Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Canada
Здравейте момичета,
Марулке, незнам къде живеете във Варна, но ние днес бяхме навън почти през целия ден. Естествено децата по-малко. Студено е наистина, но няма виелици... Купихме шейна на Кари, че и тя да разбере какво е то зима...
Мамо Диди, не съм чувал такова нещо досега, но след прегледа ни в четвъртък при педка - ще знам повече. Понеже и Нико е слабо подвижен...
Тан, наистина е кофти това с изследванията. Дано всяко зло е за добро... Peace
Софиянки, много хубава среща сте имали... Много се радвам, че ви видях на снимки...

# 391
Само да кажа, излязоха днес резултатите. 0,19, клас 0. Но не надхвърлят реф. стойности, нямаме АБКМ. Но защо ли не ми стана по-спокойно. Rolling Eyes

# 392
  • София
Аууууу момичета, ми ний с Кайо се засрамихме и думи нямаме. Благодаря ви много. Embarassed  Laughing

Мила, ха добре дошла, чакаме снимки от вас с Джиджи. Нямам търпение. И честита месечинка на бръмбарите!
Оля, да ви е жив и здрав тати. Много да се обичате и да се гледкате.
Джиджи, Диди, аз 1 път от любопитство пробвах 3 дневен ударен режим  - абе май само на извара и шунка бях 3 дни, 2-3 килца свалих, обаче тооолкова зле се чувствах и отпаднала, не знам какво ми стана, ама прекратих, но факт, ефект имаше. Сега като спра да кърмя може пак да пробвам.
Инкс, честито зъбче....и падане  Sad
@ми, голяяяма рода, голямо нещо...ама и аз изпуснах връзката
Тан, чудесно е, че нямате АБКМ. Защо не си спокойна вече, какво те притеснява?

# 393
  • USA
Здравейте и от нас.Днес сте много активни за разлика от вчера,сама си четях темата Simple Smile.

Вчера ме зарибихте с тази диета и писах в темичката им,но ме посъветваха да не я правя сега заради кърменето.Даже се бях размечтала как си влизам в дънките и ходя да си купя някоя друга дрешка Blush Joy.А на вас Мама Диди, Джижито и останалите ви завиждам истински,че може да си я спазвате.Но аз май искам много хем да кърмя,хем да съм слабичка Laughing.

Оля
,честит ти рожденик,да е жив и здрав и много да те слуша и обича.

Стейси още е със запек,ака по едни топчета от време на време.Голямо повръщане заради напъването,не знам кога ще свърши това чудо Tired.

Мамо Диди,нямам представа за това.

Ето и снимки от нас на новото и килимче,много е удобно Peace.

http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17071753

Felicity,аз май за първи път го виждам Kайо,да ти кажа не се учудвам,че се бият за него,наистина е много хубав   Peace Heart Eyes.

Момичета,забравих,много сте хубави на снимките,направо изглеждате страхотно Peace.Май юлскaта тема е не само с най-хубавите бебоци, ами и мами Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:16 от maimun77

# 394
  • Canada
Тан, хубава новина. Но наистина какво те притеснява. А между другото би ли споделила кое ви насочи към съмнения за АБКМ? Питам, защото от изнестно време Нико има нещо като лишеи по крачето, а сега и над чу......, но тези лишеи взеха да стават все по-големи и почнаха да ме притесняват... newsm78
Фелисити, наистина е голям хубавец Кайо... Hug

# 395
  • София
Ако съм се справила тук би трябвало да има малко снимки: http://julskimami.snimka.bg/holidays/razni-krasoti.366478.17072022

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:53 от milasara

# 396
Ние се завърнахме от втория детски рожден ден...много съм горда от себе си, че издържах на изкушенията Party

Мила, много екзотично!!!! Слонът целуна ли те Laughing А снимката ви с Огняна на залеза е униклана!!!!
Тан, какво те притеснява?
Фелисити, защо само извара и шунка???!! Може яйца, пилешко, телешко, риби, морски дарове, кисело мляко -0.1, обезмаслено сирене, оосвен това копър, магданоз, мащерка, лук, чесън и всички подправки са не само позволени, но и препоръчителни. Тоест може спокойно да си направиш една вкусна марината за едни пилешки пържоли примерно. Условието е да се готви без мазнина! Утре примерно съм замислила едно гюведже да си направя за обяд със обезмаслено сирене, яйце, шунка и подправки. Вечерта ще ям риба. А междинните хранения кисело мляко и ако много изгладнея извара или пък сварено яйце. Сутрините ги започвам с овесени трици - първата сутрин ги ядох с кисело мляко (честно да си кажа беше ми ужасно вкусно), а днес си направих палачинки с овесени трици, които също много ми се усладиха. Като цяло мога да кажа, че доста ми допада изборът на храни. Много ми липсват плодовете, защото обикновено ям в промишелени количества, но ще издържа и без тях.
Цезари, ето тук може да прочетеш подробно за Дюкан. Първия линк е от Косе Босе за захранването и там почти накрая има продробности за диетата Дюкан: http://september2008.multiply.com/journal     http://www.evropea.com/pierre_dukan_diet.html

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 23:27 от djidjito

# 397
  • София
Мила, наистина е много красиво и екзотично, а снимката ви на залеза е прекрасна.
Джиджи, ситуацията беше такава. Налагаше се почти денонощно да съм на работа в този период и в близкия магазин само с това разполагаха, за това, не че диетата само това позволява.
Сафо, извинявай забравих да ти отговоря. Прегледа не е нищо особено. Поглейдат му ставите и гледат на ехограф дали са се образували кухини някакви. Това е, 5 минутки. Дока каза, че не било проблем да се използват бънджита и проходилки, стига да е в момент, в който бебето вече е готово за това, да не се избързва. Сподели и как можело да се изкривят раката му на буквата о, или х, но за определен период и това също било норално  #Crazy ей такива ми ти работи.

# 398
Качих снимки от срещата:
http://julskimami.snimka.bg/friends/sofiyiski-sreshti.424872.17076292

Мила - здравей Simple Smile
Джиджи, Диди - на къде повече ще отслабвате, внимавайте само да не се вманиачите в отслабването ... че е страшно. Днес гледах снимки от преди 2-3 години където съм 55 кг (170 см. висока), тогава си мислех, че трябва още да отслабвам ... а като гледам сега, съм била супер слаба ... и само в главата ми са били излишните килограми ... не е хубаво да се отслабва прекалено, просто бъдете по внимателни.
Драга - наистина е много неприятно когато те предаде приятел. Наприви си изводи и продължавай напред. Не трябва да се предоверяваме на хората.

Днес бях на изпит, взела съм го и то супер, много се радвам, че започват 1 по 1 да отпадат от листата Simple Smile Утре стискайте палци ... моля
Иначе Бени нещо е запечена, не е акала от 3 дни и сега я мисля, утре ще и дам сини сливи пък да видим... дано бързо и се размине.

# 399
  • USA
Добро утро,момичета.

Миласара
,страхотни снимки,личи си ,че сте си прекарали чудесно Simple Smile.

Джижито
,чaк на мен ми се преядоха овесени трици,направих си и за първи път ми бяха вкусни Party.

Инкс
,как сте със спането? Ти пробва ли или не ти се иска по този начин?Честито ви зъбче.

Linet, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета ,как са ви бебчетата,продължават ли да се занимават сами от време на време,защото аз вече не мога да мръдна без Стейси,само като ми види гърба и започва да реве ooooh!. Не е самостоятелна както преди. За да и подготвя банята за къпане и някои други неща се налага да я слагам в бънджито, само то ме спасява.

# 400
Хей, фермерите, дайте малко продукти за ядящите бебета!

Честито на озъбените, на падналите, на завърналите се Hug, на взелите изпити,на месечинките, на слабеещите, на влезлите в старите дънки и так прочее...

Имам един неделно-сутрешен въпрос към захранилите с месо  мами - колко време след началото въведохте мЯсото?

# 401
Добро утро и от мен.

Нещо не успях да се наспя тази нощ, понеже Инето мрънкаше. Добре, че татко и я взе сутринта и ме оставиха за час. Явно коремчето е създавало проблеми, защото таткото после ми каза, че е произвела едно голяяямо сещате_се_какво. Та за протокола - явно при нас тиквата действа регулиращо. Сега и двамата си откъртиха в другата стая.

Сафо, мързелива, мързелива, ама животът е кратък и всяка минута е безценна, та да я загубя в прекарването на хранителни вещества през цедка. Пък и нали сватята е кулинарка, та остава аз да се нагърбя с тежката задача да осигуря баланс във вселената все пак. Hug
Емили, добре се посмях с идеята за колаж на татковците. Кажи му, че те не са малки, сладки и розови и затова си нямат колаж.
Лусито, те бебетата много си приличат като са малки.
Инкс, "честито" ви падане и зъбче, естествено.
Джиджи, аз никога не съм те виждала с паласки, ама щом казваш  newsm78
Александра, много готино е заспала малката.
Мила, снимките са разкошни Hug
Маймун, нямам проблеми (доколкото е възможно) със самостоятелността. Напоследък пак започнах да пускам Бейби Айнщайн, ако кривее, а искам да свърша някоя работа. Но има и доста спокойни моменти, когато си се занимава сама.
Медула, аз не съм въвела месото още, но четох в съветите на Косе-босе, че е хубаво да се започне месото или месец, или два след началото на захранването. При мен идва след два.

# 402
Добро утро!

Честити месечинки на:
Амислав на daesy_des
Александра на lilcho13
Мария на царевичка
Владимир на Lennyh

Миласара,страхотни снимки  Peace.Благородно ти завиждам за хубавата почивка  Peace Hug

# 403
Привет!
Снощи Моника спа неспокойно, ставахме на няколко пъти и сега ми е малко криво. Но една чаша кафе ще оправи положението. Wink Май зъбите започват да ни мъчат Rolling Eyes
Фелисити, Карелия, djidjito, верно че всички направени изследвания, а те не бяха малко, са добри,  но все при това пак понякога се вижда кръв по акото. Дори май не е кръв, а кървава слуз. Ето затова не ми стана по-спокойно.
Карелия, точно появата на кръв ни накара да направим тези изследвания. А относно АБКМ ще кажа като съвет към всички, никога не приемайте тази диагноза /освен ако детето няма обширни данни за това/ без да сте направили РАСТ тест. Лесно и бързо я поставят тази диагноза, а последиците  от това се носи с месеци.
Маймун, Стейси е невероятна Heart Eyes
Мила, толкова романтика и спокойствие лъха от снимките Hug
Диди, добре че си дойдохте насам, в тези студове и ледове тук ще ви е по-спокойно с децата. А и с този климатик, който точно когато трябва да слуша се предава.... относно рахита имам мнение, но няма да казвам, че вече много ще досадя. На подобни теми съм доста чувствителна вече и бързо се паля. Wink

daesy_des, лилчо, Царевичка, Lennyh да са ви живи и здрави месечинките!

# 404
Тан, кажи какво мислиш за рахита - няма да досадиш. Жената е притеснена и искам да знам повече.На някое бебче от нашите тук казала ли са ,че фонтанелата е голяма още.
А иначе ние утре си тръгваме за Бургас,тъй като се обадиха на татито ни ,че трябва да е на работа във вторник.

А Линет ,аз съм много против това ужасно отслабване.Не искам да съм много слаба о за моите 1,56 поне 46-47 кг. искам да съм - все пак съм ниска. Но на мен много ми се отразяват и само два кг дори да сваля както е сега.Вчера брат ми ме вижда и казва " Ауууу не си хубава така отслабнала си"  Mr. Green

Фелисити, ти как не си припаткала незнам с тази диета  Laughing правилно ти е казала Джиджи.Аз не чувствам никакъв глад в момента.
[/b]

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 11:11 от Мама Диди

Общи условия

Активация на акаунт