Сиси - Коси не може да се изправи, за да седне сам, а като го сложа, още не е стабилен, но и той все се опитва да се изправи. Много смешни движения прави в опита си за стане прав. Да не говорим, че изобщо не може да бълзи.
Диди - как търчи из апартамента. Ти ме разби. Аз съм го слагала, за да му видя реакцията по няколко минути. На нашата отдолу има едно килимче и като му опрат крачетата в него започва лудо тичане, но във въздуха. Вчера го махнах, но не може да я подкара.
djidjito - само нея май не съм пробвала
. Някога отслабвах с точковата диета, но вече не ми действа. Нали казват, че организма помни. А, че съм тежък случай, тежък съм. От три месеца не ям никаква мазнина, сладко, тесто и такива забранени храни. Даже по празниците само съм опитала от вкусотиите. Всеки ден, по 1/2 час /толкова мога/ правя едни упражнения, плюс различни неща от тези които ти пусна. Както казва Рачков - Файда ЙОК. Да не говорим, че пия и чайове и даже Линдакса.Lennyh - и моя кантар не ме харесва. Чудех се да не би да има запаметяващо устроиство

Гледам, че обсъждате яслите, тук също все няма места, но аз и не съм го записвала още. Не знам как ще се оправим с парите, май трудно или никак, но не ми се иска да го давам толкова малък. Дано не се наложи, макар че е малко вероятно.
едно сутрешно морско кафенце
Диванетата още не могат да седят,а вече се карат за играчки.
От вчера се опитват да "говорят"- тя:"да,да,да"; той:"бууу".