ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Какъв коректор ще препоръчате за прикриване на пигментни петна? Те са на цвят светло кафяви, не бих казала, че са много интензивни. Важно ми е коректора да не запушва порите и да е подходящ за по-мазна кожа. Мога да отделя до 30лв.

# 496
Ohne Name, Miss Nellie, благодаря ви за съветите. Остава да се сдобия с тъмна пудра и да започвам експериментите. Не знам дали ще се справям добре, но няма да се предавам Hug

# 497
Какъв коректор ще препоръчате за прикриване на пигментни петна? Те са на цвят светло кафяви, не бих казала, че са много интензивни. Важно ми е коректора да не запушва порите и да е подходящ за по-мазна кожа. Мога да отделя до 30лв.

Аз си маскирам моите петънца, които са също светло кафява и мънички с коректор на Авен Сouvrance Вeige Сoncealor Рen. Има и SPF 12, което е голям плюс в случая. Около 20лв. Устройва ме и като покривност и трайност. Като цвят също ми е перфектен.

Не мисля, че запушва порите, но го нанасям само върху петънцата. Не се е случвало да ми излезе пъпка върху тях. Joy

# 498
Запис да следя темата  Peace

# 499

Аз си маскирам моите петънца, които са също светло кафява и мънички с коректор на Авен Сouvrance Вeige Сoncealor Рen. Има и SPF 12, което е голям плюс в случая. Около 20лв. Устройва ме и като покривност и трайност. Като цвят също ми е перфектен.

Не мисля, че запушва порите, но го нанасям само върху петънцата. Не се е случвало да ми излезе пъпка върху тях. Joy

letsgo,този коректор дали прикрива добре тъмни кръгове(ако имаш такива и си го ползвала за тази цел Laughing) и събира ли се в гънките на кожата на очите(за долния клепач говоря)?

# 500
Ползвах една седмица healthy mix на Bourjois и за мен е много добър продукт Peace.Няма лъсване и е лек и приятен,не забелязвам да запушва порите за сега е о.к.Като се има впредвид ниската цена е най-доброто което съм си купувала отдавна.За коректор мога да ти предложа на Радиант един бял,много добре изсветлява(все пак е бял)и след това малко минерална пудра и полу4авам много добър резултат.Аз съм с много тънка и бяла кожа и сенките ми са като на болен 4овек,но с него изглеждам нормално,дори като от рекламните им снимки Blush

# 501
А моите сенки са като на Дракула  Twisted Evil. Някои хора си мислят, че е грим.

magnolia99, с коректора на Авен сенките доста се прикриват. Той ми е спасението. Доста е покривен, но стои добре на моята кожа. Ходя си само по него обикновено. Не се събира в гънките. Но все пак напластявай само във вътрешната част и под гънките.
Лятото като почернея е големият зор. По принцип съм леко мургава със землист отенък и няма коректор на тоя свят, който да ми пасне. А хич не ми се слага и фдт в жегите.

elinor1985, този Радиант чисто бял ли е?

# 502
letsgo,бял е като вар и си мислех,4е ще е много неестествено с него,но е добре.Други моми4ета го слагат и под фдт,зависи как ще се харасаш.Когато си го купувах,моми4ето ми даде да го тествам,а бях с грим,но тя ми каза,4е може да се сложи и на финала,но на мен не ми седи много добре.

# 503
  • София
и аз идвам с един глас за базата за сенки на арт деко.За тия пари не съм очаквала че ще е толкова добро.

# 504
Ама вие база за фдт + такава за сенки ли ползвате?!
Аз ползвам една за цялото лице,слагам и на клепача,даже и на устните...отгоре като сложа и фдт и пудра и сенките не мърдат цял ден Peace

Аз открих равновесие най накрая Laughing
За основа Сити блок 25,после Дабъл Уеър лайт смесен с праймъра на Сефора(безцветния),Пудра Аеро Мат на ЕЛ и бронзираща/илюминираща палитра на ЕЛ (която показвах) - супер резултат Peace
Лицето ми е гладко,кадифено,с равномерен тен и ляк блясък на скулите,слепоочията и под веждите.

Течните хайлайтъри са хубави но не и за цялото лице,мога да слагам тук там,но същата работа ми върши и палитрата на ЕЛ...

# 505
  • София
ами аз от скоро въобще започнах да се интересувам от гримовете,по скоро бази,шимери,пудри и тн.До скоро ползвах само фон дю тен,сенки молив,червило и спирала.Обаче просто ми омръзна да си нагримирам хубаво очите и след няма и час всичко да ми се събере на средата.Иначе знам че всеки крем подходящ за кожата ставал за основа на грима,ама не знам дали е верно.Спецално за очите ходих за база,з-то трябваше да реша този проблем.
мими23 ти и на клепача ли слагаш фон дю тен?Смисъл питам върху базата направо сенките ли се слагат или първо фон дю тен и после сенки?

# 506
ами аз от скоро въобще започнах да се интересувам от гримовете,по скоро бази,шимери,пудри и тн.До скоро ползвах само фон дю тен,сенки молив,червило и спирала.Обаче просто ми омръзна да си нагримирам хубаво очите и след няма и час всичко да ми се събере на средата.Иначе знам че всеки крем подходящ за кожата ставал за основа на грима,ама не знам дали е верно.Спецално за очите ходих за база,з-то трябваше да реша този проблем.
мими23 ти и на клепача ли слагаш фон дю тен?Смисъл питам върху базата направо сенките ли се слагат или първо фон дю тен и после сенки?

Преди слагах първо база на цялото лице + клепачи,после фдт,после пудра и накрая сенки.
Сега смесвам базата с фдт-ена и пак нанасям на цялото лице + клепачите,после пудра като слагам отново на клепачите и накрая сенки ... аз ползвам палитрата на ЕЛ като руж,сенки и хайлайтър...с един куршум три заека Laughing

# 507
  • София
е ти ме уби Simple Smile а ако не е тъп въпроса какво казваш на хайлайтър?На това което се слага над ружа ли?

# 508
е ти ме уби Simple Smile а ако не е тъп въпроса какво казваш на хайлайтър?На това което се слага над ружа ли?

Ето това имам в предвид.Нанасям смесено с голяма четка по скулите като руж и на очите.Цветовете могат да се ползват и поотделно,аз ползвам само най горния светъл  цвят под веждите.Хайлайтър е светъл блясък,който се поставя на изпъкналите части на лицето,но в случая е 2 в 1 защото е хем руж хем има блясък за подчертаване на скулите и веждите...и 3: цветовете могат да се използват поотделно като сенки...

# 509
  • София
ааа значи горе долу на верен път съм била...напоследък имам голямо желание да се образовам за новите попълнения в гримовете.Преди нямах такива проблеми щото гримирането беше по простичко.
Благодаря за отговорите.Почти влезнах в крак с модата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт