Мила, Мила, не само с магнитче можеш да ме примамиш в София, но времето ни спира. За сега със сигурност се очертава идване май месец, ще пускам либето на концерта на АС/ДС тогава и ние с домочадието ще си додем домой. Всъщност билетът за концерта му е подарък за РД-то, което е през март.
Джиджи, простен ти е пропускът с магнита и хубаво е да идете пак, ето една мотивация, да донесеш магнитче на доня Маруля

Цезари, за лесна торта не зная, но пък е невероятно вкусна и няма да сбъркаш с торта Династия. Ето рецептата тук. Само една забележка имам, пише, че посочената доза е твърде голяма, но не е така, направи си цяла доза, а не половин. Другият ми съвет е да печеш блатовете отделно, а не да чакаш да го разрязваш. Перфектна торта. Когато правиш кремовете - към белия добавяш маслото когато е охладен, а към кафевия добавяш вътре направо шоколада когато е топъл, за да се разтопи. Използвай лимонена есенции на д-р Йоткер. Невероятна торта. Вдъхнових се от нея и сега ще я направя за месечинката на Неви отново, невероятна торта е!
Айде, отивам да тръшна Невуна да спи, че мрън мрънка.
Марулка, направо слюнка ми се събра!!! А ти обещавам, че от следващата дестинация няма да те пропусна
, ама не се удари много за щастие...
Ще ме видите, ама без палски на следващата среща