Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 174
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • В средата на времето
Злата, златна си Grinning    bouquet Червеното ми е любимият цвят, орисана съм за дяволица Joy Избрахме с Дейна цветовете вече  Grinning  Wink

А относно Краули, като прочетох поста ти днес си дадох сметка, че наистина има аналогия. Не само заради името, но и Краули от "Добри поличби" така си беше свикнал с живота на Земята, че изобщо не му си искаше цалата веселба за него да свършва  Grinning С голямо нежелание и досада си вършеше работата и доста забавни бяха посещенията на разни събратя от Ада, които идваха да го контролират до къде е стигнал със задачите Laughing
"Добри поличби" е една от книгита, на която най-много съм се смяла докато я четях Joy Имаше там един култов кратичък диалог между Господ и Архангел Михаил.  Joy Трябва довечера да го препиша от книгата и да го пусна тук Laughing

Освен всичко това исках да кажа и Добро утро  bouquet

# 631
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Аз съм русичка и леко къдравка, та белия костюм ще ми тича определено.

# 632
  • София
Хахахаха, аз в крайно нелюбими мога спокойно да сложа целият първи сезон Simple Smile
Що така, бе, Ангелче? Първи сезон си има своя чар определено - толкова са млади и готини Дженсън и Джаред (не че по-нататък не са готини, де) Grinning A и да си призная, първи сезон много ми харесва, защото всеки епизод си е сякаш самостоятелем horror movie - много добре е замислена историята и определено грабва вниманието, като ни оставя без дъх да следим после още 4 и кусур сезона! Simple Smile

Защото е точно такъв тип horror , който никак не харесвам.... празноумен...
А те са готини...ако не бяха изобщо нямаше да продължа да гледам.... но пък като поотраснат  повече ми харесват Simple Smile та отвякъде следвашите сезони повече ми харесват....дори мога да кажа, че най-много от любимите ми серии са пък точно от втори сезон...

# 633
  • В средата на времето
Някой изгледа ли вече новата серия? Grinning

# 634
  • София
аз чакам субс Simple Smile  търпеливо Simple Smile вероятно довечера ще я гледам Simple Smile

гледам, че са сменили торента...в първият липсвали части от серията...

# 635
Някой изгледа ли вече новата серия? Grinning

Аз, аз bowuu Обаче нещо съм със смесени чувства Confused Чувствам се потисната след като го изгледах, защо - ще ви разказвам довечера.  Wink
Но ще изчакам субтитрите и ще го изгледам още веднъж, може пък да го възприема по друг начин. Във всеки случай поздравления за Крипке и компания, че пак ме изненадаха, въобще не очаквах такъв развой Laughing

А, забравих да кажа, че просто не мога да им се нарадвам на актьорската игра на двамата Heart Eyes В миналата серия Дийн изигра страхотно полудяването, в тази сега Джаред направи просто превъзходна роля Heart Eyes  Много са добри  Party

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 13:23 от Fairy

# 636
Фейче, събуди ми любопитството да гледам, а съм на работа. Дръпнала съм си серията на компютъра в офиса, сега ще ме караш да я пускам апокрифно значи!!! Много си лоша! Hug
Също мисля довечера да си я изгледам на спокойствие и след това да коментирам, но пък ме човърка отвътре.... Grinning
Напоследък много ми харесва актьорската игра на двамата Дж. в сериала - въобще с всяка следваща серия правят по-добри и по-добри роли Simple Smile Развитието на образите е много динамично и Джаред и Дженсън се справят повече от добре! Дийн например го гледам с нови очи след онази серия, в която играеше двойната роля на себе си през 2009 год и себе си по време на Апокалипсиса - доста сложно е за един актьор да играе две роли едновременно, а нашето момче се справи чудесно.

От сега предвкусвам удоволствието за силната роля на Джаред довечера - щом Фейчето казва, сигурно играта му е повече от добра! Simple Smile

# 637

От сега предвкусвам удоволствието за силната роля на Джаред довечера - щом Фейчето казва, сигурно играта му е повече от добра! Simple Smile

Е, Фейчето не е показател за Джаредова игра, защото го гледа с големи влюбени очи и всичко й се струва повече от прелестно Blush Joy

Миналият петък понеже се чудихме кога и как да започнем обсъждането, този петък обявявам  начален час за започване на дискусията - 23ч. Grinning

# 638
Вече има и субтитри, така че който има възможност - да гледа. Simple Smile ОК, довечера 23 ч - начален час на дискусията.
П.С. Не четете коментарите в Замундата, че е пълно със спойлери! Развалиха ми 1/3 от удоволствието, че "зърнах" какво би могло да се случи, ако тийнейджърчето се било позадържало още малко в тялото на Сами. ... Simple Smile

# 639
Намерих онлайн текста на "Добрите поличби" на Пратчет на бг. и англ. и мисля да запълня утре едни досадни 4 часа, в които ще пътувам с нещо полезно и приятно - книгата съм я чела много отдавна, още като ученичка и бях позабравила сюжета, но вътре има всичко - Конниците, апокалипсиса, ангели, демони Simple Smile Забавно четиво си е отвсякъде.
Ето малко инфо на английски, за да се зарибите и вие: http://en.wikipedia.org/wiki/Good_Omens

# 640
Дейна, "Добри поличби" ми е една от любимите книги!
Аз рано-рано си изтеглих серията и започнах да я гледам още без субтитри, но ми се наложи да прекъсна на десетата минута и цял ден все за нея мисля. Едва ще изчакам довечера да приспя дете и мъж та да си я догледам  Mr. Green Не знам Джаред как е нататък, но в първите десет минути е невероятен  Heart Eyes
Относно избора на екип, реших да се спра на червеното  Twisted Evil Повече ще ми отива на мургавката визия, пък и нали съм Злата с метлата все пак  Laughing

# 641
Браво, Злата, браво!  Hug Много добър избор на костюмче! Аз понеже съм русичка, мисля че бялото ще ми тича повече.
Иначе The Good Omens e страхотна книжка! Пропомни ми ученическите години, когато я четох за пръв път и днес отново я намерих, за да я попрехвърля Simple Smile Няма такъв смях просто! Simple Smile)

# 642
  • В средата на времето
 Joy искам да ви дам само една малка част от "Добри поличби"
Започва главата с това как Азирафел обичал да събира книги най-различни...с предсказания, както и пълен комплект Позорни библии, всяка кръстена индивидуално на печатните си грешки... Изброени са най-различни имена и...
"...Азирафел ги имаше всичките. Дори и най-рядката - Библия, отпечатана през 1651 г. от Лондонското издателство 'Билтън и Скангс".  Тя била първият от трите им огромни издателски провали. Книгата беше известна най-вече като " Библия Ебатти Простоттийтя".  Пространната словослагателна грешка, ако може така да се нарече, се появява в "Езекиил", глава 48, стих 5.

2. А до Дановата граница, отъ източната страна до западната страна, Асиръ ще има единъ дялъ.

3. А до Асировата граница, отъ източната страна, до западната страна, Нефталимъ ще има единъ дялъ.

4. А до Нефталимовата граница, отъ източната страна, до западната страна, Ефремъ ще има единъ дялъ.

5. Ебатти простоттийтя. Писнъ ми до гушъ отъ тозъ наборъ. Господинъ Билтонъ ней никъкъвъ Джентълменъ, а господинъ Скаггсъ си е простъ, стиснатъ Бастунъ. Казвамъ ви, в такъвъ денъ всякий, дету има грамъ Акълъ, трябъва да и вънкана Слънце, а не да кисне по целъ денъ въ таиа дръта мъхлясъла работилъница, присвита Богородице. @*"АЕ@;!*

6. А до Ефремовата граница, отъ източната страна до западната страна, Рувимъ ще има единъ дялъ."
(тук следва бележка под черта)

Бележката :

"Библията Ебатти Простотийтя" си струва да се отбележи и с това, че третата глава на "Битие" се състои от двайсет и седем стиха вместо обичайните двадесет и четири.
Те идват след стих 24, който във версията от времето на крал Джеймс гласи:
" Така той изпъди Адама и постави на изток отъ Едемската градина Херувимите и пламенния мечъ, който всячески се въртеше, за да пазятъ пътя къмъ дървото на животътъ" и гласят:
25. И заговорилъ Господъ на Ангела, който варделъ източната порта, и му рекълъ: "Къде е пламенниятъ меч, който ти дадохъ?"
26. И ангелътъ рекълъ: беше у менъ само преди мигъ, сигуръ съм го турилъ някъде, някой пътъ и главата си ще забравя.
27. И Господ не го питалъ повече за нищо."

Grinning

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 22:39 от *Izi *

# 643
И какво - пак никой не смее да си каже мнението за епизода Laughing
Аз тогава ще кажа две-три изречения.
Малко ми беше странен този начин на представяне - те са разменени, ама си ги дават същите. Щеше ми се да ги дават както са си разменени, щеше да е доста по-забавно.
Освен това Дийн през цялото време се държеше адски странно.
И освен това продължават да окепазват хубавия характер на Сам Crossing Arms Това накрая с "живота му е ужасен, не сме изпуснали нищо" ми дойде в повече.  ooooh!

# 644
  • В средата на времето
Днес няма ли да коментираме новата серия? Laughing Аз току що я изгледах Grinning Джаред е awesome Grinning Страхотна игра Grinning  Peace
Сам в началото в бара, жесток Joy..смявках се много:))

И освен това продължават да окепазват хубавия характер на Сам Crossing Arms Това накрая с "живота му е ужасен, не сме изпуснали нищо" ми дойде в повече.  ooooh!

Ти не можеш да го преживееш:)) Hug Сам е много променен вече, животът го променя...Това изказване беше малко като за лисицата и гроздето, дето било кисело.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт