Спамо - чат: Sпама нема умре (18.01 - 24.01)

• 34 305
  • 1 887
  •   1
Отговори
# 1 575
абе Петунията и Вал, ще ви навестя аз някой ден по съседски, на Ния у-щето е зад Била/ Джъмбо

Хахаххаа, тва как прозвуча, все едно живеем заедно с Варели Joy Joy Joy

тая пааааааа, нали сте съседи, маааа уоууууууу ooooh!
и ти имаш да ми даваш диск, айде ще се разберем

# 1 576
  • София
Да бе... та да ти чистим и на теб... еййййййййй... аз щях да простирам...  ooooh!

Не, ма, само ще ми гладиш Mr. Green Синеочо, в събота ще ти го донеса на купоня Peace

# 1 577
Да си изплача мъката, може ли?
Днес цял ден домакинствах, готвих, душата ми излезе.
Половината до един на лекции, и аз бързам- да е готово всичко, докато си дойде...
Дойде си в 18 ч., като междувременно аз се побърках, щото никога не е закъснявал без да се обади.
Идва си и кво?
Ходил с колеги на кино. На Аватар- филма, който от два месеца го врънкам да гледаме...

Въобщеее Confused

# 1 578
дайте линка на руския сайт за емотките,че онова говедце си инсталирало нещо си на компа и всичко изтрило
ще го трепа значи тоз технически гений

# 1 579
Да бе... та да ти чистим и на теб... еййййййййй... аз щях да простирам...  ooooh!

Не, ма, само ще ми гладиш Mr. Green Синеочо, в събота ще ти го донеса на купоня Peace

Въх, таз Синеочка, цяла фонотека ще получи в Събота Laughing

# 1 580
дайте линка на руския сайт за емотките,че онова говедце си инсталирало нещо си на компа и всичко изтрило
ще го трепа значи тоз технически гений

http://smiles.33b.ru/ Flutter

# 1 581
Половината до един на лекции, и аз бързам- да е готово всичко, докато си дойде...
Дойде си в 18 ч., като междувременно аз се побърках, щото никога не е закъснявал без да се обади.
Идва си и кво?
Ходил с колеги на кино. На Аватар- филма, който от два месеца го врънкам да гледаме...

Въобщеее Confused
свиквай Wink

# 1 582
Смартчееееее, шА го гледаме двете, и аз мрънкам Явор, ама си оставам само с мрънкането  ooooh! Crossing Arms

# 1 583
Стормииииииии  Hug Hug Hug

абе Петунията и Вал, ще ви навестя аз някой ден по съседски, на Ния у-щето е зад Била/ Джъмбо

Кое бе... да не е 121-во...  Shocked

аха  Crazy

Да ти кажа... там съм учил от предучилищтна до... бе 12 г. ... и концерти съм изнасял като ученик във физкултурния салон, и съм заключвал даскала по военно в кабинета му с мой катинар (щото слагаше катанци на кабинета си), и съм правил опит за палеж на даскалото, и съм садил дръвчета зад даскалото, а преди няколко години ме поканиха като бивш възпитаник и свирихме в сградата дето учат маненките... има и още много за разказване ама много ще трябва да пиша...

... цуни Ния...  Hug

# 1 584
  • София
Идва си и кво?

Въобщеее Confused

Минимум седмица цупене и на сухо Naughty И никво готвене Crossing Arms

# 1 585
И за вкъщи ли,бе?  Shocked
 Joy Hug

Значи две. На един крак трудно се ходи. Simple Smile

Пръдльо Crossing Arms .........

Моля,моля.  Naughty Еспумизана ми е приятелче.  hahaha  Joy

# 1 586
Смартчееееее, шА го гледаме двете, и аз мрънкам Явор, ама си оставам само с мрънкането  ooooh! Crossing Arms

Hug

Пети, да. Сега е наказан с непоглеждане и ледена тишина. Пръдльо Crossing Arms

# 1 587
# 1 588
...

Въобщеее Confused

Аз такова нещо не мога да спретна... кофти тръпка...  Hug

# 1 589
Да бе... та да ти чистим и на теб... еййййййййй... аз щях да простирам...  ooooh!

Въх, таз Синеочка, цяла фонотека ще получи в Събота Laughing

егати кефааааааааа  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт