Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
              Привет, мъжетe са дълбоко заспали  и аз на спокойствие се вихря  из нета по това време на нощта.
               За срещата днес - беше ми много приятно да се запозная с вас и вече не се чувствам като ”анонимен алкохолик”. Не  успях само да си поговоря с Лени, беше ми далеч (нищо следващият път).  Направи ми впечатление, че всички бебета  много приличат на майките си (без изключение), и всичките са големи сладури и много добрички. Фаворитка ми е Ния, защото много говори, и ги нарежда едни сладки, сладки.
            Джил, мога да ти дам част от тиквата, която взех тази вечер, само се обади и ще се видим утре пред Била, мога по всяко време да изляза, в събота и  неделя ме няма в София.
             Приятен уикенд и до нови срещи!

# 301
  • USA
Буболече,и тук има такива килимчета,подобни на твоето, но са за над 3 годишна възраст точно заради малките части по тях.Аз бях харесала едно с цифри и букви, но не е за нас и също беше доста евтино.

Аз спирам засега захранването,Стейси е много запечена изненадващо ,но май от овесената каша Crossing Arms.Цял ден милата се напъва,което предизвиква зверско давене,не може да си поеме въздух,излиза през носа и устата,абе ужас ooooh!.Миличката ми много се измъчи Sad.И на това напъване цял ден резултата е две малки топчета.Правя и гимнастика с крачетата и масаж на коремчето,надявам се да има скоро резултат.Оплаках се Embarassed.

сиско_75,естествено,че те помним,ще се радваме да пишеш и споделяш по-често Hug.

# 302
  • София
Добро утро.

Ние сме добре, най-накрая сложихме втория пентаксим, не плака, не беше кисел. Обаче му излезе едно кафяво петънце на ръчичката, колкото малко бобче. Един казва това е пигментация, друг - трябва да се следи да не е някоя болест, та така. Притеснено ми е, но няма какво да направя. Мариян и хабер си няма да седи. Само се обръща от гръб по корем и си откри краката. Всичко друго смуче, само не и залъгалка. Не ще и не ще. Иначе е 8.700, 71,5 см.

Карелия, май за вторник го дават голям студ, пък и сняг. Ако можеш да не пътуваш май ще е по-добре.

Как не съм разбрала, че ще сте в Сити центъра, офиса ни е там, щях да мина да ви видя. Е, без бебе, ама поне щяхме да се видим.

# 303
  • София
Аз, естествуно се включвам в деня на срещата  Embarassed

Пуснете ми съобщение на личния за следващата среща, моля. Много ми се иска да дойда.
Относно килограмите и двете ми деца винаги са били на минимума, но това изобщо не ме притеснява.

Хубав и усмихнат ден!!!

# 304
  • София
Добро утроооо  Hug
Мамбс Hug Heart Eyes, много се радвам и аз, че най-после успях да дойда да ви видя, че много ми беше домъчняло за вас. Благодаря ти Джил Hug
Бебешорите наистина мнооого са пораснали и стават все по-хубави. Да с извиня, че не бях много по приказките, ама нали съм яко прегракнала и за това  Embarassed, другия път ще се реванширам  Grinning
Карелия, ка сте днес? Надявам се Нико и Кари са по-добре.
Сиско, ама къде се загуби така? По-честичко да ни наглеждаш.
@ми, драго ми беше да се запознаем, може да се видим по квартално му.
Милото Кайче вчера толкова се впечатли от срещата, че като се прибеархе хапна, заспа в 18 и се събуди в 22  Laughing
Днес май ще го заведем и на ортопед.
Хайде хубав ден от нас, въпреки че май се очертава да е бая студеничко и ветровито  Sad

# 305
 Мама Мише, не съм същата, за която си мислиш, аз раждах в Тина Киркова

# 306
Добро утро!
Имам малко въпроси!

1.Колко бяха левкоцитите на бебето при профилактичните изследвания на 6м?
2.Към захранените-колко пъти на ден се храните?
3.Започнаха ли да спят бебовците?

maimun77,знам,че не е хубаво да спираш започнато захранване.Дай и тиква.Действа!На Хипп има и с ябълки, и чиста!
BubolecheMeche,за жалост и нашата педи не става за нищо!

# 307
Добриютро,

Деянова, абе, действа, действа тиквата, ама Моника за пръв път откакто се е родила се запече от тиквата  Shocked
Иначе засега имаме едно хранене с твърда храна (на обяд-зел. пюре).От няколко дни давам и  по няколко лъжички плод.
Изследвания не сме правили още. Но ме предупреди педиатърката като ги направим да не се опитвам да тълкувам сама стойностите, защото при бебетата са много по-различни отколкото при възрастни.
Маймун, честито килимче!
Сиско, как да не те помним Wink
Карелия, дано бързо да минава всичко, дръж фронта ти Simple Smile

# 308
И на Преслава тиквата не й подейства както трябва... Крушата обаче подейства...

ДЕянова ще се включа другата седмица с левкоцитите, че в понеделник ще даваме кръвчица...
Хапва около 5, 8, 12-13, 17, 19:30... зеленчуково пюре хапва в 12-13, а по малко плодово в 17... няма заместено хранене.

Сиско, няма забравяне тука ей! Simple Smile  Hug

Карелия, чакаме включване!

Добро утро все пак!  Mr. Green

# 309
Привет момичета!
Радвам се, че срещичката е минала добре, то няма как да е и друго де! Няма ли да пусните по някоя снимка, че и ние да се порадваме малко...
Карелия, как са децата?
Инкс, и преди бях казвала, че тиквата при бебета действа запичащо.
Деянова, нашите левкоцити са 9. Ядем 5 пъти на ден, през 4 часа. През деня спи различно, понякога 3 пъти по половин час, понякога спи и по час, различно. Вечер заспива между 11-11,30-12 и спи до 9-10 сутринта, като към 7ч. пие мляко в полу спящо състояние.
Аз още си чакам резултатите и ми е вече доста изнервено. Казаха, че ще са готови в сряда , а ето вече сме петък...[/
i]

# 310
  • София
Здравейте и от нас!
Тан,всичко ще е наред с резултати! Hug
Карелия, стискам палци Кари бързо да се оправи, а при Нико да няма помен от температурата.
Буболече, дай и ignore ignore2 на твоята докторица!
Маймунче, килимчето е страхотно, Стейси много да се забавлява на него. За запека мога да те посъветвам (от опит) да се опиташ да я издържаш над легенче, когато видиш, че започва да напъва. Не става от първия път, но помага (вероятно защото крачетата са леко притиснати към коремчето и дупето е голичко. Знам, че не си въвела плодовете все още, но знам, че крушата много помага. Аз и преди съм споделяла, но откакто Анди пие всеки ден Биогая (вече 3 месеца) - нямаме никакъв проблем с изхождането.
Драга, много крив ден си имала (с изключение на срещата, за която благородно Ви завиждам). Много е болно, когато те обиди приятел, но пък такива спорове заздравяват приятелството (е една от двете трябва да отстъпи), но ако се обичате ще си простите! Hug
Деянова, Андреа се храни с твърда храна веднъж на ден, на обяд със зеленчуково пюре ( вчера на пожела да яде кърма след пюрето -15 дни, от както е захранена) След още 10 дни ще започна сутрин на давам по 50/60 гр. плодово пюре. 
За спането - не знам, дали е съвпадение, но откакто е захранена започна да спи следобяда по 1,5 - 2 часа и да заспива вечер към 22.00 часа, а преди това изобщо не спеше през деня, а вечер заспиваше към 23-24 часа и се събуждаше през нощта.
Слънчанка ме вика!
Хубав ден!  bouquet

# 311
Здр.
Доста сте изписали - не съм ви чела но сега нямам време.
 Само да добавя и от нас  , нашето захранване е преустановено. Сега сме само на картоф - стана вече 10 дни.
Не ми е ясно само  едно - дали после трябва да започна захранването от начало. Нашата причина за това са гадните КОЛИКИ. Имам  чувството че няма да свършат никога.

Относно спането - вечер спи от 21,00 - до кум 7,00 - но с едно нощно хранене. Иначе през деня нямаме установен режим на  хранене -  хапва си по 80-90 мл. АМ , на  всеки два часа

Относно АД и ние май имаме. Има съвсем лек обрив по брадичката. Искрен но се надявам да не е това.
Нашият батко има и от всички известни  кремове най добър ефект  имаме от Д- р Тайс. Сега и на  малката слагам от него.
Да споделя  от опит и за крема на Мустела за АД -  когато вече  е разранен обрива много щипе и мястото се зачервява  още повече.
Това е от нас за сега чао.

# 312
Нашата консултация мина вчера - Константин е наддал 400 гр. и 2 см., вече сме 8200 и 70 см. Педиатърката ме очуди с някакъв бульон, който да давам заедно с пюрето, но да не е чист,а да има вътре пасирано нещо. Да е много рядък. Май и тя се обърка.

Деянова - не помня колко бяха левкоцитите. Ядем 4 или 5 пъти, зависи колко и кога заспива. По принцип сутрин става към 7,30-8,00 /или по точно мен тогава ме буди/, пие 150 гр. мляко и заспива пак до към 10,00-10,30. следва попара, пюре, плод с мляко или каша и в 19,30 мляко 180гр. През нощта не се буди, става сутринта. Всъщност буди се към 23,00-00,00, но не плаче, а само си разгледа играчките, поприказва нещо и заспива. През деня спи от 1,30 до към 16,00, като времето варира.

Тук вали страшен сняг, а трябва довечера да пътуваме при нашите, защото утре сме на годинка. Дано пътищата са хубави  Praynig

# 313
Е не , писах ,писах ,писах и тока спря.Ние сме на режим на тока  Mr. Green- през половин час спира .Пуснах жалба до ЕВН но файда йок  #2gunfire

Тан  Hug

Усмивче,много ще съм ти благодарна да ми обясниш как стаят там нещата с приемането  Hug

Карелийка, Петя имаше Т така една вечер но само я свалих без да я водя на лекар ,че пак щяха да й дадат АБ.Т си беше еднократна и нищо не последва.Дано така да е и при вас  Hug
А ти я питай мъжо си какво яде като е на диетата  Mr. Green Не ми се вярва за 7 дни особено ако е на първата фаза да не свали.Аз за два дни свалих 1,500кг, 2см от ханша и 1см. от талията.

Юлско бебе ще ти пиша на лични/само да не спре тока пак Mr. Green/

Килимчето,което Буболечето пусна е страхотно.Ние си имаме такова но ще купя още едно и ще ги снаждам,че Катя много бързо го прекосява.Много си играе както на него така и с него.А и сигурно е вкусно защото постоянно й е в устата  Laughing

Деянова , нашите левкоцити бяха 13 и тук момичетата ми казаха,че е нормално за бебе- аз не съм носила изследванията на педи,защото другото е в норма. Храним се 4 пъти на ден.А Катето спи още от както се е родила много хубаво

Петя и Катя снощи голяма игра му дръпнаха до 23.00ч. Но не мина без инциденти , за които е виновен нашия тати. Отивам аз да къпя Катето и му казвам да гледа Петя и на секундата съжалих ама нямаше как не му се спеше на мъничето. Връщам се след 20 мин и какво виждат очите ми - един цял пакет салфетки накъсан на възможно най-малки парченца.На въпроса ми защо й позволяв нашия ми отговаря,че Петя готви и храни бебето си  #Crazy Съответно я виждам как бърка парчета от салфетките в една нейна тенджерка и носи на една кукла " яж бебе" но нали разбирате,че куклата няма как да си отвори устата ,след което Петя се ядосва и почва да го удря "яж,яж,яж"  Joy Като я видях й ми мина ядосването докато не погледнах масата в трапезарията.Там в една чаша айрян до горе и остатъка ,който не се е събрал в чашата е излят на масата /масата ми струва 1000лв Twisted Evil/Питам го какво е това а той ми отговаря,че Петя наливала айрян на бебето да не му пресяда храната  #2gunfire
Кажете ми кой да бия в този случай  Laughing
Един миг от играта им снощи - съжалявам но не се справих с намалянето на снимките  Embarassed Опитах но не знам англ. а сайта е такъв Embarassed

# 314
Усмивче,изчисти си кутията  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт