Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ехо, привет!
Сиси, Влади изглежда доволен от "не млякото", много хубава снимка! Кали, поздравления отново! Големи красоти си сътворила! Hug
Цветен прашец, да нагушкаш Кати! Hug
Юлско бебе, и на нас моркова така ни действа, аз съм споделяла. Я, кажи ти сега ли въвеждаш крушата, защото аз много се чудя кога да въведа плод. Аз захранвам от 17 дни, рано ли е според Вас да й дам да опита плод? И още нещо, срещали ли сте някъде пюре от тиквичка (само от тиквичка) или поне да не е в комбинация с картоф (Анди го мрази).
Мила, расте си баткото, той има две дечица, на които да дава пример! Hug
Ели, разглеждаш вчера и твоите снимки - невероятни си! А, Калинчето е станала още по-чаровна! Да я нацелуваш по сладките бузки!  love001
Тани, честито Ви бебе! Да расте здравичко и послушно!  bouquet
Аз след малко, ако заспи Слънчанка се спретвам да и правя торта за утрешната половин годинка, толкова се вълнувам.

# 526
Добро утро и от нас  Hug
Ние сега ставаме и Катето в момента се храни сама  Mr. Green Тя си е хремава от няколко дни ,че Петя домъкна ясленски сополи но днес като се събуди едното й оченце беше напълно затворено от гурлички.Сополите са се разнесли и там - сега й капнах Макситрол.

Мики, пюрето на ХИП е Грис бурбон - ванилия- точно като гриса ,който едно време хапвахме в детската градина.  Laughing

Тани,честита ви госпожица - да е много здравичко детенце  Hug

# 527
  • София
Тани честита ви госпожица много да ви радва.
Емили тук сме.
Цезари гушкам, гушкам. Аз лично пюре само от тиквичка не съм виждала. Пробутвам това от тиквички с картоф като го смесвам с други зеленчукови пюрета-морков, тиква За плода си мисля, че можеш вече да въведеш плод съобразен с възрастта и степентта на захранване, като съответно не се припокрива с деня на въвеждане на нов зеленчук по всеизвестната причина да не се чудиш евентуално ако има реакция от какво е.

# 528
Аз лично пюре само от тиквичка не съм виждала. Пробутвам това от тиквички с картоф като го смесвам с други зеленчукови пюрета-морков, тиква
Май при всички тактиката с тиквичките е една и съща.  Mr. Green/i]:
Тани, честито бебче! Да ви е живо и здраво!

# 529
Мамо Диди,има едни плодови с грис дали мога да и давам на малката.Мисля че беше ябълка с кайсия и грис. newsm78
Мила,кръвното ми е още високо.Ходих на кардиолог и ми каза ,че ми няма нищо. Странното е ,че долната граница ми е висока. Понеже и аз съм ин витро си мислех дали няма нещо общо с стимулацията. А може и от кг. да вдигам кръвно ,но не знам как да ги сваля при положение ,че не мога да пазя диета и да правя упражнения с този бъбрек. При най малкото натоварване почва да ме боли. Sad
Тани,честито зъбче Hug

# 530
Оля, според педиатърката трябваше да давам второ плодово ядене следобед на 10- ият ден. Според педиатърката на моята приятелка 3 седмици след началото на захранването. Аз изчаках да съм я захранила с 3 или 4 зеленчука, не помня и тогава почнах плодовите , а и ние ви водим само с някой и друг ден със захранването, спомням си, че почти еднакво стартирахме. Аз карам малко без график, горе долу някаква златна среда, по усещане Laughing. Малко ми е затормозяващо да броя дни и тн.

# 531
  • София
Цветен прашец, Драга, благодаря Ви! Hug  bouquet

# 532
Оля, дадох плод след въвеждането на картоф, тиква и морков... не съм засичала дни.. ама около десетина са минали.
Тани, честито бебче на братовчедка ти! Живо и здраво, много спинкащо и папкащо!  bouquet
Пюре от тиквичка също не съм виждала..
Цветен прашец, включвай се по-честичко! Хубаво ми стана като те видях Simple Smile Гуш от нас! Hug

Нещо не съм много много по писането тия дни...

# 533
  • София
Няма, няма, ама като почна да пиша и няма спиране. Laughing Да не съжалявате после, че се появих. Mr. Green
Момичета много мило, че така ме мислите. Hug Hug Hug Буболече май идеално изпълнявам препоръките ти за по-честото включване.  Grinning Hug
Микиви ако гризта в пюрето е пшенична не е подходящо ако не си въвела глутен освен ако не си решила така да захраниш с него.

# 534
Момичета, благодаря за пожеланията!
Голям кеф било и отстрани. От сутринта като съм се зачистила, голям ентусиазъм ме гони днес, ако раждат по-често, къщата ще свети  Simple Smile

mikivl - нямам време да прочета много назад и да видя кой има зъбче, но не сме ние, ние имаме бебче  Wink

В захранването сме много напред от вас, но аз го давах по леко с въвеждането на ново, с яденето на цяла порция и заместване на хранене. Макар че тук ми се чудят като кажа, че е малък за кухня и още повече, че няма и да го записвам.

Отивам да се приготвям за довечера, докато Коси спи.

# 535
      Привет и от нас,

Ние се храним вече 10-ти ден, днес за първи път опита морков. Всичко е ОК, Санди има апетит, изяжда всичко, което съм определила,  даже иска още. Да се има предвид, че с  баща му сме с чревоугодници, и няма как бебето да ни е злоядо.
      За самостоятелността  - обича да си играе и да се забавлява сам, през деня си стои в кошарката за игра ,като аз от време на време му сменям играчките.  По мой наблюдения най-добре е когато има две играчки и една гризалка, когато са повече ги приема за фон, и не се задълбочава в игра с тях. Вадя го за сън, храна и акане. Вечер го слагам в коша на количката, и тримата седим около масата за храна, и си говорим. Когато бях бременна прочетох следната мисъл: „Бебетата обичат постоянството и традициите”, и гледам да я спазвам. Аз съм зодия риба и това ми помага. Мога да правя нещо много дълго, без да ми омръзва.

На Джиджи и Миласара, благодаря ви че споделихте  с нас снимките си. От Миласара искам, ако може,  още снимки. Ще се радвам да видя Бангкок.

Александра, видях на снимките Кати боса. Така ли я държиш? Вижда ми се много смело, защото в къщи определено не е топло, и  бебо е винаги с чорапогащник, а понякога и с чорапи.

Джил, на патерица и от нас „Наздраве за Калина”, да е жива и здрава, и послушна.

На Сиси честито захранване, много хубави снимки.

Емили, аз яйца купувам от Била – на тях пише – от свободни кокошки. Винаги са били пресни. Нямам кутия за да ти кажа на коя фирма са.
    Хайде, стига толкоз, приятен ден на всички и правете любов!
 Hug

# 536
A, @mi, правете любов и после ти ще гледаш продукциите ни Laughing.
Цветен прашец, сега да те сгепцам, че се появи, пробва ли вече направо бурканчето да затопляш в уреда, че това пресипване започва да ми става много досадно? Питам и ако Марулка или Лилчо са пробвали да споделят. Аз си мисля, че няма проблем, все пак на пара полека го затопля, не е печка, че да се пече на висока температура и да се пукне бурканчето newsm78.

# 537
@mi, точно това бяха първите дето ми се улучиха с развалено яйце  #Cussing out

# 538
  • София
Здравейте момичета,
моето, голямото така буха, дори ме сюрпризира с ухо през ноща.
Вчера нещо се разнежих и четох по диагонал темите, когато се раждаха бебчетата ни.... И виждам колко много мами липсват: Коте Дани, Поля, Вирджинити, Мимето, Яна, Галето123 и много други....., е то и мен ме беше хванала липсата  Embarassed

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 14:38 от sisko_75

# 539
Ето ме и мен момичета.
Още веднъж благодаря за поздравите. Ние преди час и половина се върнахме от консултация. Та за протокола - Калина вече е 8100 гр. и е висока 67 см, боднаха последната Хепатитна ваксина. Според педиатърката расте отлично и мога да го карам съвсем лежерно със захранването и заместването на хранения. Иначе каза, че по принцип двайсетина дни след заместване на обедното хранене, може да се започва да се предлага плод + каша или кисел, докато се замести още едно. Аз още се боря да дам повече от 100 гр. пюре за обедното хранене, така че май няма скоро да успея да заместя следобедно. Whistling Днес почти се преборихме с едно хип-ско бурканче тиква с картофи, остана обаче малко на дъното. Хич не иска да си отваря устата това дете.  

Цезари, Маймун - благодаря за съветите. Утре ще я водя да й вземат кръв и урина и на връщане мисля да понапазарувам малко прибори. Да видим дали с друга лъжичка ще имам повече успех.

Дюкан не разрешава алкохол и ще си пийна един чай за нейно здраве Joy

Ето тука окончателно ме изгубихте като последовател на диетното Дюканско дело. Joy
Аз пък купих едно бурканче Круши Уилямс на ХИП и се оказа, че са с оризов грис. Не съм захранила с ориз още, явно ще купувам друго и ще чакам и на това да му дойде реда.

Линет, това е предварително класиране, то няма да доведе до резултат. Можеш да редиш и пренареждаш по всяко време.
Калина, Сиси - прекрасен е Владко на снимката.
Тани, честито бебече на братовчедката.
Джиджи, конското месо - ами май е въпрос на традиции. На мен би ми било жал да ям горките кончета, ама иначе си е месо като месо.
Цезари, предполагам пюре от чиста тиквичка ще трябва сами да си бъркаме. Да снимаш тортата, ей... искам да я видя.
Цветен, пиши, ние си четем с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт