Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
сиси... кайо веднъж отхpупа една стъклена чаша. не беше много дебело стъклото... ама я отхапа Confused шотчетата май са по здpави.

ето го моя стъклоядец пpеди да стане на 6 месеца:

http://kalikayo.multiply.com/video/item/1/1

# 631
  • USA
Калина,голям сладур е твоя Кайо Heart Eyes.На моменти ми спираше въздуха,все си мислех,че ще падне.

# 632

ето го моя стъклоядец пpеди да стане на 6 месеца:

http://kalikayo.multiply.com/video/item/1/1

При мен нещо не ще да тръгне видеото  newsm78

Тръгна-големи сте сладури..... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 21:35 от чочо-сан 1

# 633
Влизам в играта - точно 10 кг. имам да свалям Simple Smile Само че още се кърмим, така че за сега ще гледам как се развива слабеенето, само от скамейката

Хоп и аз в играта!
Имам точно 15 кг да сваля!
Така че - дръжте се идаааа!
Калина   Hug Hug Hug само да не фалираш  Joy hahaha bowuu

# 634
  • Canada
Чочосан, страхотни снимки... Двамата ти сладури са много готини... Wink Hug
Джил, пропуснала съм нещо, но защо искаш да даваш бебка толкова рано на ясла? Много е кофти за имунитета на малките дечица... Rolling Eyes

Момичета, аз за пореден път се убедих какъв кеф е като си отсъствал от къщи и се прибереш - всички ти се радват, мирише ти на познато, спиш си в собственото легло и т.н. А бебчо как ми се радва не е истина... Crazy Laughing Голям кеф!!!! Blush

# 635
Така .... моите дечурлига са вече в леглата.Петя не дава нито една играчка на Катя а детенцето си иска - така се стига до рев от двете страни.  Mr. Green След ,което следва "хвърляне" на голямото в кошарата и нещата се поукротяват  Mr. Green Сега се опитвам да си сложа субтитри на един филм и искам да се опъна на спалнята да гледам но нещата не се получават. Crossing Arms

Кали, Кайо е страхотен - все едно виждам Катя - и тя е така.Никъде немога да я оставя сама - абсурд просто. А как само господина си дъвче първата дъвка  Laughing

# 636
Карелия, защото трябва да се върна на работа и няма кой друг да я гледа. Не съм навита много, много да я гледат бабите, но те така или иначе са на работа и не могат.
Калина, Кайо наистина е много сладък.
Сиси, аз за работа, ще работя за близнаци, ама май докато не спра кърменето и едно няма да ни се получи... hahaha не се оплаквам, де. Пестя от превръзки. Whistling

# 637
Кали, ще го изям! Hug  Здравичко е шотчето, но все пак се надявам докато изникнат и горните зъби да се е научил да пие от него, че сега или го гризе, или го "суче", ближе.. Simple Smile

Ох, Влади само прави иска да стои и да ходи, направо ужас.. Има ли и други такива ентусиасти? Не пълзи, малко назад само, иска прав. Юлиана по това време още седнала не искаше да стои като хората..

# 638
Сиси , и Катя иска само права.Пълзи си малко на земята и като й писне иска да е права.Слагам я в проходилката и се кефи много- търчи из апартамента  Laughing

# 639
 Hug

Оля, чудесна торта!!!
Калина, изуми ме твоя Кайо......Shocked Peace....и със свалените килограми! Похвално!!!
Мила и аз благодаря за споделеното Hug
Сиси, просто си го предсатвих Влади... Laughing
Марулка, благодаря за брошурата Hug
Александра, доста опасно ми прозвуча това заклещване, добре че няма последствия!
Хрипа, осем дни бяхме в Дубай!
Тани, пробвала ли си Дюкан? И аз не мърдах преди това, нито грам, но с Дюкан ефектът е поразителен и върху кантара и визуално, поне при мен!
Диди и мен канатара ме заобича! Ти си виновна, от теб тръгна всичко Hug Hug Hug Както казваш, нямам търпение да стана,да се претегля и да се погледна в огледалото Mr. Green

# 640
Сиси и Елин иска да е само прав, а още не седи стабилно  ooooh!
Дюкан и при мен действа, въпреки, че съм на олекотения режим. Корема ми видимо се прибра  Peace
Джиджи днес ми идеше да разцелувам моя кантар  Joy Показа ми -1,600 кг., а предния ден -0,500 кг  Hug

# 641
Въпросче,към момичетата,които Дюканстват-  имате ли проблем с кожата? На мен кожата на пръстите на ръцете ми се цепи- чак до кръв на кокалчетата. Устните ми са напукани и боли  Sad Дали е от липса на витамини незнам. newsm78

Джиджи,радвам се - ти ме зариби с упражненията нека и аз с нещо  Hug

# 642
  • Canada
Оффф като споменахте проходилки и се сещам да се оплача. Нашата уж е много хубава (на Bebe confort), но се оказа че на Нико не му стигат краката до пода дори и в най-ниското й положение... Ужас! На практика е неизползваема за момента, освен като люлка.
Джил, ами според мен е добре да се замислиш колко ли ще се налага да отсъстваш от работа заради евентуалните болести, които ще прихваща. Това разбира се не е сигурно, но от мояличен опит (при положение че пуснах Кари на 2 год и  5 месеца на ясла) този период е кошмарен... При нас работата беше 3 дни на ясла, след това поне 5 вкъщи. Според мен по-добрия вариант е бавачка (ако имате възможност). Сега в кризата би трябвало да са им паднали цените, че по едно време в София бяха полудяли май.... ooooh!

# 643
Карелия, това за болестите на яслите и градините е различно- зависи от самото дете.Петя я пуснах на година и осем месеца и само веднъж ми се е разболяла за 4м. Изключвам ясленските сополи,които всяко дете прихваща - това не го броя за болест  Laughing

А нашата проходилка сега е на най-високо и й е ниска на Катето . По нататък ще я ползваме само за подпиралка  Mr. Green

# 644
Честити месечинки!

Калина, страшен е Кайо  Grinning Моята мадама засега само на дупето си стои  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт