Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума и каква е темата на дискусията във форума?
Какво означава фразата „да удариш извън парк“?
Какво означава фразата „да издухаш нещо от водата“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума и каква е темата на дискусията във форума?
Текстовете са обединени в един: „Формумът обсъжда различни аспекти на телевизионния сериал „Свръх-естествено“, като емоционални моменти между главните герои, интервюта с актьорския състав, спекулации за бъдещи сезони, награди и участието на актьорите в други филми. Членовете споделят любими цитати и сцени от сериала и изразяват надежди за съдържанието на бъдещи епизоди. Дискусията във форума се върти около различни снимки и моменти от събития, включващи актьорите Дженсън Акълс и Джаред Падалeки на конвенции и събития. Потребителите споделят своите мисли, преживявания и предпочитания относно срещите си с актьорите, както и аспектите на тяхната личност и външен вид.“
-
Какво означава фразата „да удариш извън парк“?
-
Какво означава фразата „да издухаш нещо от водата“?
-
Какво е мнението за потенциален 6-ти сезон на Supernatural?
-
Какво се случва в споделеното видео от конвенцията?

а снимките са 2010. Ако добавим и евентуалния шести сезон, направо не виждам как ще стане. Но аз ще си помечтая, де. И ще се понадявам
Слагането ми на двамата в една позиция си имаше определена цел и тя не беше Дийн да не издуха Сами, аз и от тия три гласа съм доволна

Е, поне една добра новина - ако решат да снимат продължение, пак двамата братя ще са основни действащи лица. Колкото до препращането към 1-ви сезон, според мен иска да каже по-скоро, че след историята с Апокалипсиса, която сама по себе си си е нещо огромно и трудно може да се измисли продължение, което да е достатъчно силно, за да "надстрои" един апокалипсис и цялата митология с Бог и ангелите, която сериалът гради досега, Крипке казва, че ако има 6-ти сезон, то историята ще е по-скоро епизодично завръщане към определени моменти от живота на двамата и дава пример как е било, когато са търсели баща си през 1-ви сезон. Не казва, че пак ще се връщат към нормалните случаи и ще търсят Джон, ами по-скоро, че ще се опитат така да завъртят исотирята, че да показва какъв би бил живота на двамата след като оцелеят (или не
Но пък Феъри беше МНОГО права за "My Bloody Valentine" - да не е нещо подобно бозаво и тук историята?
А Сами е такова бебе...