ЩОРИ.ОТКЪДЕ?

• 48 351
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
Ами аз да ви кажа - май ще отида на вариант почистване и реновиране на щори а не подмяна, поне на този етап, тъй като не си харесах цвят и модел различен от тези, които имам. Гершман имали такава услуга - идват, свалят, чистят и отново закачат. Понеже става въпрос за огромни площи при мен - май ще си спестя подмяната засега. Ако не се изчистят обаче - тогава ще сменям. Весели празници на всички от мен.

# 31
Всякакви щори и цени има в shtori.com Peace

# 32
  • Варна
Аз избрах Ролпласт.

# 33
Ами аз да ви кажа - май ще отида на вариант почистване и реновиране на щори а не подмяна, поне на този етап, тъй като не си харесах цвят и модел различен от тези, които имам. Гершман имали такава услуга - идват, свалят, чистят и отново закачат. Понеже става въпрос за огромни площи при мен - май ще си спестя подмяната засега. Ако не се изчистят обаче - тогава ще сменям. Весели празници на всички от мен.

За Гершман - ако са още в гаранция щорите, се чистят на половин цена, но не във вас, ги отнасят и ги перат в София, така че ако не сте от София, може да отнеме малко повече време.

# 34
А, от София съм, но щорите ми са вече на 10 години, та съм прескочила гаранцията. Въпреки това обаче изглеждат добре и единствено се нуждаят от почистване.

# 35
  • Оранжевата стая
Аз съм се спряла на този тип щори
Водят се руло щори с водач. От плат са - има доста голям избор на десени и материи, но моля някоя от вас ако има такива щори да сподели дали е доволна и как стои въпроса с почистването им  bowuu

# 36
Да ви се оплача от Гершман - почиствали само техни щори, това добре, казах, че са техни. Да, ама моите били хоризонтални алуминиеви, а те почиствали само текстилни....шантава работа Като попитах  за цена за изработване на кв.м от хоризонтални алуминиеви, поне да подменя най-замърсените, познайте - ами определяла се по таблица, ама като дойдели в къщи да ми измерят. Разбирай - ако ще и 300 лв на квадрат да е, ще трябва да поръчам. Правя последен опит и ще попитам за точни размери и вид щора каква оферта ще ми дадат и ако пак са толкоз "услужливи", бегом към конкуренцията.

# 37
  • София
gane ,а размерите си ги взехте вие,така ли?

# 38
  • Варна
eli6 Хоризонталните щори се мият прекрасно и в домашни условия и не е толкова трудно - във вдигнато положение ги нося в банята, напръсквам ги хубаво с Мелио и оставям да се понакиснат, после ги разпъвам на пода и леко ги тръквам с гъба, после изплаквам и ги оставям да някъде да се изцедят, като изсъхнат ако е необходимо ги позабърсам с микорофибърна кърпа за да не остават петънца от водата. Това е, хич не ти трябва да се занимаваш с Гершман. Ако пък решиш все пак да си поръчаш нови, изобщо не е задължително да го правиш ако ти се стори висока цената, след като вземат размерите.
Моите са от Елекса , гледам че цената им е 25лв/кв.м за ламели 16мм.
Изобщо Гершман много ме разочароват. Преди 3-4 години исках да си поръчам при тях японски щори, защото само там бях намерила такива. Иначе бяха много услужливи и предложиха, като идва момчето за размерите /защото задължително те ги вземат/ да ми донесе мостри на платовете, за да си избера на място в къщи. Това чудесно, но младежа от вратата каза, че при нас не можело да се монтират такива щори. Имаме нещо като трегерче от гипскартон на тавана, което е на 10 см от стената, в тези 10 см трябваше да се монтира механизма, е да ама не можело, трябвало поне 15см. Изпратих го по живо по здраво и се хванах за телелфона, намерих друга фирма, които даже се съгласиха да си поръчам само механизма. В крайна сметка си поръчах и плата от тях а мъжа ми ги монтира сам без никакъв проблем.
Май доста недоволни има от Гершман, големи примадони са там.....

# 39
Вярно е, че са примадони, обаче само при тях например преди години имаше щори плисе за един мой ненормален прозорец...и въобще имат доста голямо разнообразие на видове, обаче за хоризонтални пък въобще няма да плача за тях. Що се отнася до чистенето при мен с височина около 3 метра и нещо и ширина около 1,5 метра са паната - 7 на брой - не ми ги побира ни ваната, ни банята, ами май ще си викна фирма да изчисти и прозорците и щоричките, но преди това ще искам да ми пуснат оферти, че май доста се различават цените и при тях.

# 40
Записах си час в един от магазините на http://www.kamax.bg/ и  дойдоха вкъщи да вземат размерите мисля беше срещу 2,50 лв,като това че са дошли да вземат размер не те обвързват задължително с поръчка.Могат да вземат размер сега ,а да поръчаш когато си решиш или изобщо да не поръчваш.

# 41
  • София
Супер,благодаря ти!

# 42
Почти всички фирми правят безплатно посещение за взимане на размери, което не ангажира с поръчка.  Peace Аз ползвам cvetno.com и съм доволна.

# 43
  • Варна
Аз не останах доволна от Камакс, някак не започнахме комуникацията както трябва и аз не се въздържах  smile3513 newsm62

# 44
  • sofia
Аз да питам някоя от вас поръчвала ли е щори тип Японска стена, от коя фирма и горе-долу колко струва на м2? Simple Smile

Мерси предаврително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт