Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Джил, верно е уникална снимката с позирането.
Александра, разсмя ме  Laughing
Мойта вчера наобяд за 1 път спа по корем и се събуди с биба залепена за физиономията, но докато сложим батериите във фотоапарата, че те обикалят всички налични свирещи играчки, люлки и прочее и тя се обърна и я отлепи.
Калина, верно надъхващи са тези снимки, има лъч надежда вече  Rolling Eyes
Драга много мерси за рецептите, сега благодарение на тях ми се прияде извара и не мога да си я извадя от ума  Blush За нещастие на мене не може да ми се угоди откъм извара, все ми се виждат едни изкуствени и миришещи на гадно при това на най-известните фирми.
Сега ме стреснахте с тия ясли, ще ида да питам в тези срещу нас какво да правя.

# 601
Хич не съм в час тия ясли и аз се регистрирах, но и така не успях да избера детска ясла. Някой беше казал, че трябва да се навърши 10 месеца и тогава ще може да се кандидатства. А вие вече говорите за точки  Thinking
А някой слагал ли е вече противохепатитната ваксина? Има ли странични ефекти?

Санитам, в системата се кандидатства за ОДЗ - градини, в които има яслени групи. За самостоятелните ясли се кандидатства на място в яслата. А и в момента е предварително записване, май за да видят колко деца са. Ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465769.0 .

# 602
Санитам, на Катето хипатитната ваксина добре й понесе - нищо й нямаше. При нас условието за яслите е детето да може да върви макар и нестабилно.

# 603
  • София
Ето,за желаещите още снимки! WinkПаролата би трябвало да е като на нашия албум.Предупреждавам,че някои снимки са в стил "как не искам да изглеждам" (както каза Марулка). Blush

http://milasara.snimka.bg/travel/puket.467314.17121373

# 604
milasara , много яки снимки! Особено ми хареса там, дето сте се гмуркали! Много красиво изглежда .... Heart Eyes

# 605
Ех, Миласара, с Джиджи нямата сърца, то красоти, то чудо. А как изглеждаш няма да коментирам, все пак си минала две процедури инвитро, ти си майка-геориня и визията ти не може да ми промени мнението.

# 606
Много благодаря за всичките комплименти Simple Smile
смао пак да се включа с дюканстването... всички обязняват как веднага свалят... аз месец и половина само 2 кг... и после почти се отчаях, но ми бяха вкусни мръвки със салатка и продължих... и за още 2 седмици свалих 7-8 кг без да ги усетя изобщо.
и другото...като спра да снимам и веднага качвам малко. (доста се движда по време на снимки и се катеря нагоре надолу по стълбата...пък и топличко.... ) така че и движението има значение, дори и да не е целенасочено. те като тръгнат да ви пълзят ебебтата, ще видите как ще отслабнете.
между другото, внимавайте, че много изненадващо шавливи стават. моя преди 6 м се изправи на крака в креватчето на горния етаж на кошарата и почна да рови по едни рафтове.

# 607
  • София
Привет и от мен,
 Hug на Джиджи и Джилиан.
Моето, голямото от снощи е на антибиотик, че започнаха ушите и уж беше свалила температурата, но като започнаха болките в ушите я вдигна отново. Милата така приплаква.... Отивам да си я гушкам.

На вас хубав и усмихнат ден!!!

# 608
sisko_75, като те чета ми става много мъчно за вашата кака. Най-тежко и трудно е когато са болни. Пожелавам и бързо оздравяване, че се измъчи. Щом сте включили и АБ мисля скоро ще е по-добре. Чакаме те със следващият вече по-добър и весел пост Hug

# 609
Джил, ти се шегуваш, ама са си три точки, не са за изпускане Joy.
Сиско, много кофти така, от един рожден ден така да страда после детето, бързо да се оправя.
Милааааа, просто се супер, снимката със слона и на двамата ми е любима, а Оги има страшни панталони Joy. Много, много сте сладки и завиждам за гмуркането, изглежда страхотно.

# 610
  • София
Здравейте мамита!
Цезари и всички други месечинки да са ви здрави и игриви порасналите ви бебоци!
Направо ме депресирате с тези диети дето ги вихрите из форума, на мен още не ми е дошъл ентусиазма (почвом да се притеснявам дали изобщо ще дойде).

# 611
  • Кърджали
АААА, цветен прашец, не се притеснявай. Ентусиазъм ще ти дойде, то щом и при мен дойде. За този ентусиазъм сега си хапвам едни много хубави бисквитки.
Моето диване освен да се завира по невъзможни места, от днес откри че крачето е вкусно. АЗ се мъча пюре да и дам да яде, тя крака си налапва. И днес всеки опит да и направя снимка завършва с поза - налапан крак.Сега пак прави лицеви опори, ще пропълзи тя скоро. По този повод баща и промени заплахите си от " Ще видиш ти като проходи" на "Ще видиш ти като пропълзи", то тя и само като лази и се вътри обикаля стаята за норматив...
Мила, хубаааааааааави снимки....
Сиско, дано каката оздравее по - скоро.

# 612

Олинка, Ели, Мушмулче, да са ви живи и здрави месечинките! Да са ни честити и здрави и останалите месечинки, които сигурно пропускам!

# 613
  • София
Здравейте,
Включвам се набързо, докато Слънчанка е задрямала. Ще Ви прочета и ще се включа по адекватно.
Благодаря на всички от сърце за поздравленията, Анди праща целувки на всички.  bouquet
Ето я и порасналата Андреа с тортата, която мама и спретна (това в средата е пеперуда  Joy, да не се чудите какво е newsm62)

Малечка е много сънена, но като се събуди, ще направя по-хубави снимки.

Анди успя да бръкне и с двете ръце в тортата, нищо че и се спеше. smile3521
А, за точките за ОДЗ, Вие пак много сте събрали, Анди има 5,3 точки.
Калина, уникални снимки. Поздравления за успеха с диетата - стимул си ми! Hug И да знаеш каня те да живееш у нас, ще те храня, ще ти пера, ще гледам и Кайо, ти само да снимаш децата.  love001
Мила, много сте хубави и определено ми действат много романтично Вашите снимки! Благодаря, че ги споделяш! newsm51
Буболече, Кали Ви е направила страхотни снимки и Преслава е голям бонбон! Hug
Сиско, стискам палци бързо да се оправя каката.
Нели, 1,90 лв струват в Кауфланд пюретата на Хип.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 16:06 от Cesari/ Olia

# 614
  • София
Ааа Александра мен този ентусиазъм за бисквитите не ме е напускал, то точно в него е проблема. Laughing
Цезара страхотна торта си направила изглежда супер вкусна и нямаше нужда да поясняваш, че това в средата е пеперуда личи си идеално, но има един проблем засили ми антидиетичния ентусиазъм. Laughing А Анди е страхотен бонбон и какви големи очета има ще разбива мъжките сърца.

Общи условия

Активация на акаунт