички с коректор на Авен Сouvrance Вeige Сoncealor Рen. Има и SPF 12, което е голям плюс в случая. Около 20лв. Устройва ме и като покривност и трайност. Като цвят също ми е перфектен.

Не мисля, че запушва порите, но го нанасям само върху петънцата. Не се е случвало да ми излезе пъпка върху тях. Joy

Blagodaria  Simple Smile. А някакъв коректор под формата на стик, който отново да става за мазна кожа, да не запушва порите и да прикрива средно интензивни пигментации ?

# 536
Някакъв отзив за пудрите на ЕЛ?  newsm78 Дали пудрата Дабъл Уеар е толкова покривна (като за пудра), колкото е фдт (като за фдт)? Вчера ходих да си искам тестерче за фдт да видя кой цвят бях и след като установих, че съм Екру (това беше каквото ползвах преди), днес го пробвах, но нещо вече не ми изглежда толкова добре Cry Та сега пак обмислям варианта да се върна само на коректор+пудра отгоре, отколкото фдт. Някакви предложения за хубава, покривна пудра?   bouquet

Аz я полzвам таzи пудра и съм доволна , не zнам оба4е как 6те седи беz ФДТ , до сега не съм я полzвала така , но е доста покривна.
Според мен оба4е, ако не иска6 да иzполzва6 ФДТ по-добре да си вzеме6 минерална пудра,мисля ,4е 6те седи по-хубаво.

# 537
Blagodaria  Simple Smile. А някакъв коректор под формата на стик, който отново да става за мазна кожа, да не запушва порите и да прикрива средно интензивни пигментации ?
Коректори под формата на стик по принцип не харесвам и не мога в случая да съм ти полезна.

# 538
Здравейте!Хайде и аз с един въпрос - можете ли да ми препоръчате фон дьо тен , който след като се нанесе върху базата на Ланком (La base pro) да стои естествено.Аз май съм със смесена кожа (бузите и челото са ми леко сухи , а в т-зоната малко се омазнявам).Сега ползвам ColorStay на Ревлон за суха кожа , но нещо дори върху базата ми стои сухо на места , а на места се омазнява.Е дано сте ме разбрали и да можете да ми помогнете.

П.С:Цената на фон дьо тена няма значение стига да мога да си го купя от магазин.Мерси предварително!

# 539
Здравейте!Хайде и аз с един въпрос - можете ли да ми препоръчате фон дьо тен , който след като се нанесе върху базата на Ланком (La base pro) да стои естествено.Аз май съм със смесена кожа (бузите и челото са ми леко сухи , а в т-зоната малко се омазнявам).Сега ползвам ColorStay на Ревлон за суха кожа , но нещо дори върху базата ми стои сухо на места , а на места се омазнява.Е дано сте ме разбрали и да можете да ми помогнете.

П.С:Цената на фон дьо тена няма значение стига да мога да си го купя от магазин.Мерси предварително!

Щом ползваш базата на Ланком мисля, че Teint Idole Ultra пак на Ланком ще ти допадне, поне на мен комбинацията от двете много ми харесва.Цената му е окло 70лева и го има в Бюти зоните, където можеш да го пробваш преди да си го купиш.

Общи условия

Активация на акаунт