Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Джиджи, нас можеш ли да ни вземеш? Praynig Ние се наплувахме...

# 271
Джиджи - да от опит ти казвам - има ефект.Моя мъж не ме хареса преди как бях отслабнала - нямал къде да хване  Mr. Green Но определено което ти е в повече се маха.Аз затова кратичко ще го карам ,че да не всема да заслабна много  Mr. Green И на мен ми е много трудно - особено за шоколад милка с цял лешник  Mr. Green

puzzle, е как няма да те помним  Hug И аз немога да ти помогна- Катето се отучи сама без аз да искам  Laughing

# 272
Мама Диди шоколада Милка с цял лешник си е класика  Blush

# 273
  • София
Джиджи, на двата края на София живеем с теб, но благодаря! Hug Аз, за това и не мога да включвам в спортните срещи (отне ни 3 часа, когато спортувах с Вас) и тати и бебка бяха доста изнервени. Crossing Arms
Пъзел и Андреа сама се отказа от нощното хранене още като беше на 1 месец, но Буболече хубаво те е посъветвала пробвай с изместване на храненето. Голям мъж гледаш, да ти е жив и здрав!
Това с диетата и аз трябва да го направя, но когато спра да кърмя.

# 274
И ние се стягаме за срещата  Mr. Green ама момичета как се събирате по 2 мами с бебета и колички ако не сте с джип? ние сега ще се натоварим като каравана буквално за да дойдем, не знам дали ще се поберем дори със всички дисаги  Grinning

# 275
Лени, честито ви зъбче, ето ние правим други неща, ама зъбче си нямаме. Пащърнак има чист на Сънвал и на ХИП, поне на тях съм засичала.
Джиджи, акъла ми е бил другаде докато съм писала, карфиол с картоф е пюрето, не с морков Laughing.
Тан моля за извинение, но лятото минавайки през Карнобат и Бургас мислите ми бяха изцяло заети с теб и Диди, ако го броите това Laughing. Чакам да кажеш резултатите, стискам ти палци.
А4, Hug.
Хайде, Фелисити, @ми, чакаме ви Hug.
Оля, жалко, че няма да дойдете.

# 276
ИИии блазе ви начи, срещичка. Да взема да се преместя в София, че тук съвсем се сгомняса работата откъм бг-мама социален живот.
Карелия, и Изабел не може стабилно да седи, освен ако не я държа за ръцете, за да балансира. Сафо, тя даже не се и обръща още. По корем тук-там успявам да я залъжа и то задължително трябва да гледа телевизия през това време  ooooh! И зъбче си нямаме.  Crossing Arms Изобщо - ужас.
Мамо Диди, за втори път те хващам да казваш, че имаш място у вас, ами паркинг за количките имаш ли  Joy

# 277
Изчетох тази тема-предишната ще ми остане за домашно Embarassed
Иначе в резюме-лазим,основно назад;седнали не желаем да стоим сами-само с подпиране;от традиционните номера-правим "боц",за здравей подава ръка,отваря микровълновата-като чуе дзън дзън и веднага на там сочи и дърпа вратата;гледа през шпионката като се трака на входа;от вчера поглежда към лампичката при въпрос къде е;иначе пали лампичките-щрака ключовете;знае мелодията на новините по Нова като я чуе търси телевизор и едни песнички като ги запея се обръща към компа,защото там и ги пускам.
За захранването-въвела съм тиква,броколи,карфиол,пащърнак,картоф,тиквичка+круша,слива,ябълка,банан+оризова безмлечна и ябълкова безмлчена+пуешко и заешко/захранвам от 5 месеца и 15 дни-сега сме на 7 месеца и 2 дни/;вода,сок,чай не иска-с много мъка изпива 30 мл
Относно режима-цока в 7;към 10 яде 50 мл плодово и цока;към 13,30 -яде зеленчуково,през ден месно пюре 150-170 мл; към 16-каша с плодово пюре и кърма-общо около 150 мл става сместа;вечер цока 19,30 и заспива.
Нощем се буди 3 пъти,основно за гушкане-не толкова да цока.
Иначе сме точно 7 кг,66 см,глава и гърди по 44 см-мерихме я точно на 7 месеца като беше.

# 278
Емили , имам и още как  Laughing На паркинга,който е за колите ни издействах от общината да се махне един фургон,който заемаше място за три коли и сега само ние спираме там - т.е. там могат да се съберат около 20 колички и на терасата ни голямата още 10 най-малко  Mr. Green

# 279
 Здравейте момичета,
да се отчета след днешната консултация- вече сме 8кг и 68 см на прага на 6 месец. Сложихме втория пентаксим, следващия път ще даваме кръв. Иначе сме захранени от 5 дни с оризова каша. Първия ден не беше много ентусиазиран,обаче сега вече си отваря устата за още  Shocked аз като я пробвах каква е безвкусна  Sick, мисля да продължа с пюре от морков и между другото изобщо не ни запече кашата, продължаваме да си ходим на ден поне по два-три пъти. Вашите бебета имат ли здравни книжки?

# 280
Emily_ ние някаква среща няма ли да си организираме като се пооправи времето? newsm78 Тва голям срам само 2 срещи  Blush Embarassed (или поне аз съм присъствала на толкова)

# 281
radost78 , имам аз едно подозрение Flutter, че бяхме с теб на един етаж в Майчин дом, стая до стая (последните две към големия прозорец), така си мисля, защото май като идваха акушерките да ни обясняват за кърмата и ни събираха в общия бокс мисля, че съм запомнила името на бебенцето в съседната стая Мартин, защото нашият тати се казва така. Пък май и ни изписаха заедно в събота...не знам...
Много добре наддава малкия бебок, а ние все още сме само на кърма , от февруари започваме с храната за големи бебета Hug

П.С Как искам и аз да дойда на някоя среща...... Rolling Eyes

# 282
  • София
Здравейте и от нас
Днес направихме първия успешен опит за захранване - картофеното пюре много й хареса и само протягаше ръчички за още. Утре пак, но дано да не прояви някаква реакция към него, че каквото е чувствтелна... От ваксината онзи ден пак се зачерви по бузките горкото Confused
Ето как спахме днес за първи път

И опит за пълзене Mr. Green

# 283
Сафо, струва ми се, че много време са били зеленчуците на котлона, от друга страна пък картофа суров... Ще видим моят опит какво ще покаже.. В събота ще направя морков, мислех с тиква, но вчера намерих и био моркови и само мокрички мислех..

Пъзелче, привет! И ние с Влади се кърмим нощем поне по 1-2 пъти, но той спи при нас и не ми се налага да ставам, макар че, ако съм по-разсънена гледам да го премествам в неговото легло. Както съм писала и преди, този път реших да не се тормозя, да не влизам в режими и пр., давам му това, от което има нужда в момента, а времето толкова бързо минава и скоро бебешките навици ще са само мил спомен..

Диди, сънувам, че съм на Дюкан, ама аз имам да свалям повече от 20 кг. ти къде се буташ. Wink
Не съм чела пак основно, но явно сте писали кое бебе какво правите. Влади стои стабилно още от 5 м., не пълзи, но стига винаги до там, където си е наумил, обръща се, превърта се навсякъде, иска да стои постоянно прав на краката си, иска да крачи.. Много е жилав, масажи въобще не мога да му направя вече..

Жалко, че още не мога да се включа в някоя срещичка.. Майка е тук и гледа Влади и аз гледам да се възползвам максимално от това, а като я няма ще миткаме и ще се чудя какво да правим и ще ви нападна.  Hug

# 284
Здравейте и от мен  Hug

Да се отчета след днешната консултация Wink Елин е вече 8200гр/69 см. Нямаха ваксината която се слага в 6 месец, май хепатитната беше. Но нищо не изгарям от желание да му я слагат и без друго, но няма как  Rolling Eyes
Пъзел и ние продължаваме да се кърмим през нощта. Не мисля насилствено да го отучвам. Всяко нещо с времето си  Peace
Мама Диди ударния 5 дневен режим, се прилага от хора, които имат да свалят повече от 10 кг. Аз също я започвам, само изчаквах да мине известно време от захранването на Елин. Но за да не ми спре кърмата, съм се насочила към олекотения режим. Хубавото на дюканската диета е, че сваля обиколки. Гарантирам, но ако се спазва стриктно, без залитания Wink
radost78 малчо си има здравна книжка.

Сега отивам да карам велоаргометъра и да правя коремни преси, хванала съм се сериозно вече, че лятото наближава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт