А иначе - да си говорят, не ми пречат!

За двете седмици, в които ходи, забелязвам много положителна промяна. Стана по-кооперативна, по-весела, престана да се тръшка. Май че започна да позабравя и магариите с яденето.
Слава богу, не й пречи да спи, секретите не са много. Може би просто е влязла във фазата на ясленските сополи.
Пенелъпи, развълнува ме чудесната новина за операцията на баща ти! Нямам думи за жеста на леля ти и какъв шанс е получил татко ти! Дано оттук нататък да се радва на живота, да е здрав и силен! 

И без къдрите е прекрасен, пък и съм сигурна, че много бързо ще започнат да му порастват пак. 

А да ви се похваля за пръв път през живота си виждам неодимено кафене, изобщо никакъв дим и никаква миризма, което е супер, защото можем да ходим с детето. Освен това има място и за разходки, всъщност се намира в местния мол, който е далеч от лудниците в по-големите градове
Имам уж..., но като ти се промени живота, не всичко наоколо се променя с теб! Дълга история...

Мама Поли и адашът ви Крумката празнуваха НГ в Турция и пътуваха със самолет, та мама Поли разказва как всички възрастни са били супер изморени в самолета, а Крумката сновял напред- назад като пършинг 
Изглежда много топличко и миличко. А ако вярвате в тезата, че и неодушевените предмети носят своя енергия и послания, то това ще бъде най- милата и топла завивчица за твоят къдруш
А ако е имало някакъв скрит подтекст в поста ти към мен, не го разбирам
Не ми се подстригва още. Клъцнах й само бретона, че й пречеше на очичките. Отрязах до самото чело

Много съм доволна. Чакаме тате да се прибере от работа и хукваме по пистите 
/ гони котетата, отключва стъклената врата- направили сме й една връзка ключове за нея
.......
Излизаме за ръчичка, докато се измори и се връщаме на ръчички
Казвам й : уж излизаме ти да се измориш, а накрая майка ти каталясала 

При тези пътни условия щом е взел изпита, може добре да шофира
)
). Останахме разочаровани, защото нашите приятели ни вкараха в един филм, та не е за разправяне. Накрая и в Дъблин навръщане ни отмениха полета след 2 часа висене в самолета, ама като не са виждали сняг хората.
веднага си върнах количката, а и усещам, че не му е удобно както в количка. И сега се чудя и се мая
Препоръчани теми