ЩОРИ.ОТКЪДЕ?

• 48 331
  • 124
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз да питам някоя от вас поръчвала ли е щори тип Японска стена, от коя фирма и горе-долу колко струва на м2? Simple Smile

Мерси предаврително! Hug

И аз се включвам в питането    bouquet

# 46
Искам да попитам има ли друг начин за поставяне на венецианските щори, без да се дупчи дограмата.  Rolling Eyes

# 47
  • Varna
За съжаление в България няма такава практика,макар че по света масово хората си слагат щорите-били те римски,руло или венециански на стената над прозореца,но там повечето профилни системи на дограмата,които използват крилата  се отварят навън и го позволяват,докато при нас всички прозорци се отварят навътре и това е проблем.

# 48
  • Варна
Искам да попитам има ли друг начин за поставяне на венецианските щори, без да се дупчи дограмата.  Rolling Eyes
Не се дупчи дограмата а стъклодържачите.

# 49
  • Varna
Принципно е така,щорите се монтират в стъклодържателя.Друг е въпроса как изглежда той ако решите да свалите тези щори .Стъклодържателя е лесно да бъде подменен и принципно е евтин,но докато намерите кой да се хване да ви свърши тази дреболия-бая време и нерви са ви нужни,затова за мен най- добрия вариянт е римски щори монтирани на стената над прозореца. В момента точно това направих в къщи- махнах пердето и старите хоризонтални щори и сложих римски,затова от опит ви казвам стъклодаържателя е надупчен и ме дразни.

# 50
Не ме устройва това с дупченето, ще се мисли за друг вариант значи.
Най-вероятно ще се насоча към вертикалните.  Peace

# 51
Гершман предлагат такъв тип щори, които се захващат на тавана или на трегер над прозореца.
Там има също и щори тип "Японска стена" мисля.  newsm78

# 52
  • Sofiа
Аз съм се спряла на този тип щори
Водят се руло щори с водач. От плат са - има доста голям избор на десени и материи, но моля някоя от вас ако има такива щори да сподели дали е доволна и как стои въпроса с почистването им  bowuu
Аз имам такива в 3 стаи - 3 различни цвята, като едните са снежно бели. Имам ги  от 2 години и за момента нямат абсолютно никаква нужда от почистване - не са мръднали.

# 53
  • Шумен
Не ме устройва това с дупченето, ще се мисли за друг вариант значи.
Най-вероятно ще се насоча към вертикалните.  Peace

Джей, аз сложих римските щори без да дупча, а със силикон. Доста се чудих дали ще издържи. Все още са си по местата, но незнам как ще изглежда дограмата ако реша да го махна. Дали ще мога да изчистя силикона.

# 54
  • София
Аз съм се спряла на този тип щори
Водят се руло щори с водач. От плат са - има доста голям избор на десени и материи, но моля някоя от вас ако има такива щори да сподели дали е доволна и как стои въпроса с почистването им  bowuu
Аз имам такива в 3 стаи - 3 различни цвята, като едните са снежно бели. Имам ги  от 2 години и за момента нямат абсолютно никаква нужда от почистване - не са мръднали.

Горе какво ти е захващането, гледах едните се навиват горе в една кутия, другите се вижда как се навива на руло.

# 55
  • sofia
Разгледах сайта на Камакс, понеже видях, че доста от вас са доволни от фирмата, но за съжаление не предлагат "японска стена" или поне аз не видях в сайта им.  SadЩе съм ви много благодарана, ако ми препоръчате фирма, която да предлага този артикул!  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Гершман предлагат щори тип "Японска стена" мисля.  newsm78

# 57
  • sofia
Гершман предлагат щори тип "Японска стена" мисля.  newsm78
Black Lady
, благодаря!  HugТози пост съм го изпуснала някак.. BlushПроверих сайта на Гершман, жалко, че няма цени, за да си напрявя една бърза сметка! Grinning

# 58
  • Sofiа

Горе какво ти е захващането, гледах едните се навиват горе в една кутия, другите се вижда как се навива на руло.

С кутия горе са ми всичките

# 59
Аз си поръчах вертикални щори от тази фирма http://www.universaldesignltd.com
Едва ли има по-ниски цени от техните поне в София Peace

Общи условия

Активация на акаунт