Ние утре трябва да водим Нико на доки, че не сме го водили от близо 2 месеца. Да го видим колко е порастнал и надебелял...
Аз давам вода на Хип, не я преварявам, само си я затоплям до 40гр в каната и я добавям където ми трябва 

Приготвям на пара парченца обелена и почистена тиква около 15-20 мин, след това пасирам с малко количество от водата.
.Честито захранване.
.А другите нощи даже аз я будех,за да я кърмя
.Ако си спомняш преди месец пак направих така,само че тогава ми отне 4 нощи и след като започна големите паузи се върнах да спя в нейната стая и всичко започна наново
.Та сега пак отидох при таткото да спя,пуснах и лека светлина,колкото да вижда кошарката,да и е познато,дадох и една играчка ,с която спеше през деня,пускам и някакъв шум и я оставям, заспива за 5 мин. най-много,но в повечето пъти мрънка докато заспи
.През деня спрях да я бутам с количката за всеки сън и пак я слагам в кошарата на леко затъмнено с играчката и лек шум.И си правя извод,че най-лесно и бързо заспива сама в кошарата
.Не мисля,че има връзка захранването,нито пък от самосебе си,a просто съм сигурна,че е навик и нищо друго.