Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Оля, много хубава торта, браво! А пеперудата си се вижда.
Сиси - Коси не може да се изправи, за да седне сам, а като го сложа, още не е стабилен, но и той все се опитва да се изправи. Много смешни движения прави в опита си за стане прав. Да не говорим, че изобщо не може да бълзи.
Диди - как търчи из апартамента. Ти ме разби. Аз съм го слагала, за да му видя реакцията по няколко минути. На нашата отдолу има едно килимче и като му опрат крачетата в него започва лудо тичане, но във въздуха. Вчера го махнах, но не може да я подкара.
djidjito - само нея май не съм пробвала Grinning . Някога отслабвах с точковата диета, но вече не ми действа. Нали казват, че организма помни. А, че съм тежък случай, тежък съм. От три месеца не ям никаква мазнина, сладко, тесто и такива забранени храни. Даже по празниците само съм опитала от вкусотиите. Всеки ден, по 1/2 час /толкова мога/ правя едни упражнения, плюс различни неща от тези които ти пусна. Както казва Рачков - Файда ЙОК. Да не говорим, че пия и чайове и даже Линдакса.
Lennyh - и моя кантар не ме харесва. Чудех се да не би да има запаметяващо устроиство  Simple Smile

Гледам, че обсъждате яслите, тук също все няма места, но аз и не съм го записвала още. Не знам как ще се оправим с парите, май трудно или никак, но не ми се иска да го давам толкова малък. Дано не се наложи, макар че е малко вероятно.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:34 от TANI80

# 661
За яслата аз сега се засилих да го записвам, обаче се усетих, че ние в момента нямаме адрес в Сф защото си освободихме квартирата, а ще се върнем чак юни и какво ще правим не ми е ясно изобщо, татито ни ме подкокуросваше да започвам работа като направи годинка, ама явно няма да стане, аз и без това не исках да го оставям толкова малкък ама дано успеем за 2, че иначеее.., а отделно, че сигурно нямаме кой знае какви шансове да не казвам нулеви  ooooh!
Ние не се изправяме сами още той даже още се киндилка като го сложа седнал и трябва да е облегнат иначе, тупва много бързо  Hug
едно сутрешно морско кафенце  Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:42 от SIRIUS-F

# 662
Добро утро!
Днес Даниела става на 6 месеца-почерпете се за нейно здраве:

# 663
Честити месечинки на:
Кристина на kris-kros
Борил на Svetliana
Кубрат на LOTUS
Аманда на buffy
Мартин на radost78
Георги на kukumiavka
Виктория на Jerita

# 664
  • София
Хоп-троп!Ние отбелязахме 1ви скандал за играчка. Mr. GreenБръмбарко си държеше една дрънкалка,а бръмбарка я хвана и той се разрева.В резултат тя задърпа още по-силно,ама той не пусна,а писна. CrazyДиванетата още не могат да седят,а вече се карат за играчки. Whistling От вчера се опитват да "говорят"- тя:"да,да,да"; той:"бууу". Party

Мимето,ама какво му е станало на мъж ти.В клипа не беше такъв човек. Laughing Ние също сме ходили в Сани-бяхме в хотела.Бяхме в края на септември,преди  да го затворят за зимата,но това не попречи на децата да се къпят в морето.Ако София е проходила и ходите на марината ще трябва да тичаш след нея,защото няма парапети и няма какво да я спре да цопне във водата.Казвам го,защото имам ясен спомен как тичах след малкия батко.Бейбифона не хващаше в ресторанта.Има платен детски кът.
Линет,направо сме си рекордьори. Peace
Сиси,ако няма свободни места,няма да ги вземат,независимо от точките.Малкият батко още виси 1ви в списъка на чакащите(който очевидно не е обновен) с 10,1т.Не са приели нито едно дете след 1вото класиране. ooooh!
Цезари,страхотна торта!
Чочо-сан,ЛОТУС,да са ви живи и здрави!

# 665
  • София
Здравейте мили мами,
Чочо-сан, честита Ви месечинка, да растете здрави, усмихнати, щастливи!
Момичета много Ви благодаря! А, тортата се оказа изключително вкусна (извинявам се на всички, които са на диета), ама то нямаше какво да и объркам всичко е готово, само крема аз правих, но важно е желанието! Joy
Ау, Мила, почнаха кавгите. И кой надви накрая? Hug
И нашия татко го съблякохме на снимките, а и той е от срамежливите, но за двете си жени на всичко е готов. Heart Eyes
А, за ОДЗ май нямаме никакъв шанс, а трябва да почвам работа като изтече платеното майчинство, че иначе не знам как ще справяме, а като се има предвид, че и нова работа трябва да търся, ме хващат лудите още от сега. #Crazy
Опс, Малечка ме вика.
Хайде до после!  bouquet

# 666
Не съм ви чела тези дни, но влизам да ви почерпя по случай рождения ден на моето момиченце. Днес става на 7 годинки!

# 667
Имам да свалям още 10 кила, но се ослушвам.  ooooh! Между другото аз не съм много доволна от диетата на Дюкан. След първата бременност свалих доста бързо благодарение на нея, но после пак ги качих, въпреки че я спазвах точно.
Не мисля за ясла за Борето, защото дори кака му не е тръгнала още.  Crazy
При нас кавгите за играчки са ежедневие, София ревностно си пази играчките а Борис си умира от кеф да ги облизва.  Mr. Green
Честити месечинки!!!

# 668
Safo,да ти е живо и здраво порасналото момиченце!

# 669
  • София
Здравейте мамита!
Честити месечинки на Даниела на Чочо сан, на зетя Кубрат на Лотус и всички други днес празнуващи. Да са весели засмяни малки сладки сладури и сладурани! Ей и рима докарах. Laughing
Сафо честита ти рожденничка да е здрава и много да радва мама и тате.

# 670
  • София
Сафо,пожелавам ти да се радваш на здраво и щастливо детенце!

# 671
Здравейте и от нас.
Честити месечинки!
Честит рожден ден и на каката на Сафо!
За какво прохождане говорите тук, моя мързелив Божидар даже и не може още да седи, като му подам ръце се набира, но е точно като пиян морков, много е смешен. Но пък как говори, цял ден "маммма", "еййй", "бубубу", "бабаба", само "тате" не иска да каже Mr. Green
djidjito - за теб наградата може да е за "Най-бързо влезнала в дънките си мама"
А за мен наградата "най-бързо излязла от дънките си мама", на първата консултация с бебчо бях в дънки, които ми бяха малки лятото преди да забременея, но сега упорито съм се засилила да си догоня теглото, с което влязох да раждам  Embarassed
много сте мили Hug записвайте си хлапетата, всичките с супе сладки и смешни.
Затова гледам Божидар да има снимки всеки ден, толкова бързо растат дечицата ни, даже когато започнахме захранването и си помислих как ще ми липсват моментите с гушкатето докато папка като си легне на ръката ми и си пие млякото и туку си протегне ръчичката да ми погали по лицето, много мил момент. Калина, опасен е Кайо, снощи съм го гледала по нощята, че преди това като го пуснах и Божидар изревнува и почна да прави магарии, за да ми привлече вниманието.
Миласара, и на мен ми е интересно кой надви в спора?
Оля, и Малечка и тортата са много сладки  Hug.
Отивам да шетам, че нашия тати се прибира от командировка.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 12:18 от *Роси*

# 672
Честити месечинки, честито и на каката на Сафо!
Ами на мен доколкото ми стана ясно бръмбарко е надвил в спора  Laughing
И при нас изобщо не може да става дума за стъпване, от няколко дни я мъча да стъпва на земята, белким се светне, че е човече и ще ходи по нея след някой друг месец, ама нъцки. Вчера се обръщаше от гръб по корем с моя помощ, аз държах ръчичката. Общо взето разбираше какво се иска от нея и се засилваше сама с краката, а също и ръката си даваше. Щото я гледам, че се чекне по дивана от няколко дни, та викам я да й подскажа какво се иска от нея...
Миме и аз се чудех къде си, а мъжа ти се е сетил кога да е срамежлив хехе

# 673
# 674
  • София
Сафо, да ви е жива и здрава ЛИЛИЯ. Желая й да има едно прекрасно детство!!!
[/color][/size]

Честито и на месечинките, да растат здрави и да радват мамите, татковците и всички заобикалящи ги...

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 13:11 от sisko_75

Общи условия

Активация на акаунт