СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Дими, в смисъл, че някога били излизали да ринат сняг, да цепят дърва и не се плашели от студа, а сега сме свикнали на парно и климатици и децата ни докато вдишат студен въздух, се разболяват. Пък като ме видят с детето навън, ми се чудят що го извеждам  Peace
Да, да -  аз те разбрах. Чудех се не се ли усещат тези хора как си противоречат.  Wink
А иначе - да си говорят, не ми пречат!   Laughing

# 106
  • София
Добро утро в този студен ветровит ден! Hug

Галето е на ясла. Simple Smile За двете седмици, в които ходи, забелязвам много положителна промяна. Стана по-кооперативна, по-весела, престана да се тръшка. Май че започна да позабравя и магариите с яденето. Mr. Green Сутрин влиза сама и с желание в групата. Жените са много мили, занимават ги с игри и песнички. Винаги е чистичка и нахранена. Вече свикна и със следобедния сън и успява да се наспи там. Единствено ме притеснява леката хремичка, която упорито не си отива, и съм все нащрек.  Thinking Слава богу, не й пречи да спи, секретите не са много. Може би просто е влязла във фазата на ясленските сополи. Laughing

Много сте бъбриви тези дни и това ме радва.  Simple Smile Пенелъпи, развълнува ме чудесната новина за операцията на баща ти! Нямам думи за жеста на леля ти и какъв шанс  е получил татко ти! Дано оттук нататък да се радва на живота, да е здрав и силен! Praynig

mai_mai, за съжаление колкото по-рядко се отделяш от Ивка, толкова по-стресиращо е за нея времето, прекарано без теб. Може би да опиташ да се разделяте по-често за по малко?

Piaf, разбирам те за липсата на живо общуване! Нямаш ли приятелки, познати, с които да се събирате? Поне ще се разнообразите сега с пътуването. Полетът не е толкова дълъг, за три часа все ще се справите с Крум. Peace

Иринко, честита подстрижка на Ради! Wink И без къдрите е прекрасен, пък и съм сигурна, че много бързо ще започнат да му порастват пак. Laughing

Жуже, дано да е успешно лечението и Криси скоро да е здравичка! Praynig

Флучи, Елинка много е напреднала с говора, браво! Simple Smile

# 107
Еи пихте ли кафе?

Ако н е сте!!!Заповядайте!!!
Дими сори че те изпреварих!!!
И мен само ме поучават по улиците!Много е студено,на това детенца не му ли е студено,вчера Вики е била над 5 часа на вън,верно е че поне 3 е спала,но...Въпроса е аз да издържа!!! Grinning
Ние сме в Банско,много ни е добре за сега,но тук в града сняг няма-само на пистите!Не сме стигнали още обаче до там!
Пътувахме много добре!Вики слуша много!
Пияф лек път и много готини преживявания!Между другото,сега както е до софия ще стигнете по бързо от колкото до Бургас!!! Joy
Стеф ще черпя само да се видим,проблеми нямаш!!!
Иринка супер е Ради!!!
Асе ,Флу снимки моля!!! Peace
Аиде после пак ,че стана ферман!!!

# 108
juja, благодаря! А че виртуалното е по-добре от никакво, никой не оспорва, слава Богу, че го има!  Peace
niki97, благодаря и на теб за пожеланията!

Флу, заповядайте по всяко време! Simple Smile

Снощи ходихме на кафене с малкия, обърна една чаша с мляко с нес кафе, целия от горе до долу мокър. Набързо ме закараха до дома да взема нови дрехи и се преобличахме... Предния път бира разля.  Не знам вече с два ката дрехи ли да се движа?  newsm78 А да ви се похваля за пръв път през живота си виждам неодимено кафене, изобщо никакъв дим и никаква миризма, което е супер, защото можем да ходим с детето. Освен това има място и за разходки, всъщност се намира в местния мол, който е далеч от лудниците в по-големите градове Laughing

sweet, мерси за разбирането  Peace Имам уж..., но като ти се промени живота, не всичко наоколо се променя с теб! Дълга история...  Thinking
viki_86 , мерси и на теб! Ох за стигането...  как можа най-студеното време да ни се падне, дано не затворят летището, че както го давад да вали.... Praynig

Приятен ден, макар и студен!  Wink

# 109
  • София
Почерпете се за леко и безаварийно на нашето бате, което вече е шофьорче.  bowuu

# 110
Иринче, честита книжка на Симеон. Лек и безавариен опит да натрупа  car003

# 111
  • жителство на место
Пенелпопи искрено се радвам на вашата радост!  Hug

Пиаф приятно пътуване и гостуване Heart Eyes Мама Поли и адашът ви Крумката празнуваха НГ в Турция и пътуваха със самолет, та мама Поли разказва как всички възрастни са били супер изморени в самолета, а Крумката сновял напред- назад като пършинг Laughing И вие ще имате вашата история на пътуване и да бъде забавна Wink

Ирина, разбира се че ще обърна внимание на ръкоделието Wink Изглежда много топличко и миличко. А ако вярвате в тезата, че и неодушевените предмети носят своя енергия и послания, то това ще бъде най- милата и топла завивчица за твоят къдруш Heart Eyes А ако е имало някакъв скрит подтекст в поста ти към мен, не го разбирам Rolling Eyes

И на Ивка на шега й казваме, че има агнешка главичка, много хубави охлювчета растат в главицата й Simple Smile Не ми се подстригва още. Клъцнах й само бретона, че й пречеше на очичките. Отрязах до самото чело Embarassed, но така е не е за касапин работа hahaha Joy

Вчера купихме и шейна, най- накрая. Пластмасова е, с лята цяла седялка, с гръбче и облегалки за ръцете, може да се тегли, но има и дръжка като на количка и става за бутане, а лети като стрела ooooh! Много съм доволна. Чакаме тате да се прибере от работа и хукваме по пистите Wink

Иначе Ива става все по- самостоятелна, играе си сама, измисля си игри и не изисква моето присъствие. Ето днес цяла сутрин чета в нета, а тя си подрежда стотинки от моята чанта в нейната, игра с една книжка с магнити /лельо Поля  Hug/ гони котетата, отключва стъклената врата- направили сме й една връзка ключове за нея Wink.......

# 112
  • София
Петя, никакъв скрит подтекс, разбира се. Просто знам, че обичаш такива ръчно изработени неща и затова се обърнах по-специална към теб.  Hug

# 113
Абе момичета,  чудя се сега, дали да не си купя една лятна, лека количка. Има ги в Джъмбо / нали си имаме вече и в Пловдив/ не са скъпи към 50 лв са. Обаче много се чудя, хем тази ми тежи вече, хем незнам Макс колко още ще ползва количка........хем ме е страх както е по -лека да не е по трудна за бутане и пак да си ползвам старата.
 Вие какво ще кажете?

# 114
  • жителство на место
беба, ние от октомври месец сме без количка, не иска да стои в нея Ива Naughty Излизаме за ръчичка, докато се измори и се връщаме на ръчички Joy Казвам й : уж излизаме ти да се измориш, а накрая майка ти каталясала hahaha

Преди малко исках да пусна снежни снимки от Добрич, но Ива ме вдигна. Ето да видите какво е правила в детската стая- гримирала се е със зелено червило и сини сенки /фулмастри/

А ето и бялата ни приказка

http://petiaveliko.snimka.bg/baby/zima-2010-20-01.465673.17048494

Честито на младия шофьор cheers При тези пътни условия щом е взел изпита, може добре да  шофира Wink

# 115
  • София
Здравейте момичета,
Минавам докато дребен спи и без да съм прочела всичко Embarassed, все не мога да стигна до компютъра.
Не знам дали има смисъл, но честито на патерички за всички радости и празници.
Радвам се да прочета повече хубави неща в началото на годината. А тези, които все пак си имат тревоги, бързо да минават (Жуже Hug)
Ирина, честито и безаварийно за книжката на баткото. А пачуърка е един път. Пък за Ради  Heart Eyes
Май-нейм, чудничка приказка е при вас, а малката е много сладка маймунка, така намацана, Миро също се докарва така къде с флумастер или някой забравен гланц.

Пиаф, специално за теб мога да споделя как ние изкарахме полетите, нали ходихме до Ирландия през Париж и навръщане така (3 часа полет+престой и още 1.5 часа. За десерт 4 часа от Дъблин до Лимърик, Миренцето беше герой, но аз бях по герой  Blush). Останахме разочаровани, защото нашите приятели ни вкараха в един филм, та не е за разправяне. Накрая и в Дъблин навръщане ни отмениха полета след 2 часа висене в самолета, ама като не са виждали сняг хората.
Та за пътуването имахме:
1. Книжки
2. Тихи играчки (едно дървено сиренце, в което се мушка моливче с конче
3. мп3 на телефона във флайт моуд, или мама пее
4. сушени плодове, увити в лъскави опаковки от бонбони (хит си бяха)
5. Зрънчо някакъв съвсем натурален уж, (наистина безвкусен)
6. Сок и вода
7. много цветни сламки за игра предимно
 и каквото друго измислиш.
Дребен се занимава с щорите, седалките, облегалките, коланите, позабърсани с кърпичка. Най-трудно е при излитане да го държиш със закопчан колан. Иначе може да се разхождате из самолета. Ние често правихме компания на стюардите и пипахме къде ли не, закачаше се с хората, през седалките играеше на криеница с някой и така. Спи по за 40 мин., но аз още кърмя. На летището в Дъблин, преди да се качим в самолета имаше зона за игра, но на Шарл дьо гол не видях.
Бъди спокойна, дано всичко е наред, предвид зимните условия, и да изкарате добре.

Поувлякох се с писането.
 Иначе сме добре, излизаме редовно и ние сутрин и вечер, каним от време на врене някое другарче вкъщи или ние ходим и така, чакаме да мине зимата. Все по-често изоставяме количката (беба).
Само дето си разстроихме режима с голямата работа, но и това се възстановява вече.

Последно да кажа, че чакам Асето все пак да се вкючи по въпроса с кърменето и спането заедно, че ние уж нощно време не се кърмим, но много ми скача по главата това дете. То гушкане, гушкане, ама буквално върху главата ми спи и все с косата се успокоява.
Хубав ден милички, нали знаете, че ви чета и мисля за вас  bouquet

# 116
Пробвах и аз без количка, той малко като походи и иска да го вдигам, а вече доста натежава /над 12 кг е/.  Преди време Ирини предложи да го пробвам с триколка. Пробвах го ама тя толкова трудно се бута по БГ улиците  ooooh! веднага си върнах количката, а и усещам, че не му е удобно както в количка. И сега се чудя и се мая  Rolling Eyes

# 117
Бебке, щом детето седи в количка няма какво да го мислиш. Лятните колички са удобни. Лесно се будат, става да ги носиш и на гръб докато в ръце носиш бебето. Mr. Green Както най-често се случва при нас. Все се надявам да седне това дете в количка ама нейсе. Ползвам я само в кран случай, когато е неизбежно, макар Маги да оглася цял Бургас. Седи ли в количка не се  двоуми.

# 118
Включва се и аз по питането на беба28. И ние излизаме почти без количка. Ако примерно излизаме с колата до центъра или до парка или до някъде другате, не взиам количка. Там си ходи колкото иска, но като се измори го прибирам с колата. Иначе ако сме без кола, взимам количката, ама пак я ползвам само от нас до парка и обратно. Все по-рядко я ползваме количката. Даже си мисля, че сега лятото съвсем няма да я ползваме. Та написах всичко това, за да си прецениш вашата ситуация и дали ще ти трябва количка лятото.

# 119
Освен да изчакам още месец и да видя дали няма да иска повече пеша да ходи и тогава да реша.
 А друго да потам как преценявате дали обувките на са им вече малки? Сега е с едни, които отпред са твърди и не мога да напипам, до къде му  е пръста. Не има се вадят и стелките за да наложа крачето. Отвън като налагам се вижда, че има още място, но така не е много точно понеже вътре крачето стои по друг начин  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт