Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ето го и Тонката

http://www.facebook.com/photo.php?pid=101747&id=100000475832121

Чочо-сан, благодаря, но нещо не става. Ще пробвам отново по-късно.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 15:54 от sisko_75

# 331
Честито на днешните месечинки и по-специално на Стелла на Джиджи! Heart Eyes Пораснахме ей... цели 7 месеца! Simple Smile
Благодаря за поздравите! Hug
Влади е вече 9100 и 75 см. (май.. не запомних точно). Педиатърката каза да му позволявам щом иска да ходи, че аз питах дали е редно да го поощрявам, че все на крака иска, мести ги...
Утре ще захранвам голямото момче.

Маймунче, много хубаво килимче!
Диди, Петя много е пораснала, истинска кака!
Миме или медулче, моля ви драснете ми на лични за плуването, че нещо пак изпуснах, работи ли в Бояна басейна.
 Hug Hug

# 332
Привет и от нас.
Честити месечинки!
Ей, Сиси, голям мъж вече е Влади, чакаме снимките  от захранването, нали Калина ще го снима.
Ох, как ви завиждам за срещата, ама нали продадохме мойта кола и сега само тука около блока се разхождаме.
Мама Диди, и аз знам, че млечицата е болезнена и отказват да се хранят, и че е по целото небце, не само точица.
От днес започнах да давам тиква на Хип с малко АМ, защото Божидар е запечен от картофа, ето как ядеше картоф http://julskimami.snimka.bg/baby/bebeta-na-5-meseca.442620.17051946, а ето как беше днес с тиквата http://julskimami.snimka.bg/baby/bebeta-na-5-meseca.442620.17051947, чак ми се искаше да продължа с лъжичките, но нали е първи ден се спрях на третата, а той милия гледаше жално.
Нашия татко заминава утре командировка за цяла седмица  Sad и сега съм го пратила да пазарува, че да не се налага ние да излизаме по студа. В тази връзка той за пръв път ми купи превръзки след раждането, справи се успешно, но му бях дала празната опаковка  Mr. Green Та отивам да приготвям багаж и ще ви нагледам по-късно, ако някой е качил снимки от срещата.

# 333
  • София
Привет отново,
Честито на месечинковците!  love001
Драга, знам как се чувстваш! Hug
Мами, кажете, моля как се прави картофено пюренце с кърма/адаптирано мляко. Аз мисля картофа да го сваря на пара и след това да го намачкам, колко мляко трябва да сложа?
Моята разбойница от една седмица насам само удря с ръчичката каквото и попадне. А, ако съм я гушнала и се опитвам да пия вода, чак ми бърка в чашата. Хванал я е разрушителния период, такива шамари раздава.  box

# 334
sisko_75,пратих ти ЛС-дано само да съм го обяснила правилно  Praynig Embarassed

# 335
Оля, аз слагам мляко на око... малко по малко докато ми хареса на гъстота.

Драга, попаднал си на хора ти ейййй... ама трай си, то всичко се връщa!

Диди, Дактарин и аз мазах и то афтички и минаха.. ама по-добре се консултирай с педиатър..

# 336
Моите зверчета цял преди обед бесняха, след което едвам ги приспах и сега още не мога да ги събудя... Joy

*Роси* голямо е сладурче бебо, тиквата определено му харесва повече.

Оля, картофено пюре правя като пасирам още горещите картофи + кърма докато спре да е "лепкаво", надявам се да ме разбираш.  Embarassed Не слагам нито масло, нито сол.

Някой по-назад беше питал за храненията:
Имаме едно обедно със зеленчуково пюре или оризова безмлечна каша + кърма, но пък и аз не съм въвела кой знае какво, че да почна и второ хранене да заменям.
Спомням си, че по това време София ядеше вече попара, което сега отчитам като грешка, но да ми е жива и здрава последствия няма.  Peace

Що се отнася до млечницата и аз съм чувала, че се лекува с Дактарин.

# 337
Благодаря ви,мами!
За сетен път се уверявам,че моята педи си е за разстрел  #2gunfire На бебо левкоцитите му бяха около 12 и тая с целия си патешки мозък,а не КОКОШИ мозък ме прати в ОНКО детско в Пловдив (да не дава Бог)!Докато се видя с докторката от там и жената не ми обясни,че всичко му е ОК,оревах къщата.Ревах цял следобед!

Така ми е писнало от тая жена (нашата педи) ама...уж го карам при нея само за мерилки и теглилки,но успява да ми изкара душата.Добре,че си имаме свестен педиатър в Пазарджик та го водя там.Аз като и казах на док от ПЗ къде ме е пратила личната...жената ми каза: "От уважение нищо няма да кажа".Опита се да ме успокои,ама...мухата ми беше вече в главата!
Нямам думи!Само се моля да не ни се налага да ходим по доктори!

# 338
  • София
Джиджи, Сиси, честити месечинки!

Драга, много неприятна история, наистина боли много, когато приятел постъпи така.
Ние днес бяхме на ортопед. Смешна работа...за какво ми е това направление, след като трябва да си платя 18 лева за ехограф, тъй като талоните им свършвали в началото на месеца. Ама карай, важното е, че Малчо е добре.
Деянова, ама защо те е пратила там? Нещо не вдявам. Че нали левкоцитите се увеличават ако щеш при една инфекция

# 339
  • USA
Здравейте.
Първо на въпросите.1.Не сме правили такова изследване.2.С кърма не ги броя, а с твърда храна 2 пъти,защото изяжда много малки количества, но ще мина на едно може би до към 7 месец.3.Стейси започна да спи повече през нощта,но няма връзка със захранването, през деня си е по същия начин 3 пъти по 30 мин.

Деянова
,може днес да и дам само малко тиква, пък надявам се на нас да подейства разхлабващо Praynig.

Още не се е изакала,само снощи преди баня едно голямо топче Sad.

Оля,вчера цял ден и правих гимнастика с крачетата и масаж на коремчето,днес продължавам Peace.

кеити-още ли имате колики,дано скоро да изчезнат,че много тормозят дечицата Praynig Hug.

# 340
  • София
Хоп-троп!Ето ни и нас вече на местна почва!Прибрахме се снощи след 30 часово пътуване,като 12ч. ни беше престоя в Истанбул.И понеже нямахме топли дрехи,по-голямата част от времето прекарахме в един Мол.Картата ми прегря. Mr. Green Естествено,дечурлигата намазаха най-много от цялата работа. Wink Малкият батко едвам го сложихме да спи-така се беше превъзбудил.Много беше щастлив,че сме се прибрали,а след голямото нагушкване последва голямото разопаковане на подаръци. Party Иначе прекарахме страхотно и добре заредихме батериите.В Бангкок видяхме обичайните туристически атракции-златния Буда,лежащия Буда (дълъг е 47м.),гранд палас,ходихме и на разходка с лодка по реката.Плажа на хотела,в който отидохме на Пукет се оказа на отсрещния остров и ходехме с лодка дотам.Вечерите пък бяха ,меко казано,интересни. Wink Последният ден беше достоен завършек на почивката- направихме обиколка с яхта на няколко острова,между които и Пи Пи,на който е сниман филма "Плажът".На две места спряхме за шнорхелинг-уникални гледки с много корали и разноцветни риби. Party Накратко-страхотно беше.
Успях даже да ви прочета между пералните и занимавките с бръмбарите,които ,между другото,бая са се окръглили. Laughing Баба им добре ги е хранила. Wink Естествено,забравих какво щях да пиша. Mr. Green

Джиджито
,Сиси,честити месечинки!
Марулка,дали не мога да те примамя в София с магнитче? Hug
Лени,честит ви зъб.Ей,няма да можеш да го отървеш от момите,когато му поникнат всички зъбки. Wink

# 341
О, Миласара, добре дошла, чакаме снимки и от вашето пътуване, да изплакнем око и ние дето сме коренясали тук.

# 342
  • Canada
Здравейте момичета,
трогната съм, че сте се загрижила за нас... Hug Засега положението е ОК. Нико не е вдигал повторно Т, надявам се и да не вдигне повече. Явно е подобен случай на Ру и Катето. Кари си е с хрема и кашлица, но не в най-тежкия вариант. Най-зле май е тати, но пък него не го мисля... Mr. Green
Кейти, ти ме уби направо... ooooh! Как още колики?!?!?! Правили ли сте изследвания да няма нещо друго? Странно ми се вижда да продължават още, и то силни... Rolling Eyes
Деянова,  не по всички въпроси мога да се включа, но: за спането - да, Нико определено спи по-спокойно отпреди и сякаш повече. Иначе за храненията - 4 пъти на ден, от които едно заместено обедно с пюренца и следобедно с каша...
Миласара, добре дошла... Имаш да разказваш подробности и да пускаш снимки... Hug Поне да си помечтаем... Wink
Тан, кога най-сетне ще излязат изследванията. Много е кофти така... Tired

# 343
Сисиии,  Hug честита месечинка и на вас!!! Имате си едно голямо пораснало момче Peace Може спокойно да се сревновате с Ру на Мамбина и Кайо на Филисите...ние фините дами отпадами от тази мъжка класация Laughing
Благодаря и на всички, които ни поздравиха Hug

Милааа Hug Hug Hug Всичко звучи прекрасно и много екзотично...ще чакаме снимки и от теб, народа тук още чака моите Blush, но си имам причина, че още не съм ги качила. Да ви кажа вече са налице и в моя компютър Party Сега започвам подред - ще кача първо снимки от вчерашната среща и после започвам с избор на дубайските, че са 1400 снимки Crazy Мила, искаме и вас да ви видим в скоро време, така че скоро пак срещичка предлагам аз Peace Марулка, аз си признавам, че съвсем изключих за магнитчета  Rolling EyesBlush съжалявам  Sad Като открият Дубай Ленд и като отидем пак обещавам, че ще ти донеса Hug

Деянова, ние имаме две заместени хранения - обедно със зеленчуково пюре и следобедно с каша с плод.

Да ви кажа под секрет, за пръв път в живота си, от днес започнах диета...Диди много ме зариби с тоя Дюкан и с тия 800гр за един ден и с това изчезване на паласките - е точно там ми е проблема и затова се хванах, пък да видим докога ще издържа Thinking

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 00:10 от djidjito

# 344
  • Canada
Оооо Джиджи, Сиси, честити месечинки! Embarassed Ама аз защото свикнах първо с почерпките, пък после с честитките... Laughing
Да са ви живи и здрави бебоците... Hug

Общи условия

Активация на акаунт