Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Canada
Миме-то, ние водим каката на басейн, а не бебчо. И там има по принцип инструктори, които можеш да наемеш.
Ние утре трябва да водим Нико на доки, че не сме го водили от близо 2 месеца. Да го видим колко е порастнал и надебелял... Crazy

# 61
Здравейте момичета. Hug Да попитам мамите които дават АМ или правят каши, на всяко хранене ли преварявате вода или 1 път на ден? newsm78

# 62
Честит Рожден Ден, Вержи !!!
Желая ти дълги години крепко здраве, много топлина в дома и сърцето ти, много верни приятели и радости, които да споделяш с най-близките си
!

При нас кривата картинка е пълна. Ама няма да се оплаквам - каквото, такова.

Лилчо, би трябвало само по веднъж  Thinking Аз давам вода на Хип, не я преварявам, само си я затоплям до 40гр в каната и я добавям където ми трябва  Peace

Имам въпрос към мамите с опит !

Мисля вече да купувам столче за кола, но хич не мога да ориентирам на коя марка и какъв модел. Какво ще ми препоръчате?

ДО МОМИЧЕТАТА НАВИТИ ЗА СРЕЩА - С Джиджи си говорихме да се видим в четвъртък в Сити центъра , какво ще кажете ?

# 63

Вержи, желая ти здраве, щастие и много, много обич!

# 64
Благодаря ви момичета, наистина е много неприятно, но е малкия дявол, като си маписля, че можеше да си изгоря лицето и тогава не знам какво щяхме да правим. Сега разбирам какво преживяват жените дето го заливат с киселина, никой не заслужава такава болка.
Нашия втори ден от захранването мина със същия никакъв ентусиазъм, Божидар ме гледаше странно, а таткото се позиционира насреща му и дояде остатъка от пюрето с идеята да го гледа малкия как яде и да го имитира, не че имаше някакъв ефект, но все пак изяде 3-4 лъжички, след което с настървение си хвана шишето и си изпи всичките 210 мл. мляко и му дойде такава сила, че бръмча, ръкомаха и рита два часа на дивана, преумори се и преди малко заспа с плач.
Лилчо, аз всяка сутрин преварявам една бутилка от литър и половина, която ми стига за петте хранения през деня плюс в две малки шишета сипвам по около 50 мл вода и чай, което си излъже да пие, въпреки, че досега рекорда ни е 20 мл. чай и 10 мл. вода, и сега след пюрето пак не иска да пие нищо.

# 65
Кукумявче ,аз ЕЛДА съм и правила и с вода и с АМ,на мен лично повече ми харесва с АМ,но на Кати и харесва повече оризовата,не че не яде всичко Simple Smile . Слагам задължително плодово пюре,не съм сигурна без него дали ще иска да я вкуси Simple Smile))

# 66
Честит Рожден Ден, Вержи!!! Пожелавам ти да бъдеш много обичана и щастлива!

Честит празник и на всички празнуващи днес!!
Да се отчета със старта на захранването ни - с оризова каша, обаче доста редичка я направих, в резултат на което, една част беше по блузата на Петър. В първият момент имаше гримаса - "сега пък какво ми даваш", но след първите  лъжички започна сам да ми дърпа ръката за още.
Роси, съжалявам за това което ти се е случило. Бързо възстановяване!

# 67
Ммомичета някой давал ил е на бебчето си правена тиква вкъщи  на пюре и как я приготвяте ? Hug

# 68
Ммомичета някой давал ил е на бебчето си правена тиква вкъщи  на пюре и как я приготвяте ? Hug
мдам, вариш или на водна баня или обикновено и пасираш  Peace
Веси, айде похвали се и се представи с твоя бебок, заедно раждахме в МД и куцахме по коридорите, а не искаш да се представиш  Mr. Green

# 69
Само такава съм давала. Peace  Приготвям на пара парченца обелена и почистена тиква около 15-20 мин, след това пасирам с малко количество от водата.

# 70
Аз давам на моята ПРеслава варена тиква и не на пюре  Mr. Green КАто сме на гости на баба ми тя я вари измита с кората, нарязана на големи парчета. Аз само я намачках и хапна около 120гр. с кеф. Пюрето също й правя от домашна тиква вкъщи. Отрязвам малко парче, беля го, мия го... и варя.. Нищо странно няма в приготвянето.. после пасирам с кърма Peace
Честито захранване, Съни!
Роси, ужасно преживяване.. да не се повтаря повече!  bouquet

# 71
Роси, много кофти, дано бързо да ти мине.
Алекс и аз щях да ти предложа такъв вариант като Сафо, просто слагаш в тенджерата цедката или там както се казва и готово.
Кукумявче, аз във всяко нещо и слагам АМ, ако имах кърма на милион процента щях да си слагам кърма в пюрета, каши и тн.
Лилчо, един два пъти, зависи колко съм сипала първият път.
Аз съм за среща, само някой да ме просветли, че се навъдиха сто мола, Сити беше този при Хемус нали?

# 72
  • USA
Честит Рожден Ден,Virginity,бъди здрава и много щастлива.

*Роси*-ужасно нещо ти се е случило,дано да се оправиш скоро Hug Praynig.Честито захранване.

Инкс-да,оставих я да плаче 1-2 нощи (хранех я на 3 часа,плачеше не повече от 5 мин.) и от там нататък спря да се буди с изключение на снощи,но пък заспиваше за секунди,даже не ревеше Wink.А другите нощи даже аз я будех,за да я кърмя Simple Smile.Ако си спомняш преди месец пак направих така,само че тогава ми отне 4 нощи и след като започна големите паузи се върнах  да спя в нейната стая и всичко започна  наново Tired.Та сега пак отидох при таткото да спя,пуснах и лека светлина,колкото да вижда кошарката,да и е познато,дадох и една играчка ,с която спеше през деня,пускам и някакъв шум и я оставям, заспива за 5 мин. най-много,но в повечето пъти мрънка докато заспи Sad.През деня спрях да я бутам с количката за всеки сън и пак я слагам в кошарата на леко затъмнено с играчката и лек шум.И си правя извод,че най-лесно и бързо  заспива сама в кошарата Peace.Не мисля,че има връзка захранването,нито пък от самосебе си,a просто  съм сигурна,че е навик и нищо друго.

# 73
Честит Рожден Ден,Virginity
Бъди  много  здрава и усмихната.

Tada

# 74
Честит Рожден Ден на Virginity

Общи условия

Активация на акаунт