Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Честити месечинки на всичкиии!!!
Оля, аааа ама и аз различих пеперудата, справила си се страхотно. Следващия път без субтитри искаме тортата  Naughty Hug Жива и здрава да е красавицата Simple Smile  bouquet

Мила, завид, завид и на тебе .. ама само за гмуркането, че останалото малко шаренко ми се вижда.. И все пак сигурна съм, че е било страхотно преживяване!  Hug

Прашец, аз ентусиазъм имам за 10има сега.. ама добре, че кърмя, че да имам и оправдание  Joy Ще видим какво ще е като поспра и ми дойде яйцето до д*пето.. Rolling Eyes

Сиско, здрава кака ти желая скоро!

# 616
Миласара супер са снимките и в Тайланд искам на екскурзия Mr. Green
Olia, честита месечинка на малката сладурана, много вкусна ми изглежда тортата  Peace
Честито и на другите пораснали бебчета  Hug

Днес във Варна е пролет( на фона на -18о), цели 2о е  Mr. Green Но пък освен снега сега си имаме и киша и пак не става за разходка  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 15:48 от Radina

# 617
Тук е -3 според моя термометър. Току що се прибираме от разходка. Калина спеше като влязохме и аз си викам "кеф", сега ще я оставя на балкона да си спи директно. Ама има, няма 5 мин. спа там и се събуди, та си я прибрах.

Цезари, супер торта и девойка, която изглежда сякаш всеки момент ще бръкне в тортата. Е, как само 5 точки, нямате ли адресна регистрация в София?

# 618
# 619
  • София
Джил, имаме регистрация в София и двамата с татко й (и т отдавна), но системата толкова показва. Sad
Багодаря още веднъж! А, Анди естествено, че бръкна в тортата, даже си изтри ръката в бузата и се преобличахме. Но, то аз съм виновна, детето си знае, че като се сложи на столчето трябва да яде. smile3521

Ето тук си граби - беше и пълна цялата шепа и веднага се опита да си тикне стафида в устата. #Crazy

# 620
  • София
Radina,ами съчетайте 2те дестинации. Wink
Цезари,точките стават повече,ако адресната ви регистрация е в квартала,в който е детското заведение,също и ако местоработата ви е там.
Юлско бебе,панталоните на таткото са взети под наем,за да влезе в двореца,че не пускат с къси крачоли и голи рамене. Wink
Чочо-сан,много са сладки.

# 621
А и двамата ли трябва да са в района? С мъжа ми все още имаме различни адресни регистрации и се чудим трябва ли да си я смени той преди тези класирания, за да имаме по-голям шанс? Предполагам не може да се кандидатства и с едната в една градина, с другата в друга?

# 622
Детето се води на адресната регистрация на майката, ако няма брак, по принцип. Освен това, важен е т.нар. "настоящ адрес", който си записала в сайта. За него трябва да се предостави удостоверение от общината, както и за районите където работите - от работодателите. Обаче това са само допълнителните критерии и тях трябва ОДЗ-то да си ги е избрало, за да получите по 0.1 точки.

Цезари, не виждам защо ще имате 5 точки тогава, да не би да си пропуснала да си сложиш 3-те точки за първо желание, 2 за второ и т.н.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 17:19 от Jillian

# 623
  • София
Джил, права си, сега като си избрах градините и вече за първото ми желание имам 8.1, не че пак имаме шанс! Hug
Хайде момичета, отивам да спрятам трапеза, че ще ни гостуват бъдещите кръстници на малката.
Целувки на всички! Hug

# 624
milasara трябваше да се видим през почивните дни с тази жена да ми каже за пюретата. Обаче Алекс тези дни е болна и не я извеждам много. А днес пак я мъкнах в поликлиниката че имаме проблем с едното око ooooh!

# 625
  • При децата ми
Честити месечинки на всички бебоци днес! Живи и здрави да са! Hug
Оля, много хубава торта! Поздравления! Peace А може ли да споделиш рецептата с нас? Blush

# 626
Момичета да споделя с вас един сайт за бг дрешки http://bg-baby.eu/ имаме си 2 панталончета ,2 блузки и1 потниче. Издържат на многократно пране. За разлика от повечето бг бебешки дрешки  Mr. Green

Потресена съм  Shocked Сега гледам по Нова ТВ : Родители убили бебето си защото много плачело #Crazy Момченцето на годинка и нещо било със 7 счупени ребра.  newsm45 Такива родите ли са бесилка   newsm61

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 19:25 от Мама на Александра / lilcho13

# 627

Потресена съм  Shocked Сега гледам по Нова ТВ : Родители убили бебето си защото много плачело #Crazy Момченцето на годинка и нещо било със 7 счупени ребра.  newsm45 Такива родите ли са бесилка   newsm61

Shocked Shocked Shocked-ужас!Аз гледам БТВ,но не казаха нищо newsm78

# 628
  • София
Детето се води на адресната регистрация на майката, ако няма брак, по принцип. Освен това, важен е т.нар. "настоящ адрес", който си записала в сайта. За него трябва да се предостави удостоверение от общината, както и за районите където работите - от работодателите. Обаче това са само допълнителните критерии и тях трябва ОДЗ-то да си ги е избрало, за да получите по 0.1 точки.

Цезари, не виждам защо ще имате 5 точки тогава, да не би да си пропуснала да си сложиш 3-те точки за първо желание, 2 за второ и т.н.
хм аз пък си мислех, че тези 10т. за първо желание са определени от детската градина и под тях не можаш да кандидатстваш. Значи ние имаме 10 т Joy

# 629
Джил, ти за всеки случай работи за близнаци. Wink Хубаво ще е децата да са заедно. Hug Hug

Мила ще го мъдрим някак, но вас наистина ще ви вземат когато и да е, мисля. Мерси на всички за разясненията.

Оля, честито пораснало момиче! Скоро ще започне да ти помага за тортите. Simple Smile

Честито на всички месечинки, които пропуснах!

Все забравям да ви кажа нещо смешно - давам на Влади да пие вода от шотче,  много му приляга, опитва се да отгризне чашката.. 

Общи условия

Активация на акаунт