ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 544
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
letsgo,благодаря ти   bouquet

# 511
мими23, малко глупав въпрос, но Хайлайтър ли е точното му наименование или се води руж?

# 512
Днес използвах тестер на новия ФДТ на Буржоа с витамини от плодове. Изключително изненадана съм. Много добре са го докарали.
Сега да видим и колко ще издържи...

# 513
Днес използвах тестер на новия ФДТ на Буржоа с витамини от плодове. Изключително изненадана съм. Много добре са го докарали.

И аз го прабвах от една мостра от списание, гледах го и в Бонжура и естествено не са внесли всички цветове, а тези които имат са ми тъмни  Sad
Много го искам, но като няма моя цвят... Crossing Arms

# 514
Frig, много тъпо.
А този от мострата как ти беше?
На мен ми е перфектен

# 515
А този на Буржоа до колко е покривен?

# 516
аз си търся хубав коректор и основа за грим.ако някой има наблюдения да сподели.опитала съм основите за грим на ейвън орифлейми няколко други но хич не съм доволна

# 517
  • Бургас
Някой ползвал ли е това http://oth.strawberrynet.com/makeup/elizabeth-arden/intervene-ma … oft/84932/#DETAIL ?
Сега е на доста добра цена ,та се чудя  Thinking

# 518
Frig, много тъпо.
А този от мострата как ти беше?
На мен ми е перфектен

Цветът от мострата /53 Light Beige ако не се лъжа/, изглежда пасва на всички със светла кожа. А моята дори не е от най-светлите. За втори път го пробвам. Хубаво и матово стои, но имам чувството, че малко ми изсушава кожата. По-точно дехидратира. Челото ми вече дори леко лъщи, но усещам и виждам кожата си както когато съм я измила с пяната. Леко опъната и като на пукнатинки. Със смесена кожа съм.
Покривността му е средна.

# 519

И аз го прабвах от една мостра от списание, гледах го и в Бонжура и естествено не са внесли всички цветове, а тези които имат са ми тъмни  Sad
Много го искам, но като няма моя цвят... Crossing Arms

Провери в Драка.

# 520

За нищо. Вземи си хубава четка от естествен косъм. С четка най-добре и равномерно се нанася коректор около очите. Може леко да прелееш или разнесеш излишъка с пръсти само накрая. Коректорът на Авен си е с четка, но не е добра. При мен най-сполучливо се получава с тънка четка, широка 1см някъде. Моята дори не е за грим, а е за рисуване.

# 521
letsgo, Ползваш ли овлажнител?
Това е честа грешка на жените със смесена кожа. За да няма омазняване и пъпки ползват само изсушаващи измиващи средства. Без подхранване и овлажняване. За това се получават пукнатини.

При мен с този ФДТ няма такова нещо и аз съм със смесена кожа.
Даже леко лъсва, както на рекламното фотошопско произведение. Не мога да го нарека снимка.
Покривността е средна, но добра. Позволява  натрупване, защото има лека текстура, което е добре ако имате пигментни петна например. ФДТна е среднозърнест, което на мен ми харесва. Напомня ми Афинитон на Мейбълин.
Мирише на плодове, но леко странно

# 522
Aya_Cuervo, понеже първия път се случи така днес си сложих хидратиращ крем. Явно кожата ми има нужда от по-голяма хидратация с този фдт. С 10 Hours Sleep Effect нямам такъв проблем. Healthy Mix е точно среднозърнест както си писала и вярно е подходящ за кожа с петънца, защото освен, че позволява натрупване много добре задържа коректор. Според мен това се дължи на лекия „пудра ефект”, който има. Поне върху моята кожа го виждам този ефект.
Обикновено коректор се слага преди фдт, но специално върху петънцата ми го слагам последен. Ако сложа първо него при разнасянето на фдт-на и той се размазва. Затова слагам коректора върху фдт-на, точно върху самото петънце с клечка за зъби. В случая точния избор на цветовете е решаващ. Това беше малко отклонение за „петнистите хиени”  Mr. Green.

# 523
  • София
Някой ползвал ли е фон дьо тена на лиерак

# 524
letsgo, 10 Hours Sleep Effect e със съвсем различна структура.
Иначе коректор се слага в повечето случаи над ФДТ-на, а неутрализатор под.

Общи условия

Активация на акаунт