Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada
Роси, извинявай пропуснала съм те... Наистина ужасна случка си имала... ooooh! Дано по-скоро се оправиш и не ти се случват друг път подобни гадории... Praynig
При нас нищо ново. Постепенно си върви захранването. Малчо е страхотен, много забавен. През деня е невероятна душичка, много се забавляваме, но нощем е с ужасно неспокоен сън. Буди се между 10 и 15 пъти, и все си чакаме зъбките. Венците му са ужасно подути, даже прозира едното зъбче, но за съжаление явно бавно ще избият... Имаме си нова игричка: слагам  го да лежи, а аз си слагам главата до него първо от едната страна и му подвиквам или ку-ку или Нико и той си обръща главичката и ми се смее; после от другата страна... мчного е забавно.. (ако въобще сте ме разбрали) Wink Grinning

# 76
  • При децата ми
Здравеѝте!
При нас захранването тотално се провали за сега! Sad Confused Организмът и веднага реагира и се появиха лишеите, нали сме с атопичен дерматит. Обадих се днес на педи и тя каза да спра и след две семици да започнем отново. Дори започна да се чеше милата. Иначе на нея много и хареса картофа. eat
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРЖИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! КЪСМЕТ И ЛЮБОВ И МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ ТИ ЖЕЛАЯ!  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! smile3525
Мама на Александра, аз преварявам вода за АМ по два, че и по три пъти на ден.
Лека вечер от нас!
Връщам се да ви чета.

# 77
  • Canada
Хриспа76, по какво се различават лишеите при АД от обикновените? Т.е. как се усъмни че е АД?

# 78
Кукумявче, аз разтварям кашата от елда с АМ и слагам плодово пюре вътре. Оризовата я правех само с АМ. Стелла много ги обича кашите, обяснявам си го с това, че правейки ги с АМ, имат близък вкус до самото АМ и затова й харесват толкова.
Сафо, не съм забравила за снимките, просто откакто сме се върнали до вчера нямах никакво време. Вчера мъжът ми замина и аз вечерта си бях наумила да качвам снимки, но се оказа, че съм пропуснала момента, че снимките са в лаптопа на мъжа ми Crazy и така сега чакам да се включи на линия в скайп и да започне великото прехвърляне на 1462 броя снимки Laughing Ако не ми се доспи много тази вечер ще подбера и ще кача, но по скоро ще оставя за утре вечер си мисля. Като те чета, че сте имали възможност да отидете и мен ме хваща яд, но пък ако бяхте отишли, нямаше да я има кулата Laughing...ако изчакате още може и "Дубай Ленд" да видите Laughing
Драга, точно там е Сити центъра Peace

# 79
  • София
Оооо срещичка  Party Ако измисля начин да се добера (на ншколко пъти таксита ми отказваха #Cussing out) идвам, че много ми е домъчняло вече  Hug
Сафо, тук също се очертава да вали сняг тези дни..кога ли ще отида за изследванията на Малчо

# 80
Благодаря за отговорите , а по колко мляко слагате в пюрето от тиква? Crazy

# 81
Аз лично.. по колкото изцедя докато го правя.. пък и зависи колко искаш да стане редичко пюрето.. По около 20-40мл съм слагала.

Аз пък .. може ли малко в духа на лексиконите от бременността да помоля всеки да напише какво вече е въвел в менюто на детето си?
То няма да е актуално още дълго.. просто ми стана интересно... на който му се занимава  Hug

# 82
Буболече, аз захранвам от 5м13дни, въвела съм следните неща:
 - тиква
 - картоф
 - морков
 - тиквичка
 - оризова каша
 - круша
 - елда

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:41 от djidjito

# 83
  • При децата ми
Карелия, първият път, като и се появиха бяха червени и ужасно я сърбяха. Отидохме на доктор и педи веднага констатира, че е АД. Оттогава пие хопоалергенно АМ и кърма, мазах с "Бетноват" седем дни и изчезнаха. От тогава до събота нямаше проблем, но още след първите лъжици картоф в събота вечерта забелязах, че започват пак да се появяват, в неделя дадох 4 лъжици ooooh! и днес вече съвсем се бяха появили. Confused Sad Лекарката ми каза, че орзанизмът веднага е реагирал и да спра захранването. Ще опитаме отново след две седмици, Силно се надявам тогава да няма проблем! Praynig

# 84
  • Варна
Здравейте, аз нямам какво да се похваля тия дни, затова и не пиша...

Дидето се пооправя от разстройството, но спряхме картофа и ще продължим отново след седмица с морков. Майка ме нахока, че много бързо съм започнала да увеличавам лъжичките - 1, 4, 5, 7, 9 - на петия ден, когато се разстрои... И сега ще въвеждам само по 1 в повече всеки следващ ден... Аз пък си мисля, че може да е заради това, че единия картоф, който дадох беше леко позеленял, уж го изрязах, но ако е останало мъничко, дали е реагирала заради това. А беше започнал и да покълва малко. Sad

Тука е като в Сибир, навън така духааа!

# 85
  • София
Карелия, първият път, като и се появиха бяха червени и ужасно я сърбяха. Отидохме на доктор и педи веднага констатира, че е АД. Оттогава пие хопоалергенно АМ и кърма, мазах с "Бетноват" седем дни и изчезнаха. От тогава до събота нямаше проблем, но още след първите лъжици картоф в събота вечерта забелязах, че започват пак да се появяват, в неделя дадох 4 лъжици ooooh! и днес вече съвсем се бяха появили. Confused Sad Лекарката ми каза, че орзанизмът веднага е реагирал и да спра захранването. Ще опитаме отново след две седмици, Силно се надявам тогава да няма проблем! Praynig

Хриспа, понеже се интересувам и аз от тези неща, сега видях, че този Бетноват не се прилага на деца под 1год, според упътването newsm78

# 86
  • София
Май е време да се запиша в темата ooooh!

kеit , бих те посъветвала да дадеш купено пюре, възможно е зеленчука , който си дала да е бил замърсен с някаква тор  в недопустимо количество и от това бебка да е реагирала по този начин.Дори да е от вашата градина, едва ли сте сигурни съседа дали не пръска с някоя отрова, а кореноплодните зеленчуци - моркови, картофи и т.н., попиват всичко от почвата в най-голяма степен.
djidjito , виждам, че си се върнала, ще отида да прочета ако си разказвала за Дубай и с нетърпение чакам да пуснеш снимки.

# 87
Днес ставаме на 7 месеца, почерпете се за здравето на порасналото ми момченце  Heart Eyes

Честити месечинки и на Мария на mikivl, Ема на А4, Мартина на evaagaina и Цветомила -  на sims

# 88
Virg, честит рожден ден , пожелавам ти да си натвориш мечти и да си ги сбъднеш успешно веднага след това Hug

Честито на порасналите бебчета!!!

В четвъртък няма да можем да отразим среща с Ния заради плуването, но по-нататък сме на линия.

Кака Ния спря да ме гледа учудено, когато дойде време за обяд и за седмица горе-долу се научи да поглъща всичко предложено с охота. Освен това приема нещата с чувство за хумор  - ето я - показно как се храни голям човек  Joy - http://www.youtube.com/watch?v=YiBvMy0AylE

# 89
Ния е голяма сладуранка на това клипче. Hug Имам само една забележка- много е кратко клипчето. Blush

Общи условия

Активация на акаунт