Дали е от липса на витамини незнам. 
Джиджи,радвам се - ти ме зариби с упражненията нека и аз с нещо

Дали е от липса на витамини незнам. 

Показа ми -1,600 кг., а предния ден -0,500 кг 

Джидж, Радина, не може би да си ги разменим за няколко дни?!
, а колко съсредоточено разтребваше само - блазя и на снахата
с такъв подреден зет
Ама аз лично ще почакам като спра да кърмя, че отслабването си е свързано и с отделянето на токсини, дори и на олекотен режим.
.
Както казва Джил или трябва да работим за близнаци или да отнемем род. права на таткото (в кръга на шегата)
записвайте си хлапетата, всичките с супе сладки и смешни.
Чета ви,но няма какво да пиша.
.Видях го сниман в далечината само.Имам приятелка,която живее там,от нея помня как празнуваха 25 години от създаването на Дубай
.Е,вярно,че от тогава минаха петнайсетина години,но ние тук с нашите 1300 и кусур,кво праим,
.Ето ни
,само ще скоча и ще ви изпопадат буквите
.Много омотано са го измислили.Регистрирах София в сайта им,има 8,2 т.При нас има хубава градина с ясла,с басейн и т.н.Влиза се с 400 точки
Нашия татко го повишиха скоро,та може и да поостана в къщи,така да се каже. 

. Че и пиша с една ръка, защото с другата храня Стели. Та бях се изгубила, едно защото в началото нямах никакво време и друго, защото нашият тати пак е командировка, но този път сме с него, отначало (2 месеца) нямахме интернет сега сме в друг хотел и тук вече имаме. На кратко при нас имаме два зъба. Будим се всяка вечер все още и си искаме мляко, маля снощи се забавил малко таткото до като му направи мляко
и в кава истерият беше изпаднал да не ви разправям .. 
, но лекарката ми ми се скара, че била мн вредна и, че след бременост не и била времето, Не знам си какво ми се било окислило и някви там глупости, та каза да я спра, а тука на морето няма как да си приготвям качествена храна и ядем каквото може където има и сега 

Многоо е тежко с това будене нощем