СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Е, дай снимка деееееееее!!!!
Гледайте я как минава, заминава, казва, че е отрязала част от къдрите и хоп - покрива се.
Между другото и аз съм с нова прическа Wink

# 91
Ето ме и мен, най-после с интернет!

Честито на всички празнуващи днес!
Флу, честита нова прическа, със здраве да си я носиш!А снимков материал, кога да чакаме?Приатно изкарване на бала!
Пенелопи радвам се за хубавата новина!
Нели, Ники благодаря ви за полезната информация!
Инка, преди Криси като имаше периоди на неядене й пусках някакво детско, което харесва и тя залепваше и без да се усети омиташе цялата купичка за отрицателно време.Сега това вече не действа при нас, но може да проработи при вас!Иначе ние имахме период само на бисквити, решението беше не й давах никакви бисквити и за да не се изкушавам да и дам, просто не купувах.
Пиаф приятно изкарване в Лондон и лек полет!За виртуалното общуване е много по-добре, от никакво.А ние с май май вече сме за бой, защото още не се познаваме лично!
Иринка Ради е още по-голям красавец с новата прическа!А запазихте ли му някоя къдричка за спомен?Аз имам и още много им се радвам!
По темата за кърменето не мога да се включа.Но и Криси си нанка при мен, и честно казано хич не ми тежи това, даже нямам търпение да се събуди за да я взема при мен, защото си заспива в кошарата.Но и се замислям, после как ще я отучвам, за всичко си казвам като стане на 2-3 годинки ще разбира повече и ще се опитам да й обясня, но ще видим тогава как ще е.
За гърнето и ние имаме интерес няколко дена до седмица да сядаме, но след това й омръзва.Иначе всеки ден си я държа по няколко часа по гащички, без последната седмица.Като се затопли ще действам по-упорито в тази насока.
Шейна и ние нямаме и не мисля да купувам за сега.Тук по принцип нямаме сняг, тази година е изключение 2пъти досега, че и се задържа за няколко дена, а не за няколко часа както други години.Помня като ходихме на училище, сняг да видя само ако съм 1ва сняма.Иска ми се утре да излезем за малко навън и да направя няколко снимчици на Криси в снежната приказка!
Лека и спокойна нощ!

п.п. Асенце, дай и ти някоя снимка!

# 92
Честито на подстриганите и на тези,на които това им предстои. Sunglasses
Е, Флу! Дяволски завидях. И снимки да пуснеш от бала. Непременно.
Ирина, аз съм споменавала за нашия батко. Той не е мое дете, а само на тати и съответно не е постоянно с нас за съжаление. Затова и не мога да споделям всекидневни лудории с двамата. Павчо е страхотен. Аз нямаше да мога да дам къдриците. Запази ли някоя?
Пиаф, спокоен полет и страхотни спомени да запазиш от почивката в Лондон.
Голям студ, пък аз не си падам и прогнозите са за още по-голям.
В последните минути да поздравя и аз именниците. Пожелавам им здраве и да им пребъдат имената във времето.

# 93
  • София
Между другото и аз съм с нова прическа Wink
Ха! И аз  Mr. Green
Ники пропуснала съм. Колко е голям младежът?
Пенелъпи, ами не ми липсват много къдриците. Не, че не ми харесваха. Но Ради беше станал буквално като мериносова овца http://media.snimka.bg/5357/016968994.jpg. Мокра, косата му беше до плешките. И се налагаше да го суша със сешоар.  ooooh! Реших да му го спестя на детето. Ники засега запазих всичката коса, която напълни половин найлонов плик.  ooooh! Между другото, бебокът се казва Радослав. Павчо е малкият батко.  Peace
Жуже, гуш.  Hug

# 94
  • Пловдив
Здравейте,тези дни само ви чета-нямам време да обеля някоя дума.Започнах малко да се завръщам към работата и от сряда до събота съм заета,като се прибера Криско окупира компа и аз все по късните доби надничам.Но съм мислено със всички ви.
Добре сме,и аз и Мончи,през деня нормалните неща за нея-хапва си,играе си,беладжийства.Но нощите са ад  Confused вече може би месец и нещо съня и е много накъсан,неспокоен.През деня никакъв намек за некомфорт,апрез ноща...зор.Уф....с батко и така нямаше спане докато не направи 3г,сега и тя се очертава такава хубусница.Следобедния сън е супер-в 14,30 ляга и заспива от раз,а вечер мъкииии.Ще мине!
Само тук няма сняг,но е студенко-излизаме за мъничко и хайде пак в къщи.
Много нови прически честито-Флу,Иринка,Асе да са ви честити!А на Ради/Иринин/много му отива новата подстрижка,наистина като момченце.
Жуже  Hug как сте,какво стана,изясни ли се положението?

# 95
Ауу, ужасТ!Ирина, ще купувам ризка. Обичам да кръщавам.  Blush Често...може пак да се случи, за което предварително се извинявам. То и кучето ни не се казваше Сид в началото... Бати на 27.01 ще навърши 14 години.
Дарушка, съчувствам за недоспиването ти.

# 96
  • София
О, Ники, супер тогава. Щом купуваш ризки ти разрешавам да прекръстиш цялата ми рода.  Hug Wink
Даруши, гуш и да се наспинкаш скоро.  Hug

# 97
Ааааааааааа,няма да се разберем така!!!!!!!!толкова много нов имидж сред мамите,а никоя не се отчете със снимка  Crossing Arms
Я бързо да поправите грешката по ред на номерата  Mr. Green
а
Иринка,ама истинска кукла този Ради с буйните къдрици Heart Eyes Аз нямаше лесно да се разделя с тях  Laughing
Дарушка,и аз все с това се успокоявам,че ще мине и този безсънен период....ама да видим кога  Rolling Eyes

# 98
Ах, тези къдравелчета!  Heart Eyes

Мисля и аз да офъкам къдриците на Елинка отпред, че вече ни шноли, ни ластици помагат, а и в яслата сигурно другите деца ще й ги свалят и ще я скубят.
Има да й дърпат къдричките... младежите, дето ще я харесват  Simple Smile
Браво на мечетата! Поздрави на Шмати, кажи й да се вясва по-често тук, че липсва!  Heart Eyes

Предлагам всички с нови прически да дават снимки. Не се скатавайте!  Simple Smile
... а Флу специално и снимка с костюма - да даде отчет защо се е боядисала!  Mr. Green

Ирина, ама много сладък този Ради!  Heart Eyes  
Верно ли такива студове давали, леле!  Shocked
Аз днес само чух, че в европейска Русия Т стигали -30, за азатската не ми се мисли. На  -10 на плаж ходят там.   grinning039danceJoy

# 99
Ауу, при мисълта за плаж на -10 ми изтръпват шортите. Аз морската отдалеч я заобикалям зимата...жал ми е за морето...самичко, горкичко.
Айде на спамо-чата. Иринка, ще внимавам, обаче нали съм "кръстница" на Ради, та като дойде в наше село ще се погрижа за ризката. Аз не бягам от отговорност. bowuu

# 100
Я ги виж ти, пуснаха мухата за нови прически и после мъгла!  Mr. Green Чакаме снимки  Heart Eyes

# 101
Много хубав Ради, ама много. И наистина изглежда голям  Hug
Пенелъпи, ама аз гледах пластмасови шейни и за над 100лв, но каква е гаранцията за издържливост?
А и при нас идеята е, ако не другата зима, то по-следващата, Надя да управлява сама. Нещо като чук и гек ще купуваме. Нямало цял живот на гръб да я носим  Joy каза баща й. Засега това ми е идеално, че е с колани, а при нас условията са много неравни и тези тръбните шейни ми изглеждат опасни. Там гръбчето не е на облегалка, а една тръба минава зад кръста или гърба  Peace
Пък иначе и аз съм виснала за снимки photo

Днес даже чух "Това малкото дете пак са го извели (нравоучително)", но не се заяждам, подминавам с усмивка  Simple Smile
Laughing Мен днес ме питаха на детето не му ли е студено. Отговорих, че още не може да си каже, горкото  Joy
От миналата зима ме гонят по улиците, да ме питат къде съм тръгнала с това малко бебе.
А в същото време ми обясняват как едно време хората били калени, а сега все повече се разболявали.

# 102
Ирини ще бъде гост при Гала!!!

# 103
А в същото време ми обясняват как едно време хората били калени, а сега все повече се разболявали.
 newsm78 newsm78 newsm78

Ирини ще я дават в "На кафе"  Simple Smile
Ей, Вики ме изправарила с минутка  Joy

# 104
Дими, в смисъл, че някога били излизали да ринат сняг, да цепят дърва и не се плашели от студа, а сега сме свикнали на парно и климатици и децата ни докато вдишат студен въздух, се разболяват. Пък като ме видят с детето навън, ми се чудят що го извеждам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт