Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
tan, а само да споделя, че Марти като види снимките под поста ти, така започва да се радва ... на каката ли или на Мони не знам Laughing Heart Eyes

Evita, скоро не бях се усмихвала така от сърце. Я бързо да го нагушкаш Марти от нас. Heart Eyes

# 466
  • София
Лелеее Джил, каква съм патица, как ви забравих  ooooh!
Айде честита половин годинка на Инето. Да е жива и здрава, усмихната и да слушка мама  Heart Eyes Hug

# 467
Честити месечинки на днешните бебоци!

За тези,които също като мен се борите с излишните кила-защо не пробвате лунната диета.Аз я започнах в началото на годината и значително съм намалила количеството храна.Също така пия и 1 китайски чай за отслабване с 5 билки-гадничък е,щото го пия без захар /добре,че се пие само по 1 пакетче на ден  Peace/

# 468
Jillian , честита ви 6-та месечинка! Много да ви радва малката госпожица Калина!  bouquet Иначе за градините мисля, че доста ясно си го обяснила. Въпреки че не смятам да пускам Мартин тази есен на ясла, смятам да го запиша в системата, защото така имало повече шанс. Такава обърквация е с тази система, че думи нямам  ooooh!

Тан, нагушках го и от теб Heart Eyes

# 469
Джил, честит половин годинка на Инето и от мен Hug, както и на всички месечинковци.
Джиджи, загубих дар слово, каквото и да кажа за този Дубай ще звучи постничко, дано да го видя на живо.
Още щях да пиша, но ми изхвръкна докато разгледам красотите Laughing.

# 470
Джиджи, Мила, страхотни снимки! Благодарско, че ги споделихте с нас!  Hug

Джил, честита половин годинка на Инето! /Като написах половин и се сетих как когато мъжът ми стана на 25 г. сутринта ставам, целувам го и му казвам "Честит половин век, писе!", той ме гледа, хили се и вика: "Благодаря, благодаря, ама откак съм с теб съвсем ми се съкрати живота!". Аз исках да кажа четвърт век, но оплетох нещо думите  Laughing /. Вземам Мохитото, другите да пият останалото  Hug

# 471
  • София
Честита половин годинка на Калина!  love001
Джиджи, великолепни снимки! Благодаря, че ги сподели с нас! Hug
Джил, това означава ли, че нашите деца нямат шанс да тръгнат на ясла (ОДЗ) от септември/декември) тази години. Аз регистрирах Андреа в системата, но изобщо не ми дава опцията да я регистрирам по критериите. Трябваше да имам тази възможност от 20 януари, обаче още не може.
Роси, аз картофа в чист вид се пробвах да го дам само 2 дни - безуспешно, а преди това го давах в комбинация с тиква 2 дни.
Радина, и на мен ми е любопитно за режима по време на кърмене. Моля, да го споделиш с нас! Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 472
Мила,Джиджи,благодаря ,че споделихте с нас приказката в която сте били. Нямам думи. Heart Eyes
Честито на месечинките ни  bouquet
Като ви чета за диетите и ви завиждам.Аз с този бъбрек не смея да правя диети а как ще  смъкна 15кг. не знам.Тъпия кантар не мърда гледам да се ограничавам ,но ефект няма. Cry
При нас няма нищо ново ядем си пюрета и каши ,киселеем както казва Иличка не ме оставя и минута.
Чета ви редовно не мислите,че ще се отървете лесно от мен Mr. Green
Олия ,и аз направих регистрация ,но и на мен ми направи впечатление ,че не мога да направя избор на градина  Thinking

# 473
Cesari, имат шанс, разбира се. Просто още не е отворена системата за нашия набор. По последни данни някъде в началото на февруари ще се разбере кога ще я отворят, надявам се. Гадно не гадно, имам намерение да я пусна Калина на ясла този септември, ако ни приемат. Евита, доколкото прочетох преди всяко класиране за новия сезон (демек от септември), датите се нулират, т.е. няма значение дали си кандидатствала предходната година. Абе, ужас.

Благодаря за поздравите. Hug Сафо, ще забъркам още едно мохито, ако трябва... ето

# 474
  • София
Опааа, ша съ почерпя и аз с едно мохито, че такаааа съм зажадняла  Laughing Айде наздраве за Инето Drunk
Тан, забравих да се "похваля" и аз с физиономията на Кайо като вчера за пръв път опита тиквичка с картоф  Joy горото дете щеше да повърне.
А Кайо си има и нов номер. Застава на 4 крака и започва да се клатушка - така от 1 седмица, толкова е смешен. Ахаа да тръгне напред и не може, все назад отива.

# 475
Ах, ще го изям този Кайо. Heart Eyes Ем се отказа от битката за него, но аз до последно не се давам, прежалвам и гордост и чест Mr. Green

# 476
  • София
Пу за мен всеки втори пост  Joy
Ми Тан, те както еднакво вървят от самото начало, лика прилика са си  Joy

# 477
Да да, сега ще влезе Драга да ви изпотръшка дето се наговаряте.  Joy
Джил, честити месечинки!
Джиджи, най-нахално пак питам за тези палачинки с овесени ядки как се правят, че не ме отрази предния път.
mikivl, какво ти е на бъбрека? Аз имам паднал такъв и поради това също не трябва драстично да отслабвам. Поради което естествено изобщо не мога  #Cussing out И ти се радвай, че кантара не мърда, щото моя мърда ама нагоре.

# 478
# 479
Добър ден и от мен!  
Честити месечинки!
И аз бързам да изразя възхищението си от Дубай, а Тайлант с тази екзотика отдавна ме съблазнява, ама не можем да се разберем с мъжът ми Laughing Джиджи, Мила страхотни сте!
Гледам от известно време за диети все се говори, личи си че пролетта идва Laughing Хайде и аз да не се деля, само че не смея още заради кърменето и  отделянето на токсини.
Хубав ден  от нас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт