http://www.facebook.com/photo.php?pid=101747&id=100000475832121
Чочо-сан, благодаря, но нещо не става. Ще пробвам отново по-късно.
Пораснахме ей... цели 7 месеца! 

и сега съм го пратила да пазарува, че да не се налага ние да излизаме по студа. В тази връзка той за пръв път ми купи превръзки след раждането, справи се успешно, но му бях дала празната опаковка 

На бебо левкоцитите му бяха около 12 и тая с целия си патешки мозък,а не КОКОШИ мозък ме прати в ОНКО детско в Пловдив (да не дава Бог)!Докато се видя с докторката от там и жената не ми обясни,че всичко му е ОК,оревах къщата.Ревах цял следобед!
.
.
.
.
Малкият батко едвам го сложихме да спи-така се беше превъзбудил.Много беше щастлив,че сме се прибрали,а след голямото нагушкване последва голямото разопаковане на подаръци.
Иначе прекарахме страхотно и добре заредихме батериите.В Бангкок видяхме обичайните туристически атракции-златния Буда,лежащия Буда (дълъг е 47м.),гранд палас,ходихме и на разходка с лодка по реката.Плажа на хотела,в който отидохме на Пукет се оказа на отсрещния остров и ходехме с лодка дотам.Вечерите пък бяха ,меко казано,интересни.
Последният ден беше достоен завършек на почивката- направихме обиколка с яхта на няколко острова,между които и Пи Пи,на който е сниман филма "Плажът".На две места спряхме за шнорхелинг-уникални гледки с много корали и разноцветни риби.
Накратко-страхотно беше.
Естествено,забравих какво щях да пиша. 
Засега положението е ОК. Нико не е вдигал повторно Т, надявам се и да не вдигне повече. Явно е подобен случай на Ру и Катето. Кари си е с хрема и кашлица, но не в най-тежкия вариант. Най-зле май е тати, но пък него не го мисля...
Как още колики?!?!?! Правили ли сте изследвания да няма нещо друго? Странно ми се вижда да продължават още, и то силни...
Поне да си помечтаем... 
честита месечинка и на вас!!! Имате си едно голямо пораснало момче
Може спокойно да се сревновате с Ру на Мамбина и Кайо на Филисите...ние фините дами отпадами от тази мъжка класация 
Всичко звучи прекрасно и много екзотично...ще чакаме снимки и от теб, народа тук още чака моите
, но си имам причина, че още не съм ги качила. Да ви кажа вече са налице и в моя компютър
Сега започвам подред - ще кача първо снимки от вчерашната среща и после започвам с избор на дубайските, че са 1400 снимки
Мила, искаме и вас да ви видим в скоро време, така че скоро пак срещичка предлагам аз
Марулка, аз си признавам, че съвсем изключих за магнитчета
съжалявам
Като открият Дубай Ленд и като отидем пак обещавам, че ще ти донеса