Винаги съм знаела,че тук мога да намеря опора независимо за хубаво или за лошо! 
Дано всичко най-после се оправи,радвам се,че Криси е вече по-добре 
ама то при нас и сняг няма,така че.... Иначе тази,която се поръчала е супер!Замислям се дали да не поръчам и аз
Само едно ме спира-скоро говорих с една приятелка и каза,че са счупили две пластмасови за една зима
и че от тези старите като на Стефина,по-здрави нямало
На всичкото отгоре последните дни, студено и заледено, непочистени улици, няма и как да се поразходим... Но... стига толкова мрачни краски!

(Ако не сте вие, хич и няма да знам за този повод - помня криво-ляво само основните дати на именниците
Ами и леля ти е Човек! Малко хора биха предприели такава стъпка, било то и за толкова близки. Поздравления за което! Да са здрави и двамата много години напред! 

Минус 5, но слънчево, не се усещат градусите направо, а във Варна рядко е така- обикновено е влажно и духа силен вятър, а и сняг трудно се задържа. Но и дори и само за тези няколко дни да ползваме шейната тази зима, пак не съжалявам, че я взех.

Шегувам се, има повод - с нова прическа съм. Скъсих си косата и я направих на етажи. Сега остава да потъмня и цвета, но ще изчакам да мине едно събитие и тогава. На маскен бал сме с мъжа ми и косата ще е част от костюма ми!

Препоръчани теми