Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И от мен ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

Деянова, следващия път педито като те изпрати на незнам си какъв доктор имай едно на ум и не се тревожи.

Фелисити, ние ходим при д-р Драганов във ВМА и прегледа е 20 лв. Направо е смешно с тези талони. За децата трябва всичко да е безплатно, но.... Моето слънчице има проблем с бъбречните легенчета и пикочния мехур - един преглед е 80 лв. Не е въпроса в парите, а в това, че са деца и просто не е ред.
Миласара и аз очаквам снимки.
Джиджи стискам палци за успех в начинанието ти. Аз откакто родих качих 5 или 6 кг. ... вместо да свалям.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 22:08 от sisko_75

# 346
http://julskimami.snimka.bg/friends/sofiyiski-sreshti.424872.17056155  - софийска среща на дванадесете бебета и дванадесет майки Party

http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17056247 - сложих няколко снимки на Стелла в албума шест месеца

http://julskimami.snimka.bg/baby/bebetata-ni-na-7-meseca.463899.17056428 - ето го и порасналото ни момиченце на 7 месеца

Карелия, Сиско, благодаря Hug Сиско какви проблеми имате с бъбречните легенчета?

# 347
Честито на порасналите дечица !!! Здрави и много усмихнати да бъдат всички  Hug

Сиси, очертава се Влади, Кайо и Ру да разгонват всички от пясъчника, за да може фините ни дами да си играят на спокойствие. Те са с размери на шестокласници  Joy Joy Joy

тан, дано получиш скоро резултатите и всичко е наред  Praynig

Карелия, според мен при Нико е било инцидентно. Бързо да се оправя кака Кари  Hug

Деянова, за изследванията не знам, педи ги гледа ! Храненето -  има 2 заместени хранения - зел. пюре и каша или плод с мляко.
Яде по 4-5 пъти, понякога и 6 . Не спи изобщо, нощем е на линия през 1 час, мрънка, реве.
През деня поспива 2 пъти по 30-40мин.  Peace

Фелисити, радвам се, че всичко е минало добре при ортопеда  Hug

Драга, много роднини се изредиха бе, пусто не им ли писна в тоя студ да се разкарват  Wink Joy

Миласара, чакаме снимки и от Тайланд и от бръмбарите с баткото Simple Smile))

Сиско75, радвам се, че пак се появи  Hug

Диди, джиджи, давайте и на мен тоя ударен период, че при мен са не само паласките проблем  #Cussing out Blush Laughing

Ру ми разказа играта днеска. Многооооооооо мрънка, ама наистина много. Почекнах се как да го приспя, а и на мен как ми се спеше, едвам гледах. Опитах да поспя с него и точно когато ме унесе се събуди  Tired Никакви такива опити, после много боли глава.
Режимът на хранене е изчезнал, яде сутринта в 6, после към 10 хапна малко млечна каша с круша и в 14ч. едвам пробутах едно малко пюре с четвъртинка жълтък.  Кашата отиде в 18ч и вечеря в 22ч и то му набутах шишето докато спеше, иначе отказва.
Бива ли толкова тежко да ги изкарва тия зъби, не е честно ...
Да добавя, че и два пъти се о*ира*е до врата и го къпах в банята. Всичко се оклепа , а той пипа около мивката всичко, падат четки, пасти, парфюми.... кошмар. И като го погледна в огледалото се смее с глас. Сега и на мен ми е смешно, но на фона на умората, недоспиването, постоянното мрънкане и ужасната смрад ми идваше да го метна през прозореца  Joy Crazy
Шегувам се, извинявам се за цветущото обяснение, но да внеса малко колорит във вашия тих и спокоен от към деца живот  Joy Joy Joy

Айде лека от мен  Praynig Да спите, тия които можете, да знаете, че ние дето будуваме цяла нощ си мислим за вас  Joy Joy

# 348
Мамбинко, много цветущо описание на деня си направи  Joy

Джиджи, Стелла изяде ли надписа?  Mr. Green И ако може надпиши снимките /особено онези от срещата/, че да воайорстваме както си трябва  Simple Smile

Мила, добре дошла  Hug Чакаме подробен разказ и снимков мат`рял  Simple Smile

Брей, че големи момчета имате! Браво на Влади, Ру и Кайо! Михаил в сряда беше 8,090 кг, 68 см. Ама той ако яде както трябва /разбирайте по 170 мл мляко и около 150-160 гр. пюре/ ще яде 4 пъти на ден, а ако се излъже да яде 5 пъти дневно яде от 120 до 140 мл мляко. Та на това ядене и тези кг са му ок.

Фелисити, освен ехограф какво друго вкючва прегледът при ортопеда? И ние трябва да ходим контролно на 7 мес., но не знам със сигурност кои дни ще сме във Варна и още не съм записвала час.

Сиско, какво му има на бъбреците на малчо?

# 349
Здравейте момичета,

Нещо нямах настроение снощи и тази сутрин, та чак сега сядам да ви пиша. Извинете ме, ако изпусна някой.

Джиджи, ама тя Стела направо му е видяла сметката на надписа... hahaha Моля те, когато имаш възможност, да ми пуснеш снимката на Инето от срещата по мейла.
Маймун, много ви е хубаво килимчето.
Драга, четох, че си имала вълнения по приятелска линия. Не се ядосвай, хората се променият и приятелствата също. Ще намериш още по-добри приятели.
Карелия, оздравявате ли?
Бубулече, ама че грозно изказване на докторката по отношение на гърдичките на Преслава.
Сиско, радвам се да те видя. И аз се присъединявам към въпроса, какви проблеми има малкия с бъбреците?
Александра, прибра ли се мъжът ти навреме? hahaha
@ми, много благодаря за предложението за тиквата, но мисля да карам на готови пюрета по тиквения въпрос.
Елексир, дано не е сериозно нещо петънцето.
Деянова, още не сме правили изследванията, храненията са ни по 5 на ден като в момента въвеждам първите храни и скоро мисля да заместя цялото обедно хранене с пюре. Ина си спи по цяла нощ още от втори месец, а вече не се буди и за хранене между 12 и 7-8 сутринта. Ама вашата педи направо си е за бой.
Тан, още ли няма резултат? ooooh!
Цезари, съжалих, че не карам миниван, щях да дойда и вас да ви взема. Картофеното пюре го правя така - сварявам цял необелен картоф, беля, отрязвам колкото преценя, че ще изяде малката, мачкам с вилица, добавям кърма на око (днес сложих около 40 мл на две трети среден картоф) и след като разбъркам, прекарвам през цедка, за да стане фино пюрето.
Диди, чудесни снимки.

Милаааа, радвам се да те видя. Чакаме снимки и разказа, казвай кога може да се съберем на по биричка.

Сиси, супер расте малкия. Попова не каза ли "добре растящо, естествено хранено бебе".
Мамбина, успокоявай се, че след 15 години няма да можеш да му видиш очите нощем, все ще е по мацки.

Инето си е добре тези дни, само нещо си смени режима вечерно време. Започва зверски да мрънка за сън към 7-8 и като я изкъпем и настаним се събужда, ококорва се и започват едни смехове, забавления. Заспива към 10-11, а мама така си беше свикнала времето след 8 да си е само за нея. И при нея има леки затруднения с акото, вече заприлича на супер гъста кашичка и засега ми ги реди едни малки дози. Чакам да видя утре като увелича тиквата дали ще има някакъв ефект.

# 350
Здравейте мили момичета  Hug
А мен дали ме помните- едва ли, аз съм от "само четящите паразити"   Embarassed Пишех от време на време в "очакващи"...  Embarassed
Накратко за нас- Максим е от отбора на "шестокласниците"  Mr. Green -9 кг, 70 см, доскоро само на кърма, а вече и зеленчукови пюренца на обяд + такива от круша или сливи като добавка към 10,30 ч, защото трудно акаме.
Имаме 2 зъбчета долу, сега като гледам горния венец как е подууут- май са наред и тези отгоре.
Не се обръща много-много, обича да седи и да оглежда, но не е никак стабилен още. И прав много смешно си върти дупето  Grinning
Много сте готини всички тук, благодаря, че ви има   bouquet

# 351
Ама... няма да има само "шестокласници" я... и Преслава може да я вземете в класа да има и едно момиче. На ръст може и да не става, ама на килцааааа  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 01:23 от BubolecheMeche

# 352
  • София
Максим е от отбора на "шестокласниците"  Mr. Green -9 кг, 70 см

уау, впечатлих се, моята мома е 7.200 на същия ръст  Mr. Green не се бутаме да ходим на у-ще още  hahaha

Мила, добре дошла!!И аз чакам снимки!!

# 353
Дзак!

Леле наистина сте шашнали персонала. На кой е това бебче? После ще кажа защо  Blush
http://julskimami.snimka.bg/friends/sofiyiski-sreshti.424872.17056183

Мамбс, разсмя ме с вашето заместено хранене с плод и мляко  Joy

Сафо, Цезари,, да се похваля вчера за 1 път омете домашно картофено пюре с малко плодово пюре вътре, че нямах зеленчук подръка, но беше пасирано с пасатор и малко водичка и не изглеждаше като ластик...(Сафо на тебе ти го пиша това щото помня, че ти се чудеше как не е харесала домашното, ама тогава беше с вилица). Сега ще пратя моя да намери бейби моркови и тиквички щото се оказа, че мойта тенджера под налягане на 2 етажа - долу и на пара прави пюренца за 2 дни, долу зеленчуковите, горе плодовите и хлапето си облиза пръстите просто. Нещо не мога да им насмогна вече на хип, а и тука до нас трябва да се ходи всеки ден, че все има различни и по малко. Само да не бъркам нещо при съхранението на витамините  newsm78 Свеки беше у нас да я гледа, че ходихме за столче и се случи да стане свидетел на храненето, еми вика - абе много бързо я храниш, дай по-бавно, давам аз по-бавно, да ама то лакомийката лапа лъжицата и веднага е отворила уста за още  hahaha

# 354
Привет!
Снимките от срещата са страхотни, всичко е било чудесно. Само едно не ми харесва - мен ме няма. Искам и аз пък Crossing Arms
Мила, добре дошла! Така ми липсваха твоят хумор и лъчезарност. Искам и аз снимки и дълъг и подробен разказ.
Аз вече съм на ръбчето на ръба на нервите. Резултатите щяха да са готови в сряда, а ето и вчера щом не излязоха, вече в понеделник.

# 355
Добро утро Grinning

Емили, синеокия сладур на снимката е Кайо на Фелисити.
Тан, ooooh! Hug

# 356
Уф аз за зет го харесах ама той май зает беше  Mr. Green

# 357
Ем, ако трябва ша са бием Mr. Green

# 358
Ем, Тан, разбирате вие от мъже  Simple Smile Фелисити, сега е момента да искаш справка на имотното им състояние  Laughing

Ем, много се радвам за пюрето. Дано и по-нататък да си папка с кеф Бела /така ли й викате галено?/ от мамините манджи.

@mi, мързелива ми е сватята. Каква тиква си тръгнала да й предлагаш  Mr. Green

Тан, какво изследване чакате? За алергия ли?

Сега да питам тези, които дават следобяд каша - при въвеждането й на обедното хранене ли да започна да предлагам по няколко лъжички докато стигнем до по-голямо количество и тогава да го давам следобяд или директно на следобедното хранене да започна?

# 359
 Joy

В тази връзка - таткото онзи ден седи и гледа колажа и за пореден път вика - мерите си да не казвам кво. Що не си направите колаж и на татковците  hahaha

Сафо, аз почнах елдата, ама не смея следобяд още да я давам, та вчера дадох сутринта 1 лъжичка, днес наобяд ще дам 2...

Общи условия

Активация на акаунт