Били ли са ви като деца?

• 62 715
  • 1 554
  •   1
Отговори
# 450
Баща ми  ме биеше. Доста. Бях развила тикове, като се разминавах с него в коридора и се пазех.
Веднъж ме удари толкова силно по главата, че припаднах. Имам и други случки. Той беше полицай, имаше палка.
Боли доста като те удрят по мускулите с нея. След това стават буци, но външно нищо не личи.
Та да дойде онази "вярващата" да ми каже колко много ме е обичал баща ми.

Ами,съжалявам за това,което си преживяла,но мисля,че идеята на темата не беше за побоя над децата. Защото за мен има разлика между шамарче по дупето и бой с палка #Crazy

# 451
Родителите ми никога не са ме удряли. Но пък в залата по художествена гимнастика колко бой сме яли всички там...  ooooh!

# 452
  • София
Баща ми  ме биеше. Доста. Бях развила тикове, като се разминавах с него в коридора и се пазех.
Веднъж ме удари толкова силно по главата, че припаднах. Имам и други случки. Той беше полицай, имаше палка.
Боли доста като те удрят по мускулите с нея. След това стават буци, но външно нищо не личи.
Та да дойде онази "вярващата" да ми каже колко много ме е обичал баща ми.

Ами,съжалявам за това,което си преживяла,но мисля,че идеята на темата не беше за побоя над децата. Защото за мен има разлика между шамарче по дупето и бой с палка #Crazy

Съжалявам че разказах някои подробности. Иначе дали ми се е отразило? Не мисля. Мойто дете мнооооого рядко го пляскам по дупето ако много прекали. От друга страна промени отношението ми към баща ми, завиждам на хората които уважават бащите си и имат близки отношения с тях.

# 453
Не са ми посяга ли по никакъв начин!!!!!!
 #Cussing outПротив всяко физическо и психическо насилие съм!!!!!И не мога да си представя да удрям децата  Stopси!!!!!
Работата ми е свързана с малтретирани деца и постояно съм свидетел  Sick Sick на техните преживявания!!!!! #Cussing outВсяко посегателство дава отражение на детската психика!!!!!

# 454
Майка ми ми е удряла шамар веднъж - брат ми беше в казармата и аз намерих и похарчих спестените му пари Confused
А баща ми...той винаги е разговарял с мен...дори много пъти като дете съм си мислела, че е по-добре да ми удари един шамар от колкото да гледам тъжните му очи.
 Sad
И според мен са постигнали основното - аз ги уважавам, обичам и като дете споделях абсолютно всичко с тях.
Надявам се да бъда такава опора за моите деца, каквато са родителите ми за мен.

# 455
Вчера ми разказаха една история,плаках като магаре.
Бащата,военен,с големи изисквания.Като в казарма.
Детето около 6 г.ядяло бой за всяка беля.
Веднъж,счупило нещо в кухнята,бащата полудял,взел точилката и през ръцете,но бил толкова обезверял,че потрошил ръцете на детенцето.
Закарали го в болница,където за съжаление,единственото спасение за детето била ампутация на ръцете.
След операцията,бащата влязъл в стаята,детето казало:
-Тате,аз вече няма да чупя,и ще слушам,защото останах без ръчички.
Бащата излязъл от стаята,след което се гръмнал.

Не знам как го разказах,но пак ми текът сълзите.

# 456
Вчера ми разказаха една история,плаках като магаре.
Бащата,военен,с големи изисквания.Като в казарма.
Детето около 6 г.ядяло бой за всяка беля.
Веднъж,счупило нещо в кухнята,бащата полудял,взел точилката и през ръцете,но бил толкова обезверял,че потрошил ръцете на детенцето.
Закарали го в болница,където за съжаление,единственото спасение за детето била ампутация на ръцете.
След операцията,бащата влязъл в стаята,детето казало:
-Тате,аз вече няма да чупя,и ще слушам,защото останах без ръчички.
Бащата излязъл от стаята,след което се гръмнал.

Не знам как го разказах,но пак ми текът сълзите.

Shocked Shocked Shocked

Да Ни пази Господ от такива случаи. Praynig
     Лека му пръст на бащата....жалко за детенцето  Cry
     Човек наистина трябва доста да се замисля за дадени неща...........

# 457
  • Linz
steluka, кажи, че не е истина... не мога да го повярвам.

# 458
  • Враца
Много драматично звучи ... Истина ли е ?  #Crazy

# 459
Един комшия ми го разказа,в разговор за пошляпването на децата.
Каза ми,че е твърдо против и ми разказа това,като при разказа и той се разплака.
Де да не беше истина.

# 460
Един комшия ми го разказа,в разговор за пошляпването на децата.
Каза ми,че е твърдо против и ми разказа това,като при разказа и той се разплака.
Де да не беше истина.
Shocked Shocked Shocked
А майката къде е била в това семейство.. Sad ooooh!

# 461
Имах двама съученика в средното с бащи военни,от тях съм чувала,че не оставят много,много да се противиш на решенията им.
Дори скоро разбрах,че едната жена,не е издържала на напъна,пък и децата вече са големи,е напуснала мъжът си.

# 462
  • Варна
А, не мисля, че всички военни са така, хайде сега. Имам приятелка с баща военен, човекът си е душа. А иначе изтрещял народ колкото искаш.

# 463
Не казвам,че всички са такива,извинявам се ако съм засегнала някого.
Според наблюденията ми,тези които заемат по-високи постове,имат по-големи изисквания в семействата си.

# 464
Баща ми беше военен, както казах ме е удрял веднъж и горчиво съжаляваше. Не е до професия, а до характер.

Аз ще разкажа още един потресаващ случай, та ако все пак някой тук почитател на боя чете (подчертавам на БОЯ!!!) може и да се замисли - преди две-три седмици се скочи от покрива на 8-етажния ни блок едно момченце на 15 години (приятел на сестра ми). Не се наемам да определям причината за това. Само ще ви кажа, че това дете често се е оплаквало на сестра ми, че майка му го бие с пръчка с пирони за всяко нещо.  Cry Не знам причината, но съм убедена, че това е оказало своята роля - беше много подтиснато дете.

Да почива в мир, миличкото!  Cry

А горната история също е потресаваща. Но дали тези истории биха повлияли на някой, който е привърженик на подобни средства за "възпитание"....

Общи условия

Активация на акаунт