СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, моя интернет го спряха и чак сега хващам някакъв.Не съм ви чела, и бързам да ви кажа за Криси, че ни мислите.Тези дни няма Т и сякаш е малко по-добре, но продължава така много да си спинка, будуването общо и се сабира около 3-4 часа, доста е кривичка, мисля че я боли нещо но нз какво.Вчера излезе урината, която не беше особено хубава, има отражение върху бъбреците.Снощи почнахме и антибиотика.Понеже не е сигурно дали не е морбили, а към него много лесно се прихващали всякакви вируси и бактерии...по-късно като платя нета, ще се включа адекватно по обсъжданите теми, че пиша това от 7 сутринта.

# 76
Жуже, дано това е началото на по-добър е нетревожен период за вас. Стискам ви палци, мила!

# 77
Жуже, стискам палци всичко да е наред  Praynig  Hug

О, днес имаме именици! Да ви е живо и здраво името Максим на беба28 и Максим на J.U.L.Y! Да сте много щастливи и обичани деца!

# 78
Здравейте мили майки

Честит имен ден на всички Максимовци, да са живи и здрави

Жуже, стискам палци по-бързичко да се оправи детенце и всичко да отмине леко

Аз също имам проблем с отделянето на Деница в отделно легло в момента
Също срещам голям отпор при сменянето на памперса  , резането на ноктите, и сресване на косичката, също и при следобедното спане, се инати и неиска да заспи лесно
Тези зимни дни които се задават не ми се излиза навън, само до магазина ходим да купим хляб и се прибираме,
чухте ли в неделя казаха че ще бъде минус 17 градуса

Желая на всички лек ден и усмивки и радост в зимните дни

# 79
Оф, голям срам - още нямаме шейна  Embarassed
Ама то до сега нямаше сняг, пък сега не ми харесва какво се продава...
Тази сутрин поръчах това http://www.sportdepot.bg/products/winter-sports/sheini/sheini/2221-sheina
Добре, че е интернет  Laughing
Дими, тя май е като вашата.

# 80
Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet  bouquet  bouquet Винаги съм знаела,че тук мога да намеря опора независимо за хубаво или за лошо! Hug
Жуже, Hug Дано всичко най-после се оправи,радвам се,че Криси е вече по-добре  Grinning
Gardenia,и ние още нямаме шейна  Blush ама то при нас и  сняг няма,така че.... Иначе тази,която се поръчала е супер!Замислям се дали да не поръчам и аз  Thinking Само едно ме спира-скоро говорих с една приятелка и каза,че са счупили две пластмасови за една зима  newsm78 и че от тези старите като на Стефина,по-здрави нямало  Rolling Eyes Та се чудя още де...то докато се начудя...зимата ще мине  Crazy Mr. Green

# 81
Здравейте!

Честито на имениците!
penelopi, хубава новина, определено ми направи впечатление като го чух/прочетох някъде, не помня къде!

Завиждам ви как може да сте толкова постоянни. На мен на моменти страшно ми дотежава виртуалната комуникация. МОже би защото за мен е само виртуана, изобщо голяма скука ме е обхванала, по цял ден сами с детето, нито има той с кой да играе, нито аз с кой да говоря, не да пиша, да говоря!... Не съм депресирана обаче, както някой споделиха за себе си, просто се чудя как се се избавя от тази самота, сигурно и на малкия му омръзна от мене! Simple Smile На всичкото отгоре последните дни, студено и заледено, непочистени улици, няма и как да се поразходим... Но... стига толкова мрачни краски!
Хубавото е че ни предстой двуседмично гости до Лондон, където има и баба и дядо и леля за Крум, а за нас безбраой интересни места и дейности! Не знам как ще издържим пътуването със самолета, че Крум е като навита пружина, за миг не се спира..

Обичам да чета как се развиват децата ви, поне това ни приобщава някак с вънщния свят. Крум въпреки енергията, която не го задържа за миг на едно място, е много добро и спокойно дете, все повече се научава да "слуша", т.е. да разбира кое може и кое не, не съм се забързала все още да го уча на гърне. Много е любвеобилен, гушка се и раздава целувки. Няма и не е имал проблеми с храната и съня, освен инцидентно, затова не мога да помогна със съвети.

juja, дано се оправя бързо малката красавица!!!
Ирина, кога ти остава време и за пачуърк?! Аз толкова обичам да правя всичко сама и да си майсторя разни неща, но ако в главата ми има 10  запланувани , едно вижда бял свят!

Здраве на всички и поддържайте все така живия контакт, той е най-важен!!

# 82
Здравейте, маминки!
Елиинка спинка и аз бързам да видя как сте!
Жуже, радвам се, че писа! Щом сте започнали антибиотик всичко бързо ще се оправи! Сигурна съм, че малката ще се повлияе добре и утре ще пишеш само хубави новини!  Hug
Пиаф, кога летите за острова? Ще имате ли престой в Сф? Може да се организираме и да се видим за 1 час, пък било и в кафето на летището  Heart Eyes
Честито на малките ни именици и техните майки! Желая ви здраве - това е най-важното!

# 83
Eeee, Флу, летим от Бургас в понеделник! Специално си избирахме полет от там, че да не пътуваме зимата много по бг пътищата.
Някой ден... дано... ще намачкам малката Еленка! Simple Smile

# 84
ЧИД ва всички,които имат повод да празнуват днес!  bouquet (Ако не сте вие, хич и няма да знам за този повод - помня криво-ляво само основните дати на именниците Laughing)

penelopi, много се  радвам за добрата новина. Grinning  Ами и леля ти е Човек! Малко хора биха предприели такава стъпка, било то и за толкова близки. Поздравления за което! Да са здрави и двамата много години напред!  Hug
И аз като neni78 се надявам положението с трансплантациите да се подобрява!

niki97, възхищавам ти се как успяваш да излезеш сутрин. Аз докато се намоткам и то обяд станало и все по това време излизаме.  Laughing Иначе като те чета дребосъчките ни доста си приличат по някой неща. И ние "отказваме спането" -  това дете спи по-малко от мен. Режимът й е - или не спи изобщо през деня  и в този случай си ляга към 9 вечерта, или дремва около час,  но след това заспива в 11, 12, 1...  Laughing А не се спира на едно място и й е доста скучничко по цял ден с мен, май и аз не съм много изобретателна в това отношение.  Thinking

neni78, за подарък се сещам за едни комплекти чаши за кафе или чай в хубави кутии - не е много оригинален подарък, но на вид са красиви.

Жуже,  Hug

галинеус, леле верно ли такива градуси прогнозират.  Confused Е, вече и социалните ми контакти ще паднат под нулата.  Laughing

Гарденийка мила - да, точно същата е шейната. Взех я бая на късмет, че не я бяха изложили - добре че попитах, последната в магазина беше. Много съм доволна (стабилна е и лесно се дърпа), дано и ти да си!  Peace
Днес тук времето беше чудесноооо, ей така да е - ще ми харесва зимата!  Simple Smile Минус 5,  но слънчево,  не се  усещат градусите направо, а във Варна рядко е така- обикновено е  влажно и духа силен вятър, а и сняг трудно се задържа. Но и дори и само за тези няколко дни да ползваме шейната тази зима, пак не съжалявам, че я взех.
Повечето хора ми се радват по улиците (друго толкова малко дете не видях), а други ме гледат странно. Днес даже чух "Това малкото дете пак са го извели (нравоучително)", но не се заяждам, подминавам с усмивка  Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 16:56 от Анонимен

# 85
Влизам само да се отчета какъв подарък взехме. В крайна сметка директно попитах от какво имат нужда и отговорът беше - ако е декорация да е нещо в червено, ако е за домакинството тиган-грил. Воала! Купихме тиган-грил на Тефал. И мисля да добавя към това хубава ароматна свещ, ще потърся червена Simple Smile

Благодаря ви на всички за идеите  Hug

# 86
Влизам само да се отчета какъв подарък взехме. В крайна сметка директно попитах от какво имат нужда и отговорът беше - ако е декорация да е нещо в червено, ако е за домакинството тиган-грил. Воала! Купихме тиган-грил на Тефал. И мисля да добавя към това хубава ароматна свещ, ще потърся червена Simple Smile

Благодаря ви на всички за идеите  Hug

Добре е станало, че сте ги питали. Тези тигани са много хубави, добра работа вършат!  Peace

# 87
  • София
Здравейте,
Ето да видите как Ради вече не е бебе, а момченце.  Heart Eyes
http://irinapaneva.snimka.bg/children/radi-bez-bukli.465520.17038561.big
Добре, че е къдрав и не личи, че мама го е подстригвала. Embarassed
Жужка, чакаме оттук-нататък само хубави новини.  Hug
Пиаф, имам време. След работа прибираме дЯцата. В 19.00 часа Ради е в леглото. Павчо - в 20.00. До 21 часа набързо съм свършила всичко из къщи и "нощта е моя"  Wink
Дими даже за минус 25 казаха за началото на другата седмица. cold
Ники 97 я не знаех че имате батко.  newsm78

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 20:40 от *Ирина*

# 88
Иринка,пак е много сладък Ради!!! Heart Eyes
Ама не ти ли се свиднаха поне малко тези разкошни къдрици? Grinning
Браво на Нени за успешната покупка-поне няма да се чудиш дали ще им е от полза  Wink И аз така обичам като купувам подаръци-да ме улеснят с желание  Laughing

# 89
Иринка, страхотен е Ради! Още по-красив е станал! Пу-ПУ! Мисля и аз да  офъкам къдриците на Елинка отпред, че вече ни шноли, ни ластици помагат, а и в яслата сигурно другите деца ще й ги свалят и ще я скубят.
Пенелопи, браво за чудесната новина! Много сплотено семейство сте!
Пиаф, нали знаеш, че Крумчо ни е зетят и може и до Ямбол да дойдем да ги запознаем с малката  Hug
Дими, и ние сме от белите мечета - всеки ден сме навън и сутрин и следобед. Вчера в парка примерно бяхме само аз и Шмати. Други майки йок Simple Smile
А сега да ви почерпя по случай случая Simple Smile Шегувам се, има повод - с нова прическа съм. Скъсих си косата и я направих на етажи. Сега остава да потъмня и цвета, но ще изчакам да мине едно събитие и тогава. На маскен бал сме с мъжа ми и косата ще е част от костюма ми!
Та ето и почерпката, дами:

Общи условия

Активация на акаунт