Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Юлско бебе не съм пробвала да топля направо бурканчета в уреда защото имам отдарно нагревател и за тази цел ползвам него, но ми се струва, че няма пречка да ги топлиш в уреда наистина постепенно се нагряват и едва ли ще се счупят, нищо не пречи поне да пробваш (първо му махни капачката), най-много да похабиш едно бурканче, но ми се струва, че нищо няма да му стане. Сподели опит после.

# 541
Цветен прашец, днес мисля да пробвам и ще кажа какъв е резултата.
Джил, аз от всичко друго мога да се жертвам и за сега успявам, но виж забраната за алкохола си я пуснах покрай ушите, то пък сега прекален светец и богу не е драг Joy. Така че ако решиш да я спазваш не мисля, че пък е чак такава болка за умиране, все пак не се наливаш с промишлени количества, някоя и друга чашка и да позабави процеса, колко пък толкова да го забави Laughing.

# 542
  • Кърджали
@mi, да, Кати е почти редовно боса. Чорапки и обувам като ходим някъде на гости , или навън/Оф, да се затопли това време та да излезнем като бели хора/.Но да доуточня, в къщи почти винаги е около 20 - 22 градуса, и сме с печка на дърва. Ако е с чорапки, крачетата почват да и се изпотяват. Боса и спи. Детето е и по цял ден на земята, уж за да не и е студено на пода сме и сложили един от онези старите юргани като килимче, друг въпроса че през 2/3 от времето е извън килимчето и ми се усмихва ехидно в стил " Ще ходя където си искам".
При Кати е чудо ако изяде половин бурканче от тези на Хипп малките, и то пюрето трябва да и е харесало многооооооооооооооо. Пробвах да и давам от пюрето някъде час след като съм я кърмила наобяд, тогава почти нищо не яде, и сега от няколко дена и давам преди кърмене. И без това тя си знае че след това идва млякото и не си дава зор да се наяждас пюрето. Не съм въвела още следобедно хранене, а е захранена преди месец горе - долу. Вчера и днес наобяд и дадох от плодово пюре, тъй като нямах зеленчуково под ръка. Мсиля от другата седмица да и взема плодови пюрета и каши и да видим там как ще се справим. Не че бързам да замествам хранене, ама да хапва нещо там за фасон.
Кати пак почна да спи леко неспокойно през нощта. И е решила да става рано рано да изпраща баща си на работа /поне не мрънка и  си играе, не мрънка за ядене. После в 8-9 решава, че и се спи, ама каква файда за  мен, аз вече не мога да заспя.

# 543
Драга newsm24 Hug

Качих малко снимки на Инето в албума за 6 месеца. Ето, да я видите http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17110939

# 544
Днес забелязах малко кръвоизливче в очето на Мони. Тя често се самоналага с играчките си по главата и си търка очетата, гледам прилежно да са изрязани ноктенцата, но явно се е одраскала с нещо. Чудя се дали не е добре да и капна капки за очи, за всеки случай. Ето тук на последната снимка се вижда, в лявото око, съвсем в ъгълчето. http://tanit.snimka.bg/other/kr-shtene.297424.17110986

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:26 от tan

# 545
Тан - и Константин е имал така, вече два пъти, единият беше доста силно изразено. Много си търка очите като му се доспи. Най-вероятно си е бръкнала в очето. Не мисля, че имаш повод за притеснение. Следи го, трябва с всеки изминал ден да намалява.

# 546
Не зная вече какви думи да използвам, говорейки за децата. Не че са наши, ама тези юлчета са от хубаво по-хубаво. Само ще кажа Jillian едно голямо гуш за Инето. Heart Eyes
Тани, благодаря за успокоението. Май наистина е време да сваля големите лупи, с които гледам децата си. Mr. Green

# 547
  • София
Здравейте мамчета
Качих и аз малко снимки в албумчето
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17111253

Ние сме добре, захранваме се успешно. Днес изядохме цялото пюре от 100гр и утре ще купуваме вече тиква и морков.
Да попитам - аз съм давала няколко пъти прясно изцедена ябълка, но все пак плодовите пюрета кога се въвеждат  newsm78
Мисля да давам следните зеленчуци втази последователност - картоф, тиква, морков, тиквичка, пащърнак, карфиол. Някъде трябва да дам и плод, но се чудя дали да е пак ябълка или нещо друго

# 548
намесвам се пак.. извинявайте... но по темата за
ДЮКАН
качих 30 кг като забременях и бях кошмарно дебела.
и в един момент видях, че не се махат последните няколко (към 15 Joy )
та един ден видях 2 приятелки, които за 2 месеца бяха окльощавели и заприличали на мацки и викам... не може.. трябва и аз...
успях да сваля доста, без да спазвам съвсем стриктно диетата (плодове понякога по малко, пийвах си по малки и ядки по малко).
и веднъж на 2 седмици на пица. Mr. Green ... с бира hahaha

свалих си супер добре, после не се захраних като хората, но си мисля, че заради не съвсем стриктния режим по време на диетата и след това не качих обратно и беше супер. но да си кажа, аз обичам мръвки. от тогава хляб не ям. и картофите са ми гадни.
Жакалада обаче мие  ок Joy

успех с отслабването !!!!

подарявам 10  снимки на всяка мама, която е успяла да свали 10 кг Simple Smile надявам се да е насърчение Hug

# 549
  • Кърджали
Тогава почвам да свалям  Mr. Green Вече сериозно и аз трябва да се захвана с тия кила че се не трае. А мъжо вчера ме похвали, че май съм поотслабнала мъъничко.Покрай него се научих да не ям хляб, е не съвсем, хапвам си ама не както преди. Джил, Инето е много сладко дребосъче  Heart Eyes

# 550
Аааа  ,Калинче не е честно - аз искам само 4 да сваля - какви са тези 10 за снимките  Mr. Green
Ама ти баш бая никаква Дюканка не си била  Mr. Green

# 551

Инкс, нали АМ не трябва да завира и да се замразява? Как се казва тази книга, нещо не ми звучи добре.
Не знаех newsm78 Мерси, че ми каза. Книгата е "Хранене на бебето и детето-практическа енциклопедия" .
И при мен стоят 5 кила, ама аз съм вегетарианка - Дюкан не е за мен. Аз имам някакви надежди, че като свършим с кърменето и се нормализират хормони, цикъл и прочее ще се смъкне още някой кг, ама дали е така...

# 552
Аааа  ,Калинче не е честно - аз искам само 4 да сваля - какви са тези 10 за снимките  Mr. Green

те като са по-малко, по-трудно се свалят, така че ги броим за 10 твойте 4  Mr. Green

довечера ще ви пусна линк към мои снимки дебела много дебела и после пак малко по малко-дебела  hahaha (ама само между нас да си останат мойте 90 кг  Mr. Green )

# 553

те като са по-малко, по-трудно се свалят, така че ги броим за 10 твойте 4  Mr. Green

newsm68 newsm44 newsm44
с нетърпение чакам снимките  Mr. Green
[/b]

# 554
Влизам в играта - точно 10 кг. имам да свалям Simple Smile Само че още се кърмим, така че за сега ще гледам как се развива слабеенето, само от скамейката

Общи условия

Активация на акаунт