Още десетина странички и съм отново в крачка! Нямам търпение да си допрочета, но първо да ви помоля за съвет
Моята Елинка стана вече на 7 месеца и няколко дни, но категорично отказва каквото и да било освен кърма.... Педи ни беше казала да започнем със зеленчуци, за да не свикне още в началото със сладостта на плодовете, а сега дори и круша не иска...
Опитвам от 9.01, заключва устичка и много се сърди. Прозират ни вече и 2 зъбчета, поради което започна да спи неспокойно през нощта, но иначе си е ОК и надали това е проблема.
ПРОСТО НЕ ИСКА ДА СЕ ЗАХРАНВА! Аз определено искам да я кърмя докогато мога, поне до годинка, но не можем да сме на кърма до абитуриентския й бал, я!!!

Помогнете със съвет!
Единствения начин да опита нещо е топнато на резенче ябълка или круша, татко й го измисли.
Започнахме с тиквичка и кртоф на Хип, минахме през морков, тиква, а сега ябълка, круша Уилямс и... нищо.
Много разчитам на вас и предварително много благодаря!
А не вярвам още да не е готово детето- все пак на 7м.

,така де,там само каската го покрива,а аз го карах само по дънки да остане
.Не се бил обезкосмил

Вие бихте ли го яли? Аз лично не съм давала и няма да дам нещо, което не ядем в нас
То било "червено" месо,няма мазнини.Погледнато от гледната точка,кой с какво се храни,всички сте виждали прасета на село,те какво ядат,помия