Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug
Благодаря за комплиментите за децата! И аз видях страхотни бебчета, няма да изброявам поименно, за да не изпусна някое, но всички са прекрасни!

Кали, Кали..  Heart Eyes голям стимул си ми, знаеш, ама до кога ли ще съм в плен на Влади, че да мога с кеф да подюкянствам, това е и моят начин (и аз тъкмо се бях вталила след Юлиана и хоп с Влади наново). Ама пък помисли от друг ъгъл - може второто бебе да обича камерата повече от Кайо. Simple Smile

Ясленски размисли - Влади има 8 т. кандидатстваме само за едно ОДЗ, на 200 метра от нас. Проблемът е, че аз не искам да го пускам веднага, ако влезе (евентуално чак 2011 есента, т.е. на 2 г. и 4 м. някъде най-рано), но пък от друга страна след това шансът ни е много малък (май), също ми се иска да прехвърля и Юлиана там за предучилищната.. не знам какви схеми ще мисля.. ще чета. Ако имате идеи, помагайте.. чух, че някои сега не пишат всички точки и като дойде моментът, в който искат да пуснат детето ги прибавят и то влиза, ама аз няма какво да прикрия, имаме стандартните 8, автоматични.

# 586
Вталявам се,вталявам се  newsm44 rotfImbo  Кантара и сантиметъра ме обичат  Mr. Green

Мила, 100% сте в яслите .Близнаците са с предимство и "избутват" всички други  Peace Поне тук е така де. Добре,че и ние в Бургас нямаме такива точки и регистрации като вас.Пак е много трудно влизането но като ви слушам ...  ooooh!

Кали,страхотна си - леле какви сочни дини  Mr. Green Поне малко гърдите не паднаха ли от диетата - аз съм свалила малко и вече почнаха май да липсват  Mr. Green
Ама то при теб и да изчезне малко има резерва   Hug/дано не се обидиш /

Буболече, страхотни снимки с таткото - браво .Нашия никога няма да се навие да го снимат така. Sad

# 587
е как смогвате да пишете толкова просто не знам Laughingсигурно бебчовците Ви помагат с писането
Успях да Ви наваксам с четенето-кога чакахме сърчице да чуем,кога в ясла ги записваме.

# 588
Моето бебче ще остане без Калинини снимки  Cry Аз не мърдам от .../не е за казване/. То не са диети, чайове, вече незнам какво не съм правила.

Разгледах снимките, страхотни бебета!

Джиджи, и аз ти завиждам благородно. Благодаря, че сподели с нас  Hug

# 589
Честити месечинки на:Мария на Грация*,Никола на svetly_,Калина на EliG,Ясен на мушмул,Доминик на moeto dete prekrasno,Андреа на cesari

# 590
  • София
Добрютро!Ей,тая мойта мома да не похвали човек-тази нощ си навакса за предишната, ставайки 3 пъти. Mr. Green

Сиси,и аз от снощи съм в подобни размисли.Аз също искам да ги пускам най-рано 2011г.,ако не и направо на градина.Но подозирам,че ще изтрещя окончателно дотогава (в къщи съм си от края на 2005г.,когато ми беше ин-витрото с малкия батко).А ,ако не ги запиша сега,догодина няма как да стане,ако няма места, независимо от многото точки.Ще говоря с директорката,да видя и тя какво ще ми препоръча.Засега си мисля,че ще ги запиша и ще плащам таксата,за да им се пази мястото,а ако не става така ще ги пускам по 1-2 дни седмично и ще освободя каката,която идва. Peace
Лилчо,имаш ли нова информация от приятелката ти за пюретата на Гербер?
Буболече,страхотни сте!
ЕлиГ,Цезари,да са ви живи и здрави!Ели,нещо ми липсваш.Дано всичко е наред. Hug
Мама Диди,завиждам ти при това въобще не благородно! Twisted Evil

# 591
Добре,де-колко точки трябва да се съберат,за да бъде прието детето на ясла?.
В Русе няма такава точкова система-когато Даниела беше на 1 месец,аз отидох до яслата,в която искам да бъде приета,подадох МОЛБА и това беше.Казаха ми да чакам и да се информирам отвреме-навреме,но със сигурност ще я приемат в яслата най-рано през май 2011г.,когато изпишат 3-годишните дечица  Peace

# 592
didi Joy  тези в дините са на половина от каквото помни историята, мъжът ми се оглежда за клиника, в която да си сложа силикон.
между другото, дините (корите) са бургаски ) и тази и миналата година Joy

а отслабналите снимки мислех вас да снимам, не само бебeтата Simple Smile да сиимате слаби и хубави снимки Simple Smile
понеже всички майки катопочнат, ннне ме снимай дебела съм..... да ама после като порасне  и няма.. и пак трябва да се ражда, и пак колики и зъби и пюрета.... мне,... тенкю Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:00 от Калинa

# 593
Добриютро и от мен,

Още веднъж благодаря за хубавите думи за моята Калина. Много ми стана миличко като ги четох. Позьорката на мама Heart Eyes. Между другото, "манекенската" снимка е станала съвсем случайно.

Калина, и аз съм в състезанието, ама ще трябва да поизчакам малко да прикюча с кърменето. Crazy
Сиско, много ти е готино джудженцето.
Нели, и твоята щерка е супер. На ХИП пюретата в Била са 2.19, ако не се лъжа.
Мила, нашите точки за яслата са или 8 в едната, или 8.2 в другата. Зависи коя сложа на първо място.
Оля, чакам снимка на тортата. Crazy
Буболече, чудесни снимки и чудесно момиченце на тях.
Джиджи, ето едно бебе, което да е харесало тиквичката.
Радина, аз искам да пусна Калина на ясла този септември.

В тази връзка, Сиси, Мила - мисля, че няма значение дали сте кандидатствали отсега за ясла, ако искате да записвате септември 2011. От това, което прочетох - всяка година като се прави класирането на новия сезон, на всички кандидатствали се дава нова дата, т.е. не запазавате 22.05.2010, а получавате примерно 20.05.2011 (зависи кога точно обявят класирането). Освен това догодина най-вероятно ще имате по-голям шанс, защото (пак прочетено по темите, може и да не е така) директорите обявявали повече места за двегодишните деца и по-малко за 1. Така че, Сиси... Whistling викам да се отказвате, 'щото и ние кандидатстваме за същата детска градина и ще вземете да ни откраднете мястото hahaha Joy Шегувам се, нали няма да се обидиш.
Мила, с тези точки ще се първи в списъка на всяка детска градина, да нацелуваш бръмбарите и малкия батко. Hug

Чочо-сан, в София драмата е сериозна.  hahaha Точките за всяка градина са различни, но се въртят около 9-10, като има някакъв минимален шанс за тези, които сме с 8.

# 594
От сутринта - нахранихме се,приспахме се ,пуснах прахосмукачка , избърсах мебелите,пода, и сложих да готвя  Laughing
Днес ми е много готино настроението незнам защо  Laughing

Миласара , аз определено за това време ще изтрещя в къщи - то хубаво да си гледам дечицата но ми се ходи ина работа.Друг е въпроса,че не ми се ходи точно на моята работа ама няма начин  LaughingСега обмислям вариянта пак да отида да работя в съда в Карнобат и да пътувам всеки ден- там ми беше супер а тук ... Sad

Кали, ами той човека като е свикнал  големи дини да си има в къщи малки не иска - макар,че като гледам ако на това вика малки аз почвам да се депресирам Mr. Green

Чочо-сан , ако не се лъжа такива точки и машинарии за ясли са само в София,Пловдив и Варна.

# 595
Добро утро!
Ели, Оля, да са ви жииви и здрави бебчетата!
Снощи гледах, гледах снимките на Калина и като реших да пиша компа ми заби, аз се разсъних, Малчо и той да не изтърве клюката, и така си откарахме до 2 часа. Сега още спи  Mr. Green
Калина, верно си се стопила, но най завиждам на Кайо, има уникални снимки детенцето, а и той си е чаровник!
Буболече, снимките, които ви е направила Калина, са страхотни, ще ти пиша на лични въпросче, че да не спамим темата.
Сиси, и аз се чудя, ако все пак с нашите стандартни 8 точки, все пак го приемат Божидар, как да стане хем да не изгубим мястото, хем ми се ще да си го гледам поне до пролетта на 2011, тогава ще е на годинка и 6-7 месеца. А и след изреченията в службата, сега ли съм забременяла да им заемам бройката, хич не ми се връща рано на работа.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:51 от *Роси*

# 596
Така не ме депресирайте, ние събрахме 7, 1 точки, направо се депресирах, от какво се събират повечееее? Да питам за самотни майки нямаше ли точки, погледнато реално, аз като не съм женена, мога да се цаня за самотна майка.
За слабеенето, Калина, бая си се вталила, но ми стана смешно, че твоите дебели моменти ми приличаха на моите слаби Joy. Включвам се в надпреварата, да не се стоварим този път повече отслабнали, от колкото като дойдохме с бебетата Laughing. Да се похваля дано не предизвикам съдбата, но сега се премерих така без ентусиазъм, защото не усещах промяна и съм - 2 кила, но при мен са толкова много за сваляне, че няма и как да ги видя Laughing.
Цветен прашец, тя Лилчо е писала, пробвах с бурканчето и няма проблем, само че и аз сложих на 7 минути и беше много за бурканче 125мл. После го чаках пък да изстива. Та си мисля, че 5 минути ще е по- ок.

# 597
  • Кърджали
Добър ден!
Кати ми изкара акъла тая сутрин. Нали от известно време спим на дивана в хола. Взех я аз сутринта при мен, Нахраних я, аз станах уж да се оправям и влезнах да си наглредам фермата. Спокойна съм, Кати няма как да падне никъде, заградила съм я. По едно време обаче като писнаааа, обръщам седа видя какво пак има и я гледам влезнала между това на което се спи и облегалката на дивана и само главичката и се показва, така се е заклещила. В първия момент се стреснах жестоко, там възглавницата не може да падне, туй проклето диванне как е влезнало не знам...Сега ми е смешно, и се чудя що не я снимах  Laughing Mr. Green , ама точмно в тоя момент хич не ми беше. Извадих я, и си я метнах в нейното легло. Там няма къде да се набута. Да си квака там.
А снощи едвам я приспахме. Хем и се спи , хем не заспива..И накрая един рев.... Взе ни акъла. Сутринта докато баща и палеше печката се събуди, та ми е и ранобудна отново...
Калина, ти може дазабравиш ,ама аз не забравям.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Леле, сега като гледам твоите снимки, и се убеждавам че явно има как да сваля килата. Че и аз съм сигурно 90 вече /дано не съм, скарах се с кантара последния път, много съм му обидена/. Но май ще трябва даизчакам да поприключим с кърменето...
Момичета, снощи като мацотах дребосъчка забелязах че наместа кожата и е ...направо драска - бузките, колената и рамото..Някаква идея от какво може да е.. Няма лишеи, огледах я обстойно, н..

# 598
Драга, трябва бащата да не е припознал детето... Много се смяхме с мъжа ми как така сме изпуснали тези точки. Можеше да я припознае след класирането... Crazy Joy Тотално иронична съм, да не помислите, че говоря сериозно. Другият вариант е по някакъв много бърз начин да си направим близнаци, влизането е гарантирано. hahaha

Александра, Инето също има сухи местенца по бузките. Според докторката е от студа, но според мен са се появили там където се трие кожата по-често. При нас е около брадичката, точно където допират разни якички и блузки, якето и т.н. Посъветва ни да мажем с по-хубав крем и честичко. Даде ми мостра на крем за лице Нахткерцен на д-р Тайс, ако работи ще си купя още.

# 599
  • София
Хич не съм в час тия ясли и аз се регистрирах, но и така не успях да избера детска ясла. Някой беше казал, че трябва да се навърши 10 месеца и тогава ще може да се кандидатства. А вие вече говорите за точки  Thinking
А някой слагал ли е вече противохепатитната ваксина? Има ли странични ефекти?

Общи условия

Активация на акаунт