Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
tan, според мен тиквичката с картоф на хип е толкова безвкусна, защото има ориз  Sick Аз винаги слагах малко плодово пюре, за да слади и да я яде. Иначе днес направих домашна тиквичка с малко картофче, много я хареса и сладеше доста от самата тиквичка.

# 436
Нели и двете фирми са си платили осигуровките  Rolling Eyes
Писах мейл на НОИ, ще видим какво ще ми отговорят  Rolling Eyes

sisko_75
това са игри от фейсбука Wink

# 437
  • София

sisko_75

а по тази декларация по чл.50 и 51 имаш ли въобще някакви пари платени, или последните пари са ти от третия болничен

# 438
  • София
Момичета къде трябва да копирам кодовете, за да си направя линийка. Т.е аз си направих, в Профил, ли????

# 439
  • София
Момичета къде трябва да копирам кодовете, за да си направя линийка. Т.е аз си направих, в Профил, ли????
Отиваш в Профил и от там в Промени профил, има си поле, в което се копира адреса на линийката.  Hug

# 440
  • USA
Здравейте.
Благодаря за комплиментите за Стейси Heart Eyes.

Ние наaaaй-накрая се преборихме с този запек Simple Smile.

Стейси всъщност постепенно взе да не може да стои сама,докато преди нямаше проблеми.Но когато започнах да я слагам да заспива сама не иска и за секунда вече без мен.Има някаква връзка Thinking,но от днес малко по малко я пробвам  и засега е добре.Като я оставя понякога сама все си мисля,че все едно съм я захвърлила,много съм смотана ooooh!.

Emily
,все забравям да те питам,от къде ти идва името?

Карелия
,аз не мога да издържа Стейси да плаче 30 мин.Според мен ако плаче толкова дълго означава ,че има причина-пълен памперс,глад,болка или студ/жега.Стейси като я слагам да спи,ако плаче повече от 5-7 мин. ходя да я проверя и ако е много разстроена я успокоявам,но това е мнооого рядко Wink. Не ми се струва ,че бебе трябва да се оставя да плаче 30 мин .

Тан,наистина защо не потърсиш второ мнение?

# 441
  • София
Цезари - благодаря  Hug
Маймун77 - честито за напълнения памперс  newsm10. Продължавайте все така.

# 442
  • Canada
Маймунче, разбирам те. Въпросът бе по-скоро риторичен. Идеята ми е, че просто има деца които не искат да се занимават самички, колкото и да се опитваме да ги стимулираме... Кари е така - постоянно търси или баща си, или мен, или някой въобще който да си игра е с нея... Нико е сходен типаж - за да свърша нещо вкъщи или трябва да го приспя, или трябва да го оставя да плаче - просто му е скучно сам, иска аз да го занимавам. Много рядко са дните ,в които се занимава сам по 15-ина мин.
Радинке, незнам какъв е проблемът, но аз си получавам абсолютно редовно всичко - максимум до 5-то число.
Честито Лени! Да сте живи и здрави цялото семейство... Hug

Момичета, заминавам утре за София, така че ще ме няма в темичката ни 2 дни... Ще ми липсвате разбира се...  Hug Още повече че отивам набързо по работа, иначе можеше да се присъединя към някоя софийска срещичка... Party Стискайте палци да успеем да се доберем до София, че както са ни зле пътищата из Варненско, незнам... Whistling

# 443

sisko_75

а по тази декларация по чл.50 и 51 имаш ли въобще някакви пари платени, или последните пари са ти от третия болничен

Имам да за 5 дни от октомври и от там нататък нищо  Rolling Eyes
Осигуровките са платени, 100% от страна на счетоводителките всичко е ОК. Затова се чудя, какъв може да е проблема и какво трябва да се направи от тук нататък?

# 444
  • Canada
Лека нощ на всички бебчета и мами от нас!
Пропуснах да се похваля, че в събота най-после успяхме и ние да се класираме до Мол Варна и накупихме сума ти дрешки за малчовците, от което май мама е най-щастлива... Crazy Нико сме го издокарали за напролет с модерни дънки и панталонче, както и съответните яки блузки... А Кари се сдоби с много яка рокличка и модерен анцунг с пайети... Grinning

# 445
  • София
Диди, в сайта на НОИ, eто в тази справка https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp
какво ти пише под втора римска точка - Заявления-декларации по чл. 50 и 51
дата на отпускане на обезщетението ?
какъв е актулният статус на документа?

# 446
Здравейте мами отскоро се регистрирах ,но не съм спряла да чета какво сте писали .С обич Сърчице Hug newsm51

# 447
Едно въпросче:
Ако искам Бени да ходи на ясли от 2г. възраст, т.е. от Септември 2011, трябва ли да кандидатстваме за прием в ясли от 2010, евентуално за да има място или трябва да кандидатстваме направо за 2011 г. ?

И още един въпрос: За детска градина - 2012 г. тази година ли да подавам документи?

# 448
tan, София като бебе също имаше кръв в акото, мисля че около два/три пъти. Бяха по-скро като кървави нишки и акото и беше зелено. Много се притеснявах, правихме изследвания, прегледи и нищо не излезе. Според педиатърката беше от коликите и наистина като минаха гадните колики и бебка се оправи, но все пак беше на 3 месеца а вие сте по големи.  newsm78

karelia79, Борис е същата работа само да ми види гърба и започва луди ревове и тръшканици, дори да го затрупам с играчки пак няма да иска да се занимава сам. Ако трябва да свърша нещо го оставям да реве, нямам друг избор.  Tired Гледам да не е много дълго и да го взема веднага щом мога, че ми се къса сърцето. Сестра му беше същата.  Crazy Успокоявам се, че още малко и като свърши тази гадна зима ще излизаме по разходки и ще е в количката, не в ръцете ми, надявам се де... Wink

И Борето има проблем със запеци разни, направо не знам какво да го правя. Като го оставя 1/2 дни само на кърма и се изхожда, но и това не ми е вариант. Вместо да замествам млечни хранения с пюрета аз обратно...

linet102 София я записахме първия работен ден на тази година за пролетта. Тръгва на 22 март и тогава ще е на 2г. и 6м.

# 449
Аз малко ви четох по диагонал.. извинете Simple Smile
Снощи ми беше на гости племенницата, та бях с 2 деца.. страхотно чувство... Като тръгнх да си лягам и казах на мъж ми "Отивам при децата.." Той ме пригушка и каза, че много хубаво му звучало.. Нямаме търпение да го повтарям всеки ден!  Heart Eyes

Сърчице, добре дошла! Имаш си прекрасен ник!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт