Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Въпросче,към момичетата,които Дюканстват-  имате ли проблем с кожата? На мен кожата на пръстите на ръцете ми се цепи- чак до кръв на кокалчетата. Устните ми са напукани и боли  Sad Дали е от липса на витамини незнам. newsm78

Джиджи,радвам се - ти ме зариби с упражненията нека и аз с нещо  Hug

Пиеш ли достатъчно течности??? Аз преди да забременея 2 месеца бях фенка на Дюкан Mr. Green

# 646
Диди, аз нямам проблем с кожата, поне засега....пиеш ли течности??
Карелия и аз смятам, че е строго индивидуално и всичко си зависи от детето. Сестра ми, пусна второто си дете на ясла на 9м (и тя трябваше да се върне на работа), детото е вече на 2години и половина и е боледувало само веднъж! Целодневно гледане на дете в София е между 500-700лв ooooh!
Радина, само така!!!!

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 22:25 от djidjito

# 647
Сиси и Елин иска да е само прав, а още не седи стабилно  ooooh!
Дюкан и при мен действа, въпреки, че съм на олекотения режим. Корема ми видимо се прибра  Peace
Джиджи днес ми идеше да разцелувам моя кантар  Joy Показа ми -1,600 кг., а предния ден -0,500 кг  Hug

И Влади иска прав и седнал, а още е далеч от истината  ooooh! Crossing Arms
Говорете ми, говорете ми за кантари .... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Джидж, Радина, не може би да си ги разменим за няколко дни?!
Кантарите имам предвид - защото моя определено не питае топли чувства към мен!
А този чичко Дюкян е страхотен душевадец - вече се чувствам като Чекатило, но не бих казала че има и визуален ефект или поне съм далеееееч, далееееч от представите си за идеална форма  Tired
Калина, твоя Кайо е опасна скица - наистина очаквах всеки момент да направи някое салто  Crazy, а колко съсредоточено разтребваше само - блазя и на снахата  Joy hahaha с такъв подреден зет  bowuu hahaha bowuu

# 648
Само като ви чета за този Дюкан и ви  завиждам,  благородно де Wink Ама аз лично ще почакам като спра да кърмя, че отслабването си е свързано и с отделянето на токсини, дори и на олекотен режим.
Мама Диди, почни да взимаш витамини, това и самия Дюкан препоръчва.
И ние сме от отбора на искащите постояно да стоят прави бебоци. Той също още стабилно не може да седи, а дупето му тежи като го оставям по коремче и много смешно ръкомаха крачета и ръчички, като преобърнала се жабка. В първите месеци колкото кротък беше Петър, сега ми го връща, непрекъснато иска нещо да прави и всяко чудо за 5 мин.  Трябва да му измислям нови и нови забавления. Днес си има нов номер -  едно от упражненията му е да го поставяме на стъклена маса да стъпва бос за секунда,  и след 3 месеца се светна че може и да скача,  а не само да стъпва Laughing
Имам един въпрос за мамите които са решили да заместят някое от храненията - След колко горе-долу време от началото на захранването сте го направили?

# 649
  • София
Съни когато стигне като количество да изяжда по едно цяло зеленчуково пюре от 190 гр. и то храненето си е заместено от само себе си защото като изяде пюрето в стомахчето няма повече място за млекце. Wink

# 650
Съни, аз заместих при изядено бурканче от 125гр, Стелла и сега не изяжда 190гр, зависи от детето колко може да поеме.

Някой, знае ли какво става с Мимето???

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 23:32 от djidjito

# 651
  • София
Да се включа и аз преди да се изключа,

Еййй, тоз "сладурко" Кайо, както каза нашата кака много деен  newsm68.
Относно диетите.... свеждам ниско, по-ниско глава.
Благодаря за пожеланията каката да оздравява бързо. На път сме - температура няма, кашлицата е безобразна сутрин, след това рядко и не е така влажна (напредък), ушето след следобедния сън се обади, че го боли (надявам се за последно).
Та аз щях да се похваля, че Тони вече си смуче пръстите на краката, но Кайо ни разби. При нас няма и наченки за изправяне, той още се клатушка седнал при положениекато, че е ограден с възглавници. На Ками вече много й липсва, дори тази нощ става, ходи някъде, а на сутринта видях, че му е била взела една блузка под юрганчето да спи с нея. Много се радвам, че е така привързана. Аз имам по-голям брат и имаме много силна връзка. Може да не се виждаме седмици, но непрекъснато се чуваме. Та исках да кажа, че е много хубаво да си имаш другар в живота.
Да се оправи каката и ще отида на дерматолог, че лицето ми е в безобразно състояние, е да трябва и почистване, но все пак има някакъв проблем. Да се похваля: там където ми беше окапала косата вече расте.  Laughing

И аз вчера ли беше или онзи ден се бях сетила за няколко мами, с които пишехме преди.

# 652
  • Варна
Съни, аз заместих при изядено бурканче от 125гр, Стелла и сега не изяжда 190гр, зависи от детето колко може да поеме.

аа, пазарува он-лайн... Hug

И да се отчета от вчерашната ДК: 9380 гр 72см... на мама глезльото, най-много обича да го целувам хи хи...

Калина, чакаме те във Варна!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
Milasara - с тези точки изби рибата, може да пишеш и в темата за градините, може да кандидатсваш за рекорд Simple Smile Както казва Джил или трябва да работим за близнаци или да отнемем род. права на таткото (в кръга на шегата)
BubolecheMeche - страхотни снимки, а защо таткото е гол, а мама не ?
djidjito - за теб наградата може да е за "Най-бързо влезнала в дънките си мама"
Драга- точно по въпроса ти с топленето на бурканчета на пара. Тъй като ми се развали микровълновата, а исках да си стопля мляко за мен, сложих една чаша на уреда за загряване на пара на шишета, добре се стопли млякото, но чашата беше се напукала и си помислих добре, че се случи с чашата а не на някое бурканче и да не забележа. Сега прехвърлям пюретата в авентските чаши и тогава топля
Keit - дано от оризовата каша всичко да е наред и леко да продължите със захранването
Оля - бебка е страхотна, ще и изям тортата, докато всички са на диета Simple Smile
Медула - и аз чета за диетите и отслабвам, вече имам -1-2 кг. Не пише някъде, че бебетата като станат на 6м, майките започват да се "свиват".

# 654
много сте мили Hug записвайте си хлапетата, всичките с супе сладки и смешни.
ако мимето е мимето, което снимах, миналата седмица се чухме и беше май добpе Simple Smile

линет, буболече има и по така снимки, ама явно не ги е пуснала Wink

лагям и аз.... наистина се замислям за нощна ясла за бебета... така или иначе не спя Joy

# 655
  • София
Тука съм си   newsm68 Чета ви,но няма какво да пиша.
Джиджи,точно се чудех от къде да намеря конско,че след месец ще започна май с него,не се бях сетила за Елемаг.Казват,че е от най-чистите меса,кончето яде само тревичка .За Дубай, не видях или не сте ходили на Света  Thinking.Видях го сниман в далечината само.Имам приятелка,която живее там,от нея помня как празнуваха 25 години от създаването на Дубай  Joy.Е,вярно,че от тогава минаха петнайсетина години,но ние тук с нашите 1300 и кусур,кво праим,  Embarassed Embarassed Embarassed сраааам.
BubolecheMeche,поздравление за "голите" снимки ,нашия не пожела.Отде го извади тоя срам ,не знам,не беше такъв като го взех  Laughing На всичко от горе дойде на снимките с възможно най-гадната си риза,като работна, с жълти копчета  #Cussing out.Ето ни
http://picasaweb.google.bg/ivanovam77/pdAThI02#5431574846755320210
При нас захранването върви добре,нямаме реакция от нищо.Уреда на Чико е едно от най-точните ми попадения в скоро време.Давам след обяд по около 150гр зеленчуково пюре,после си доцоква.Кисели и прочие,не.Скоро не мисля да и дам жълтък,след 10-тия месец някъде.Кърма си имам,но гледам поне 2 пъти през нощта да суче.Нямаме наакани и гащи от около 2 месеца.За килограми няма да говоря  Sick,само ще скоча и ще ви изпопадат буквите  Laughing Тоя Дюкан ме блазни,но въпроса с токсините ме притеснява.
Вече си ползваме по-голямото столче за кола,до 18 кг .vanyaes ,как е вашето,доволна ли си?
За градините попрочетох туй онуй и пак нищо не ми е ясно  hahaha.Много омотано са го измислили.Регистрирах София в сайта им,има 8,2 т.При нас има хубава градина с ясла,с басейн и т.н.Влиза се с 400 точки  Joy Нашия татко го повишиха скоро,та може и да поостана в къщи,така да се каже. Blush
Иначе си се занимавам с пазаруване.Сега текат и последните дни от Ларедутските намаления.Напоръчах бебешки дрешки на Адидас за цял отбор.През останалото време в Ибей,и така  Crazy
Сега съм в проучване за море.Някой от тук да е почивал на Сани?

# 656
АААААА до сега писах, писах и ми изтри всичко  smile3514 . Че и пиша с една ръка, защото с другата храня Стели. Та бях се изгубила, едно защото в началото нямах никакво време и друго, защото нашият тати пак е командировка, но този път сме с него, отначало (2 месеца) нямахме интернет сега сме в друг хотел и тук вече имаме. На кратко при нас имаме два зъба. Будим се всяка вечер все още и си искаме мляко, маля снощи се забавил малко таткото до като му направи мляко  Misc Baby Bottle и в кава истерият беше изпаднал да не ви разправям ..  smile3556
За диетата до като бяхме в Сф я спазвах и аз - свалих 8 кг и бях много щастлива  goodscale , но лекарката ми ми се скара, че била мн вредна и, че след бременост не и била времето, Не знам си какво ми се било окислило и някви там глупости, та каза да я спра, а тука на морето няма как да си приготвям качествена храна и ядем каквото може където има и сега  badscale
linet102   Аз го гледах коледната ваканция мн добър филм, но бяхме в Стара загора за Сф не знам как е положението, макар, че и там имаще мн народв два успяхме да вземем билети чак за 6

# 657
Naj-posle uspqh da go publikuvam - my4a se ot dva dena ...

# 658
Ха добро утро и от мен  Hug

Сиси, и Юлияна и Влади са страхотни. За изпрвените бебета - Ру седи на крака от 4м. Вече може да седи така само като се държи за два пръста, понякога и подпрян на масата, детското легло. Виж опити за ходене не прави. Вчера го видях в проходилката, че успя да направи две съзнателни крачки, но още е далеч от истината  Joy

Калина, май и аз карам по твоята схема. Много ми прилошава само то месо, яйца и риба.
Прегреших с едни постни чушки онази вечер и кантара не е мръднал нагоре. Вече съм 57 (от 60кг) тръгнах  Whistling

Мимето, да ти кажа не съм очарована от месото в Елемаг. Ако купуваш трябва на момента да го сготвиш, ако случайно го оставиш за следващия ден не става за нищо. Поне при нас ве така става. Предпочитам това от Пикадили, но не знам дали имат конско.
Магарешкото също е много хубаво, яли ли сте го ?

Какво столче за кола взехте. Ние от вчера сме с Конкорд Тримакс, мислих си да взема от 0 до 18, но в крайна сметка се спрях на седалката 9-18. Дано да му е удобна  Praynig

За Сани, ходили сме 4-5 пъти. Хубаво е обаче или септември месец или около май-юни. Юли и август не се живее и е безсмислено според мен. На мен ми допадна повече Сани бийч клуб. Защото има повече зеленинка, алеи, по уютно е, а и за деца ще е по-добре. На марината може д ходите по заведенията и магазините. Има бусче от бийч клуба, което кара хората между комплексите, така че няма да е нужно да взимате кола и може да си пийнете Peace

Искаме и ние зъби Simple Smile Многоо е тежко с това будене нощем

# 659
Добро утро, момичета! Simple Smile

Линет, мама чака чичко Дюкан да дойде и ще видите вие снимки  hahaha

Миме, страхотни са ви снимките! Нашия татко всъщност аз го взех по-срамежлив пък той ме изненада Mr. Green Ама си го харесвам такъв несрамежлив  Heart Eyes

Прашец, добре се представяш.. гледай пак да се отпуснаеш да не пишеш ииииии  box Hug

Сириус, радвам се да те "видя" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт