Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
tan,и Даниела спа доста неспокойно през ноща  Sad.И аз предполагам,че вече започват да я мъчат зъбките-постоянно иска бибата да й е в устата,а като я изпусне-писва.Не иска и да яде  Sad.На всичкото отгоре я мъчи и хрема-батко й е здрав,а тя не си е подавала носа навън от 13.01,когато бяхме на консултация

# 406
  • Canada
Добър ден и от мен...
Миласара, и от мен - благородна завист за прекрасната почивка... А с мъжо ти сте страхотни на снимката със залеза... Hug
Тан, защо не се консултирате и с други доктори относно кървавата слуз?
И Нико спи неспокойно от известно време, като прибавим и Т, която беше вдигнал преди няколко дни - очевидно и при нас са зъби... Peace

# 407
  • София
Привет и от мен  Wink
В деня на термина ходих да ми мерят тоновете и помолих за ехограф. Доктора, който ме прегледа (не го познавах) ми каза "Вие нали знаете, че след като се роди бебето трябва да напревите консултация с нефролог?". Тогава разбрах, че малчо има увеличени бъбречни легенчета, леко разширени уретери и че задържа урина в пикочния мехур. Как се почуствах няма да обяснявам. На първата консултация при нефролог се потръвдиха на 100 % думите на доктора от Шейново. Това, което правим е всеки месец пускаме стерилна урина. До този момент няма бактерии. На последната консултация на док не хареса задържането на урина (по-скоро, че няма развитие спрямо предните ехографи) и ни назначи Микционна цистография. Това изследване показва дали задържаната урина се връща нагоре към уретерите, което води до бъбречна инфекция. При малкия не се връща. И така, продължаваме да пускаме стерилна урина и на 1 г. ще ходим отново на преглед. За бъбречните легенчета казват, че го израстват до годинка, годинка и малко, за което се надявам да стане и при нас. А за пикочния мехур, ... честно казано не знам.

А сега се връщам да чета.

Слънчев ден!!!

# 408
  • София
Оххх момичета влизам да споделя, че съм толкова развълнувана, все едно пак родих.
Моя приятелка е родила тази нощ – две момченца, по 48 сантиметра, 3000 и 3100!!! Много се радвам за нея и съм щастлива, че бебоците са толкова големи и са ок, всички са добре!

Джил, милото Ине. На Кайо в началото беше така с тиквата – страшни газове, страшно нещо! Започнах да му давам Еспумизан вечер преди лягане, малко по-добре са нещата.
Тан, може би другаде е проблема. Щом казват изсл са добри, а Мони продължава да има кръв?? Не знам обаче какво да те посъветвам, но те мисля. Heart Eyes Hug
Диди, при въпросните ниско въглехидратни диети, се получава кетонно изгаряне, но по-лошото - хипоглокемия така че е съвсем възможно. Случаят беше такъв, както писах на Джиджи бях деноношно на работа и за това само на шунка някак не ми се получиха нещата.
Сиско, е как в деня на раждането се разбира такова нещо...думи нямам. Пожелавам ти много скоро всичко да е наред с мъника и това да остане зад гърба ви  Hug.

# 409
Мила, напълнихте ми душата със снимката на залеза, както всички са казали страхотни сте. Благородно завиждам за емоциите и видените неща Hug.
Джиджи, ти ако имаш паласки, аз на моето незнам как да му кажа Laughing.
За Дюканците имам пдф с едни рецепти за диетата, ако някой иска да ми прати мейл на лични и ще му го пратя. Изварата може да се забърка и с чубрица, червен, черен пипер, пак става много хубава, може и яйце да си сложите. Има и друг вариант, на мен много ми харесва, много често си правех така, една приятелка ме запали: извара, много магданоз, чесънче и пасираш, много ароматно става.
Линет, стискам за изпита.
Да ви разсмея тука покрай сватбата на моята прятелка, моят хубостник пак почна кога сме щяли да се женим и ние и аз му казах, пръстен взел ли си ми, не, гледай си работата, при което ми каза, еее, бе, мило, ми предложи ми ти, бъди мъж веднъж и ти Laughing.
Фелисити , да са й живи и здрави, те направо отгледани големци Laughing.

# 410
  • София
Фелисити, не в деня на раждането, а в деня на термина. Аз родих 3 дни по-късно, но това е без значение. И тук стои въпроса не на каква техника те гледат - 3Д, 4Д, а кой те гледа!!!

# 411
Фелисити , ти не си яла месо и риба а само шунка и извара - предпологам,че ти е станало лошо.
Да са й честити госпожиците на приятелката ти - знам как се чувстваш и аз преди месец бях така с моите две приятелки  Hug

# 412
  • София
Аз очаквах,че имам 1 тема за четене,а то някаквиси 20 страници,активността намаляа,усеща се.
Браво за срещата в Мола,кога  е следващата,защото идвам и аз.Вече сме в София!!  newsm44
Мила много сте готини с мъжа ти,за пример сте!
Фелисити Кайко е много готин и много сладък!  Heart Eyes
Сега и аз ще чета този Пиер Дюкан,дано помогне,макар,че и аз не мога да се лишавам,нали съм си рогато Телче..

# 413
  • София
Добрютрооо!Хм,докато го напиша този пост,то си стана добър ден.
Бръмбарка изнася концерти от 7.15ч. Heart EyesНе се научи таз мома,че нощем се спи,а не се яде-продължава да се буди поне веднъж за хранене. Mr. Green

Джиджи,да,целуна ме слона,ама чакам една приятелка да ми прати снимка от нейния апарат,че мъж ми не е уцелил момента. Wink
Медула,ние се захранваме от 1мес. и още не сме въвели месо.Засега ядем картоф, морков, тиква, карфиол, тиквичка, пащърнак.Сутринта опитаха круша,а смятам да дам ябълка,синя слива,броколи и спанак,така че месото ще дойде след около 2 седмици. Peace
Джил,минаха ми през главата разни мисли за розови,малки неща. hahaha

Сега отивам да прочета 9те нови отговора. Whistling

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 12:27 от milasara

# 414
  • Кърджали
Добър ден!
Кати тая сутрин даде признаци на живот чааааааак към 9. Със събуждането се почнаха едни лицеви опори, да се подразбира опити да се иправи на четри крака за да пропълзи. Сега е налапала една гризалка и от време на време се чува само "ъ-ъ", не знам какво толкова неможе да се разбере с тая играчка. Нейна  си работа. Та по тоя повод, Маймун, аз засега/да чукам на дърво / проблеми със самостоятелността и нямам. Даже напоследък е станала много по - самостоятелна и от преди. Може цял ден да откара да си играе на земята, иска да я взема само като е гладна или ако и се спи за да я приспя. Но и напоследък съм издала твърда забрана да я закачат докато си играе.
Снощи се стреснах, че кати май за първи път в живота си се разболява. Както си спеше се почваше с някакво кашляне, чак се разревава /явно се стряска/. Така няколко пъти, но тази сутрин и помен няма от това.
Драга, аз за твоя мъж няма какво да кажа  Mr. Green

# 415
Наистина намаля активността.  Confused Взеха да ми липсват предродилните моменти когато всичко живо беше във форума  Crazy
Аз си вързах гащите снощи като намазах зъба с генгигел, та нямахме среднощни ревове.
Драга, искам и аз този файл с рецепти, няма още да почвам, че кърмя, засега съм ограничила хляба и въглехидратите, и то не съвсем драстично, позволявам си чат-пат, но не си угаждам де. Но спря ли да кърмя вероятно няма да имам кой знае какъв проблем защото така или иначе обожавам меса, яйца и кисело мляко повече от всякакви други работи  Crazy Мейла ли да ти пратя или как?
Джиджи, как се правят тези палачинки - с яйца и овесени ядки предполагам, ами пропорцията каква е? Предполагам на тефлонов тиган без мазнина?
@mi, ти си по-нова в темата и не знаеш, но тя Марулка печели конкурси с нейните торти   chef
Линетче, права си за кг, и аз съм 1,70, и когато съм била 60 кг съм си мислела, че съм дебела, боже господи. Crazy
Абе да ви кажа мисля, че ханша изобщо не ми се е събрал  #Cussing out Казват, че до годинка се прибира, ама аз се мъчих да влезна в едни дънки отпреди, еми не става заради тъпия ханш, то сигурно и мазнинки има на него лепнати, но все ми се струва, че са по-скоро кокалите. Има ли случаи, при които не се прибира, че ми идва да се гръмна  #2gunfire

Отивам да правя пюре  Crazy

# 416
Тан, дано проблемът не е сериозен!!! Педи, какво каза, относно изслеванията и продължаващата кръв?
Сиско, дано го израсте!!
Ех, бе Драга, бъди поне един път мъж....кажи му на твоя Убавец, поне веднъж да бъде жена и да отиде да смени масло и гуми на колата Laughing Да ти кажа точно се чудех какво да си правя да ям, че се оказа, че гюведжетата съм ги била дала сестра ми още преди година ooooh! и ми се провали обедното меню и по твоя идея си пасирах извара, магданоз, добавих и сварено яйце и да ви кажа получи се много много вкусо нещо Peace
Фелисити, как се носят шест кила бебета Joy ooooh! Да са й живи и здрави!!!
Кукумявче, сега вече за следващата среща нямаш извинение Hug
Мила, ще чакам да видя незабравимата целувка Wink
Маймунче и тук да кажа, че Стейси е най-усмихнатото бебе, което съм виждала...голяма е чаровница Hug Стелла, "умеее" да се занимава сама - много обича, на пода на кимчето по корем - слагам й играчки отстрани и тя си харесва нещо и така може и час да откара; също така в столчето за хранене, обича - слагам й играчки отпред на масичката; слагам я и седнала на дивана или на килимчето, обграждам на разстояние с малко възглавници и тя се занимава. Все още се въздържам от бънджи и проходилка, не знам кога и дали ще купя.

Вчера за втория детски рожден ден, взех големия племеник, а Стелла оставих на сестра ми, защото беше с перспектива да продължи до по-късно (в 23ч. си бяхме вкъщи) Взех си Стеличка спяща и тази сутрин като се събуди, като я взех, като започна да ме галка, да ме гушка, да ме "целува", опитвайки да ме хапе и да ми "ГОВОРИ"(споделяла съм кокло "много говори"), все едно ми обясняваше колко много съм й липсвала - беше толкова мил момент!!!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 12:57 от djidjito

# 417
Оф забравих... Медула, на нас ни се пада да ядем месо след седмица някъде, почнахме да се захранваме почти на 5 месеца, значи около 45 -50 дена след началото...

Маймунче, на мене винаги ми прави впечатление, че като обясняваш как се занимаваш със Стейси, аз не правя и половината неща  Crazy Не се учудвай, че свиква постоянно да си й до дупето  Laughing Макар че и при нас го има това - занимава се сама и като ме види в полезрението почва да мрънка. Или пък като я взема не дава да я оставя...

# 418
Ето ни и нас,
честито на месечинките и месечинковците, да слушкат и папкат.
Сега да се отчета за нашия запек, след голямо напъване, пръцкане и мрънкане снощи Божидар успя да се изака два пъти по едно голямо и твърдо ако, а тази сутрин вече нормално, явно чистата тиква се отрази. Сега се чудя дали да продължа трети ден само тиква или да дам тиква с катроф, вие как мислите?
О, събуди се, после ще се включа пак.

# 419
Тан, аз нещо не съм разбрала - Мони още ли има кръв.Какво казват лекарите - защо е така.

Джиджи, за обяд си сварих 3яйца, нарязах ги на хапки и ги залях с кисело мляко ,чесън и копър.А за вечеря ще правя това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0  - рецептата на ЛЕО с пилешките резенчета.Стана страхотна пробвала съм я Peace

Емили , и аз не се занимавам много с Катя защото тя си играе много самичка

Общи условия

Активация на акаунт