Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума и каква е темата на дискусията във форума?
Какво означава фразата „да удариш извън парк“?
Какво означава фразата „да издухаш нещо от водата“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума и каква е темата на дискусията във форума?
Текстовете са обединени в един: „Формумът обсъжда различни аспекти на телевизионния сериал „Свръх-естествено“, като емоционални моменти между главните герои, интервюта с актьорския състав, спекулации за бъдещи сезони, награди и участието на актьорите в други филми. Членовете споделят любими цитати и сцени от сериала и изразяват надежди за съдържанието на бъдещи епизоди. Дискусията във форума се върти около различни снимки и моменти от събития, включващи актьорите Дженсън Акълс и Джаред Падалeки на конвенции и събития. Потребителите споделят своите мисли, преживявания и предпочитания относно срещите си с актьорите, както и аспектите на тяхната личност и външен вид.“
-
Какво означава фразата „да удариш извън парк“?
-
Какво означава фразата „да издухаш нещо от водата“?
-
Какво е мнението за потенциален 6-ти сезон на Supernatural?
-
Какво се случва в споделеното видео от конвенцията?

Мъка, мъка. Прекалено ли е оптимистично да се надявам да развалят годежа на този етап?
Публикацията е от преди 3 часа и очаквам скоро да излязат снимки, които бързо ще бъдат публикувани тук.

Искам и аз да покарам колело с този пък! 
) и е голяма пакост! Дженсън разправяше за него на един от кънвеншъните - как един ден преди няколко години Данийл му се обадила с думите: "Купих куче." После разказваше, че веднага си помислил: "Божичко, още едно нещо, за което АЗ ще трябва да се грижа, защото само след седмица ще й омръзне, а аз ще съм се привързал" и тайно се молел поне да е някое по-големичко, за да не го е срам да го води на разходка. (Тук и Джаред го бъзна за размера на кученцето)
Дженсън разправяше, че първоначално преди да го види очаквал да е някакво по-големичко - овчарка или нещо такова, но направо се изцълкил като разбрал, че става въпрос за пудел. Но както и да е, много го заобичал животинчето и даже казваше, че супер много му се радвало като се приберял вкъщи, скачало и джафкало весело, като за никой друг не правело така.
Как може да прдпочете Джен пред тази мадама

Много благодаря за снимките и инфото!
) Само дето Дженсън тук е Джейсън Манс, а не с Джаред. Но явно мацката дето е снимала видеото е решила че той не си заслужава да бъде показван и се чува само като глас зад кадър
Та отначало и аз си мислех, че е с Джаред, но после прочетох някъде кой е всъщност.
Дозаби го ножа до дъно. Предпочитам причиняващите инфаркт снимки пред това.