Да знам за това но предния път като я правих свалих само 2кг за 5дни ударен- аз и толкова исках де . Но сега ще направя три - предполагам ще сваля два за 3 дни поне както вървят нещата. А за залитанията - абсурд

Тва голям срам само 2 срещи

Иначе видимо шкембето му е намаляло...
.Слагай го повече на земята ,там се обръщат най-много,особено ако са голи
.
.А може и да е коремчето,два дни се напъва и не може да се изака,явно има запек
.Интересното е,че като беше на ориз беше добре,а сега ...
Чудя се дали да не я оставя днес само на кърма.
.Иначе ми се иска и аз да се подложа на някаква диета само за 2-3 кг. поне да си вляза в дънките,но ме е страх заради кърмата.
.
.
. Та с такива глупости стигнах със закъснение до единствената приятна емоция през деня, нашата среща. Да кажа, че много се радвах, че се видях с мами, с които отдавна не се бяхме виждали и се запознах с @ми. Много се зарадвах, мамчета да ви видя и да видя сладките ни юнско- юлско-августвовски юлчета
, толкова са пораснали и толкова се бяха променили
.
. Та така ебаси денят, а дете трябва да гледам, аз с глупости се занимавам
.
.
.Смятах да ползвам едно олекотено,но то е ужасна материя,удря ме ток,много се наелектризира
.
.
Накрая си я взех и усети, че ми стана неприятно и си млъкна и вика "Ами това беше от мен, лека вечер.. облечете си се спокойно.."
Малчовците ни толкова са пораснали, много се зарадвах, че се видяхме с Фелисити и нашето астрално близначе Кайо
Отново благодарности на Джил

Ама аз дори не я отразявам. Нали и рахит му беше открила и вигантола увеличаваше. Изкукуригали са всички. Важно е Преси да е добре, с тия подмятания да си гледат работата. 

Та затова и не я питам нито за захранване нито за нищо.. да бие там ваксините и да я мери пък другото лесно.